lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Regal Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Kowloon Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Regal Kowloon Hotel Hongkong - Salon Regal Kowloon Hotel Hongkong - Salon Regal Kowloon Hotel Hongkong - Pub/Hol Regal Kowloon Hotel Hongkong - Sala konferencyjna Regal Kowloon Hotel Hongkong - Restauracja Regal Kowloon Hotel Hongkong - Restauracja Regal Kowloon Hotel Hongkong - Sala konferencyjna Regal Kowloon Hotel Hongkong - Sala konferencyjna Regal Kowloon Hotel Hongkong - Restauracja Regal Kowloon Hotel Hongkong - Restauracja Regal Kowloon Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz
Regal Kowloon Hotel Hongkong - Wejście Regal Kowloon Hotel Hongkong - Ogród Regal Kowloon Hotel Hongkong - Foyer Regal Kowloon Hotel Hongkong - Restauracja Regal Kowloon Hotel Hongkong - Restauracja Regal Kowloon Hotel Hongkong - Sala Balowa Regal Kowloon Hotel Hongkong - Restauracja Regal Kowloon Hotel Hongkong - Sala Balowa Regal Kowloon Hotel Hongkong - Foyer Regal Kowloon Hotel Hongkong - Siłownia Regal Kowloon Hotel Hongkong - Sala Balowa Regal Kowloon Hotel Hongkong - Restauracja
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 600
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

z 4332 recenzji

Warty swojej ceny
7,6
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
7,6
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
7,1
Wszystkie recenzje (4332)
Sortuj według:
Jaroslaw W. Podróż służbowa Poland, 29 kwietnia 2012
Cudowny hotel

bufetu duży wybór i smaczne
10
Byłem tam w podróży służbowej. Pokój był wystarczająco duży, a sprzęt jest dobry. Wygodne łóżko. czysty i ładny hotel. Śniadanie w formie bufetu duży wybór i smacznie. Chciałbym zatrzymać się tam ponownie.
Merly S. Podróż z partnerem Philippines, 2 marca 2015
Awesome

Location
7
It's great
Josefina B. Podróż z partnerem Philippines, 25 lutego 2015
Pleasant

Location,clean room and comfortable stay
9
Comfortably satisfying
Terence C. Rodziny z małymi dziećmi United Kingdom, 22 lutego 2015
Nice room for family

location and room size
6,7
Mohammed A. Podróż służbowa United Arab Emirates, 20 lutego 2015
36

Good
4
Good
Kevin K. Podróż z partnerem United States of America, 19 lutego 2015
KK&SK

Exec club staff, room, cleanliness
9
Awesome - we will definitely return!
Tang A. Podróż służbowa Hong Kong, 18 lutego 2015
Good services

Room, service,location
8
Good service
Leong H. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 16 lutego 2015
Four day three night in Hong Kong

location , size of the room , service of the staff
8
Good
Reni T. Podróż w większej grupie Indonesia, 16 lutego 2015
Not everyone know how to be polite to guest

Location is good near MTR and restaurant . Concierge team are helpful and friendly.
6,7
When I first arrived I got problem, I asked for twin bed they said they didn't have anymore .. After we argue quite long I ask to meet the manager and the manager come up and directly give us room upgrade . .. So far , we quite satisfied with regal Kowloon since other staff is friendly and helpful
Bruce M. Wycieczka w pojedynkę Australia, 15 lutego 2015
holding back on deposit for 7 to 10 days stinks

you tell me
7,3
Ok good position

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Regal Kowloon Hotel HongkongRegal Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Kowloon Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweRegal Kowloon Hotel Hongkong - SalonRegal Kowloon Hotel Hongkong - SalonRegal Kowloon Hotel Hongkong - Pub/HolRegal Kowloon Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRegal Kowloon Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzRegal Kowloon Hotel Hongkong - WejścieRegal Kowloon Hotel Hongkong - OgródRegal Kowloon Hotel Hongkong - FoyerRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - Sala BalowaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - Sala BalowaRegal Kowloon Hotel Hongkong - FoyerRegal Kowloon Hotel Hongkong - SiłowniaRegal Kowloon Hotel Hongkong - Sala BalowaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - Pub/HolRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Kowloon Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Kowloon Hotel Hongkong - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3A03