Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Regal HongKong Hotel

No.88 Yee Wo Street, Causeway Bay, Hong kong, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,8

z 3170 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 5

Wart swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,8
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
7,1
Wszystkie recenzje (3170)
Sortuj według:
Waldemar N. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 22 sierpnia 2013
Dobry hotel za dobre pieniądze.

Czystość, obsługa, położenie.
8,3
Hotel świetnie położony. Idealny dla osób planujących zakupy. Hotel czysty, z przyzwoitymi śniadaniami( choć nieco monotonnymi), dobrą i pomocną obsługą.Bardzo blisko do centrów handlowych, restauracji czy fast foodów. Z minusów :gdzieniegdzie roznosząca się woń papierosów( popielniczki przy windach) , wolny internet. Polecam - hotel wart swojej ceny.
Zgłoś tą recenzję
Pawel G. Podróże z partnerem Poland, 9 lipca 2013
Idealny hotel na City Break

Świetne położenie w bardziej chińskiej części miasta, ładne widoki z okien executive club, basen na dachu
7,7
Hotel doskonale położony w centrum dzielnicy Causeway Bay. W odróżnieniu od rozrywkowej części Central i biurowej i nowoczesnej WanChai, można bardziej poczuć się jak w chinach, a nie jak w Nowym Yorku. Blisko stajca metra, przystanek piętrowych autobusów, przystanek busów do innych części miasta, sklepy. Hotel elegancji, 35 pięter. na dachu basen, jacuzzi i 4 (!) leżaki. Jak na Chiny przystało wszystko w złocie, lustrach i wilkich żyrandolach. Raczej przeciętny serwis w ramach piętra executive. Dużo gorszy niż w innych krajach. Śniadanie tylko serwowane na 32 piętrze, nie można zjechać na dół, do ogólnej restauracji !! Mniejszy wybór jedzenia. Naspecjalnie zamówione jajko trzeba czekać 15 minut :(. Limitowany dostęp do WiFI w pokoju. Tylko dwa kody dostępu. W dzisiejszych czasach, kiedy prawie wszyscy mają tablety, smartfony i laptopy, to nieporozumienie. Obsługa typowo chińska: umiarkowanie uprzejma i mało rozumie. Ale położenie i cena przebija resztę.
Zgłoś tą recenzję
Jaroslaw K. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 26 czerwca 2013
Komfortowy hotel w bardzo dobrym miejscu

Czysty i komfortowy pokoj, przyjazna obsluga, idealne polozenie dla zwiedzania wyspy, blisko do metra, do Time Square, do lokalnych bazarow.
7,7
Pobyt bardzo udany, chociaz sniadania troche monotematyczne, mozna by sie spodziewac troszke wiekszego wyboru po takiej klasie hotelu. Generalnie bylismy bardzo zadowoleni i nawet nasza 6 letnia coreczka byla nim zachwycona.
Zgłoś tą recenzję
Jaroslaw K. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 26 czerwca 2013
Dobra polozenie i wygodne pokoje

Polozenie, wygodne lozka, basen na dachu
6,3
Zgłoś tą recenzję
Tomasz B. Podróże z partnerem Poland, 5 marca 2012
Wyśmienity hotel i profesjonalna obsługa

Lokalizacja, czystość, dobre jedzenie, piękny widok, świetna obsługa
9,3
Bardzo miły i dobry hotel. Lustra w przemysłowej ilości powodują, że niewielki pokój wydaje się być duży. Trochę przesadzono ze złotymi dekoracjami, ale generalnie można się odnaleźć w tym przepychu. Zaproponowano nam upgrade, dostaliśmy pokój na 32 piętrze, ze świetnymi śniadaniami i wieczornym koktajlem - uwaga opcja open baru z wszelkimi markowymi trunkami i wybornymi przekąskami. Na dachu basen, bezpłatny transport na lotnisku i profesjonalna i miła obsługa. Zdecydowanie polecamy.
Informacje na temat zwiedzania: Obowiązkowo trzeba wjechać na wzgórze Wiktorii.
Zgłoś tą recenzję
Youzhi L. Podróże służbowe Hong Kong, 29 kwietnia 2016
good location, warm staff, old facilities
6
without breakfast,
Zgłoś tą recenzję
Hanson C. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 24 kwietnia 2016
Fast service
5,7
Housekeeping is fast
Zgłoś tą recenzję
Pauline S. Podróże z partnerem Singapore, 21 kwietnia 2016
Great Location
6,3
Upgraded to Executive Club with breakfast n transfer.Very comfortable stay.Should have more varieties in the afternoon coctails,otherwise excellent.
Zgłoś tą recenzję
Vimolmaln V. Rodziny z dużymi dziećmi Thailand, 17 kwietnia 2016
the location is great for food and shopping. the r
5,7
they are shops and restaurants around the area. The hotel looks old from the outside, but the room was nice and spacious compare to those in Causeway Bay
Zgłoś tą recenzję
Vimolmaln V. Rodziny z dużymi dziećmi Thailand, 16 kwietnia 2016
Good hotel with spacious room
5
The hotel room is very spacious and the bed is comfortable. From the outside it looks pretty old...but the room is good.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 5 z 5
Regal HongKong Hotel Hong kongRegal HongKong Hotel Hong kong - Sala BalowaRegal HongKong Hotel Hong kong - SalonRegal HongKong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hong kong - ŁazienkaRegal HongKong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hong kong - BasenRegal HongKong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hong kong - RestauracjaRegal HongKong Hotel Hong kong - RestauracjaRegal HongKong Hotel Hong kong - SalonRegal HongKong Hotel Hong kong - FoyerRegal HongKong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hong kong - RestauracjaRegal HongKong Hotel Hong kong - FoyerRegal HongKong Hotel Hong kong - FoyerRegal HongKong Hotel Hong kong - RestauracjaRegal HongKong Hotel Hong kong - RestauracjaRegal HongKong Hotel Hong kong - FoyerRegal HongKong Hotel Hong kong - FoyerRegal HongKong Hotel Hong kong - RestauracjaRegal HongKong Hotel Hong kong - RestauracjaRegal HongKong Hotel Hong kong - RestauracjaRegal HongKong Hotel Hong kong - Sala konferencyjnaRegal HongKong Hotel Hong kong - Sala konferencyjnaRegal HongKong Hotel Hong kong - SiłowniaRegal HongKong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hong kong - ŁazienkaRegal HongKong Hotel Hong kong - WidokRegal HongKong Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hong kong - ŁazienkaRegal HongKong Hotel Hong kong - ŁazienkaRegal HongKong Hotel Hong kong - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A03