lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Regal HongKong Hotel

No.88 Yee Wo Street, Causeway Bay, Hongkong (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Regal HongKong Hotel Hongkong - Restauracja Regal HongKong Hotel Hongkong - Restauracja Regal HongKong Hotel Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Regal HongKong Hotel Hongkong - Sala konferencyjna Regal HongKong Hotel Hongkong - Sala konferencyjna Regal HongKong Hotel Hongkong - Sala Balowa Regal HongKong Hotel Hongkong - Siłownia Regal HongKong Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Regal HongKong Hotel Hongkong - Salon Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Łazienka Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Łazienka Regal HongKong Hotel Hongkong - Basen Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Restauracja Regal HongKong Hotel Hongkong - Restauracja Regal HongKong Hotel Hongkong - Salon Regal HongKong Hotel Hongkong - Foyer Regal HongKong Hotel Hongkong - Widok Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Causeway Bay Liczba pokoi: 482
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

z 2614 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
7,1
Wszystkie recenzje (2614)
Sortuj według:
Waldemar N. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 22 sierpnia 2013
Dobry hotel za dobre pieniądze.

Czystość, obsługa, położenie.
8,3
Hotel świetnie położony. Idealny dla osób planujących zakupy. Hotel czysty, z przyzwoitymi śniadaniami( choć nieco monotonnymi), dobrą i pomocną obsługą.Bardzo blisko do centrów handlowych, restauracji czy fast foodów. Z minusów :gdzieniegdzie roznosząca się woń papierosów( popielniczki przy windach) , wolny internet. Polecam - hotel wart swojej ceny.
Pawel G. Podróż z partnerem Poland, 9 lipca 2013
Idealny hotel na City Break

Świetne położenie w bardziej chińskiej części miasta, ładne widoki z okien executive club, basen na dachu
7,7
Hotel doskonale położony w centrum dzielnicy Causeway Bay. W odróżnieniu od rozrywkowej części Central i biurowej i nowoczesnej WanChai, można bardziej poczuć się jak w chinach, a nie jak w Nowym Yorku. Blisko stajca metra, przystanek piętrowych autobusów, przystanek busów do innych części miasta, sklepy. Hotel elegancji, 35 pięter. na dachu basen, jacuzzi i 4 (!) leżaki. Jak na Chiny przystało wszystko w złocie, lustrach i wilkich żyrandolach. Raczej przeciętny serwis w ramach piętra executive. Dużo gorszy niż w innych krajach. Śniadanie tylko serwowane na 32 piętrze, nie można zjechać na dół, do ogólnej restauracji !! Mniejszy wybór jedzenia. Naspecjalnie zamówione jajko trzeba czekać 15 minut :(. Limitowany dostęp do WiFI w pokoju. Tylko dwa kody dostępu. W dzisiejszych czasach, kiedy prawie wszyscy mają tablety, smartfony i laptopy, to nieporozumienie. Obsługa typowo chińska: umiarkowanie uprzejma i mało rozumie. Ale położenie i cena przebija resztę.
Jaroslaw K. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 26 czerwca 2013
Komfortowy hotel w bardzo dobrym miejscu

Czysty i komfortowy pokoj, przyjazna obsluga, idealne polozenie dla zwiedzania wyspy, blisko do metra, do Time Square, do lokalnych bazarow.
7,7
Pobyt bardzo udany, chociaz sniadania troche monotematyczne, mozna by sie spodziewac troszke wiekszego wyboru po takiej klasie hotelu. Generalnie bylismy bardzo zadowoleni i nawet nasza 6 letnia coreczka byla nim zachwycona.
Jaroslaw K. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 26 czerwca 2013
Dobra polozenie i wygodne pokoje

Polozenie, wygodne lozka, basen na dachu
6,3
Tomasz B. Podróż z partnerem Poland, 5 marca 2012
Wyśmienity hotel i profesjonalna obsługa

