Moje konto (zaloguj się)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Regal Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Kowloon Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Regal Kowloon Hotel Hongkong - Salon Regal Kowloon Hotel Hongkong - Salon Regal Kowloon Hotel Hongkong - Pub/Hol Regal Kowloon Hotel Hongkong - Sala konferencyjna Regal Kowloon Hotel Hongkong - Restauracja Regal Kowloon Hotel Hongkong - Ogród Regal Kowloon Hotel Hongkong - Sala konferencyjna Regal Kowloon Hotel Hongkong - Sala konferencyjna Regal Kowloon Hotel Hongkong - Restauracja Regal Kowloon Hotel Hongkong - Restauracja
Regal Kowloon Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Regal Kowloon Hotel Hongkong - Wejście Regal Kowloon Hotel Hongkong - Ogród Regal Kowloon Hotel Hongkong - Foyer Regal Kowloon Hotel Hongkong - Restauracja Regal Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Kowloon Hotel Hongkong - Restauracja Regal Kowloon Hotel Hongkong - Restauracja Regal Kowloon Hotel Hongkong - Restauracja Regal Kowloon Hotel Hongkong - Restauracja Regal Kowloon Hotel Hongkong - Foyer Regal Kowloon Hotel Hongkong - Siłownia
Lokalizacja: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 600
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

z 3533 recenzji

Warty swojej ceny
7,6
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
7,1
Wszystkie recenzje (3533)
Jaroslaw W. Podróż służbowa Poland, 29 kwietnia 2012
Cudowny hotel

bufetu duży wybór i smaczne
10
Byłem tam w podróży służbowej. Pokój był wystarczająco duży, a sprzęt jest dobry. Wygodne łóżko. czysty i ładny hotel. Śniadanie w formie bufetu duży wybór i smacznie. Chciałbym zatrzymać się tam ponownie.
Ailing Z. Rodziny z małymi dziećmi China, 17 kwietnia 2014
Good hotel. Clean and big. Whatever I like it.

Clean, big, and nice people
7,7
Jacob E. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 15 kwietnia 2014
Wonderful

Big room well design good service
7,7
Enjoy it a lot
Moonsoo K. Wycieczka w pojedynkę South Korea, 14 kwietnia 2014
More than satisfied

Comportable and clean room, price, locatiom
5,3
Claes I. Podróż służbowa Sweden, 11 kwietnia 2014
amazing hotel! Definitely

location, helpful staff, nice and clean rooms
9,7
This is an absolute wonderful hotel! Everything was amazing and neatly! We really loved the location of the hotel, you are only a block from the goregous harbour and there are shops right out the door. Another thing is that it is just a stone away from the MTR so you can go anywhere in Hong Kong! We will definitely stay at this place the next time we travel to Hong Kong!
Graham T. Wycieczka w pojedynkę Canada, 11 kwietnia 2014
very good

good hotel
8,3
fine
Sodnomdash N. Podróż służbowa Mongolia, 11 kwietnia 2014
very good hotel location and breakfast

location breakfast and good room
10
it was very good room with breakfast and good location
Zulkarnain M. Podróż służbowa Singapore, 10 kwietnia 2014
Great

location, comfort and food
8,7
My stay at regal Kowloon was good. Hotel room was better then expected to my surprise. definitely will be staying here again on my next visit to Hong Kong.
Arie V. Podróż służbowa United States of America, 8 kwietnia 2014
great place

location location location
9,3
Kyuwon L. Rodziny z dużymi dziećmi South Korea, 7 kwietnia 2014
better then expectation

roomy, clean, good location
7,7
easy to taking subway

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Regal Kowloon Hotel HongkongRegal Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Kowloon Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweRegal Kowloon Hotel Hongkong - SalonRegal Kowloon Hotel Hongkong - SalonRegal Kowloon Hotel Hongkong - Pub/HolRegal Kowloon Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - OgródRegal Kowloon Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRegal Kowloon Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzRegal Kowloon Hotel Hongkong - WejścieRegal Kowloon Hotel Hongkong - OgródRegal Kowloon Hotel Hongkong - FoyerRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - FoyerRegal Kowloon Hotel Hongkong - SiłowniaRegal Kowloon Hotel Hongkong - Sala BalowaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - Pub/HolRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - Łazienka


AS-AGWEB-3B08