lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Regal HongKong Hotel

No.88 Yee Wo Street, Causeway Bay, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Regal HongKong Hotel Hongkong - Restauracja Regal HongKong Hotel Hongkong - Restauracja Regal HongKong Hotel Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Regal HongKong Hotel Hongkong - Sala konferencyjna Regal HongKong Hotel Hongkong - Sala konferencyjna Regal HongKong Hotel Hongkong - Sala Balowa Regal HongKong Hotel Hongkong - Siłownia Regal HongKong Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Regal HongKong Hotel Hongkong - Salon Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Łazienka Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Łazienka Regal HongKong Hotel Hongkong - Basen Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Restauracja Regal HongKong Hotel Hongkong - Restauracja Regal HongKong Hotel Hongkong - Salon Regal HongKong Hotel Hongkong - Foyer Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Causeway Bay Liczba pokoi: 481
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,8

z 2938 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,8
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
7,1
Wszystkie recenzje (2938)
Sortuj według:
Waldemar N. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 22 sierpnia 2013
Dobry hotel za dobre pieniądze.

Czystość, obsługa, położenie.
8,3
Hotel świetnie położony. Idealny dla osób planujących zakupy. Hotel czysty, z przyzwoitymi śniadaniami( choć nieco monotonnymi), dobrą i pomocną obsługą.Bardzo blisko do centrów handlowych, restauracji czy fast foodów. Z minusów :gdzieniegdzie roznosząca się woń papierosów( popielniczki przy windach) , wolny internet. Polecam - hotel wart swojej ceny.
Pawel G. Podróż z partnerem Poland, 9 lipca 2013
Idealny hotel na City Break

Świetne położenie w bardziej chińskiej części miasta, ładne widoki z okien executive club, basen na dachu
7,7
Hotel doskonale położony w centrum dzielnicy Causeway Bay. W odróżnieniu od rozrywkowej części Central i biurowej i nowoczesnej WanChai, można bardziej poczuć się jak w chinach, a nie jak w Nowym Yorku. Blisko stajca metra, przystanek piętrowych autobusów, przystanek busów do innych części miasta, sklepy. Hotel elegancji, 35 pięter. na dachu basen, jacuzzi i 4 (!) leżaki. Jak na Chiny przystało wszystko w złocie, lustrach i wilkich żyrandolach. Raczej przeciętny serwis w ramach piętra executive. Dużo gorszy niż w innych krajach. Śniadanie tylko serwowane na 32 piętrze, nie można zjechać na dół, do ogólnej restauracji !! Mniejszy wybór jedzenia. Naspecjalnie zamówione jajko trzeba czekać 15 minut :(. Limitowany dostęp do WiFI w pokoju. Tylko dwa kody dostępu. W dzisiejszych czasach, kiedy prawie wszyscy mają tablety, smartfony i laptopy, to nieporozumienie. Obsługa typowo chińska: umiarkowanie uprzejma i mało rozumie. Ale położenie i cena przebija resztę.
Jaroslaw K. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 26 czerwca 2013
Komfortowy hotel w bardzo dobrym miejscu

Czysty i komfortowy pokoj, przyjazna obsluga, idealne polozenie dla zwiedzania wyspy, blisko do metra, do Time Square, do lokalnych bazarow.
7,7
Pobyt bardzo udany, chociaz sniadania troche monotematyczne, mozna by sie spodziewac troszke wiekszego wyboru po takiej klasie hotelu. Generalnie bylismy bardzo zadowoleni i nawet nasza 6 letnia coreczka byla nim zachwycona.
Jaroslaw K. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 26 czerwca 2013
Dobra polozenie i wygodne pokoje

Polozenie, wygodne lozka, basen na dachu
6,3
Tomasz B. Podróż z partnerem Poland, 5 marca 2012
Wyśmienity hotel i profesjonalna obsługa

Lokalizacja, czystość, dobre jedzenie, piękny widok, świetna obsługa
9,3
Bardzo miły i dobry hotel. Lustra w przemysłowej ilości powodują, że niewielki pokój wydaje się być duży. Trochę przesadzono ze złotymi dekoracjami, ale generalnie można się odnaleźć w tym przepychu. Zaproponowano nam upgrade, dostaliśmy pokój na 32 piętrze, ze świetnymi śniadaniami i wieczornym koktajlem - uwaga opcja open baru z wszelkimi markowymi trunkami i wybornymi przekąskami. Na dachu basen, bezpłatny transport na lotnisku i profesjonalna i miła obsługa. Zdecydowanie polecamy.
Informacje na temat zwiedzania: Obowiązkowo trzeba wjechać na wzgórze Wiktorii.
Choon P. Podróż z partnerem Malaysia, 2 maja 2015
good location, and comfortable bed

comfortable bed, location and excellent customer service
9,7
Liew S. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 2 maja 2015
Great location

Great location, spacious rooms, very near food and shopping
8
Zahra B. Podróż służbowa Indonesia, 29 kwietnia 2015
standard accomodation

location only
6
standard comfort in prime location. Old classic style, but clean and comfortable. Good view from my room, average food. hospitality is the only thing lack about this hotel. No smile, mostly just cold and straight face. Amongs all the staff i met, only two persons i found friendly and very much attentive, mrs ruby from housekeeping and mr robert from cafe rivolli. Those marvelous people are just the kind of hospitality i expect from a hotel like this.
Pavel P. Podróż z partnerem Russia, 23 kwietnia 2015
Does not meet the declared level.

Location, ground floor, the style of the first floor.
5,7
Many just do not like it. Including - service at the reception, the quality of rooms, dirt under the sink, a poor view of the city. It does not meet the level of 5 stars.
Heewon Y. Podróż z partnerem South Korea, 19 kwietnia 2015
Wifi is not acceptable

Location.
6,3
Wifi is way too slow. Even 1 hour connection is too so easy.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Regal HongKong Hotel HongkongRegal HongKong Hotel Hongkong - RestauracjaRegal HongKong Hotel Hongkong - RestauracjaRegal HongKong Hotel Hongkong - Kawiarnia/KafejkaRegal HongKong Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRegal HongKong Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRegal HongKong Hotel Hongkong - Sala BalowaRegal HongKong Hotel Hongkong - SiłowniaRegal HongKong Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweRegal HongKong Hotel Hongkong - SalonRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal HongKong Hotel Hongkong - BasenRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - RestauracjaRegal HongKong Hotel Hongkong - RestauracjaRegal HongKong Hotel Hongkong - SalonRegal HongKong Hotel Hongkong - FoyerRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3A07