Lokalizacja, czystość, dobre jedzenie, piękny widok, świetna obsługa
9,3
Bardzo miły i dobry hotel. Lustra w przemysłowej ilości powodują, że niewielki pokój wydaje się być duży. Trochę przesadzono ze złotymi dekoracjami, ale generalnie można się odnaleźć w tym przepychu. Zaproponowano nam upgrade, dostaliśmy pokój na 32 piętrze, ze świetnymi śniadaniami i wieczornym koktajlem - uwaga opcja open baru z wszelkimi markowymi trunkami i wybornymi przekąskami. Na dachu basen, bezpłatny transport na lotnisku i profesjonalna i miła obsługa. Zdecydowanie polecamy.
Informacje na temat zwiedzania: Obowiązkowo trzeba wjechać na wzgórze Wiktorii.
Nur F. Podróż z partnerem Singapore, 21 sierpnia 2014
outstanding staff

free membership, executive room and salmon for breakfast
7,7
we were redirected to the 31st floor for a more exclusive check in, may be cause we booked an executive room and requested for high floor. the service standard is inconsistent as staff tends to treat guest depending on their room type. but there is one outstanding staff that regardless how bad you dressed or how messy and shagged u seem, still offered us to sit on the comfy chair instead of the staircase and ran to chase the H2 shuttle to Hong Kong Station. He was previously attending to another hotel guest and saw that the shuttle drove past without stopping, so he went out and chased the bus, thankfully there was a slight traffic congestion in front of the lobby. he managed to get the bus to turn back in. I was struggling with my luggage while my sister was trying to balance herself up with her huge backpack when she accidently drop a bag. the incident happened in front of another concierge staff, the shock in my look when he did nothing! the staff who ran out, came back and assisted us instead. this is not only bad attitude given by the other concierge staff, it also shows there is no team work. additionally he should be helping us with our baggage like he did for the other hotel guest (i witnessed it myself) on a contrary, i shall let the bad side surpassed and may consider staying in regal again. salmon was served for breakfast, that enticed me. the view is also amazing from the high floor. in a nutshell, if u have that extra cash and not knowing what to get from the numerous luxury boutiques in hong kong, go ahead and pamper yourself to a night in regal.
Neil D. Podróż służbowa India, 20 sierpnia 2014
Good comfortable stay

Attitude of Staff was brilliant
8
Excellent
Anni Z. Podróż z partnerem China, 11 sierpnia 2014
Awesome

Hotel Upgrade our room Lol
10
very fast check in nd location is gooooooood
Ee L. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 30 lipca 2014
Beyond Expectations

Location, value for money, spacious
8
Visited Hong Kong multiple times and stayed in different hotels every time I go. This hotel surpassed my expectations completely. I was in awe when I saw the room. It was clean, brightly lit and most importantly spacious. The hotel staff was very friendly and helpful. The only downside was the replenishing of toiletries and amenities. We had to ask for extra toilet paper in the wee hours of the night because the housekeeping did not replenish the toiletries during the day. Housekeeping told us that it was difficult to get hold of them saying that they have to go to the office to get it. We still think that it should not be an excuse because this is a HOTEL. Other than that, everything else was good.
Luong T. Podróż służbowa Vietnam, 29 lipca 2014
Good location. Smoke smell. Old hotel

Good location. Good value of money. Good staff performance
7,3
Just ok

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Regal HongKong Hotel HongkongRegal HongKong Hotel Hongkong - RestauracjaRegal HongKong Hotel Hongkong - RestauracjaRegal HongKong Hotel Hongkong - Kawiarnia/KafejkaRegal HongKong Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRegal HongKong Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRegal HongKong Hotel Hongkong - Sala BalowaRegal HongKong Hotel Hongkong - SiłowniaRegal HongKong Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweRegal HongKong Hotel Hongkong - SalonRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal HongKong Hotel Hongkong - BasenRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - RestauracjaRegal HongKong Hotel Hongkong - RestauracjaRegal HongKong Hotel Hongkong - SalonRegal HongKong Hotel Hongkong - FoyerRegal HongKong Hotel Hongkong - WidokRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal HongKong Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal HongKong Hotel Hongkong - Łazienka


AS-AGWEB-3C01