Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Regal Riverside Hotel

34-36 Tai Chung Kiu Road, Sha Tin, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

z 7957 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 3

Wart swojej ceny
7,6
Lokalizacja
7,1
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,7
Komfort pokoju
7,5
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (7957)
Sortuj według:
Jerzy B. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 12 stycznia 2014
moloch z dużymi przestronnymi pokojami

spokój, spory wybór restauracji (dość drogich), bardzo dobre połączenia do centum i na lotnisko
7,7
Spędziliśmy 4 dni w HK na zwiedzeniu i zakupach.Hotel położony daleko od centrum ma zapewniony doskonały nie drogi transport publiczny. Duże obszerne pokoje i spokój rekompensują odległe położenie. Poza tym jak na hotel 4 gwiazdkowy większość rzeczy bez zarzutu. Dość drogie hotelowe restauracje, ale można zjeść w odległym o jeden przystanek centrum handlowym Sha Tin lub w centrum. Personel uprzejmy poprawnie posługuje się angielskim.
Zgłoś tą recenzję
Mariusz P. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 12 stycznia 2013
hotel za rozsadna cene

wspaniala iluminacja nocna hotelu,duza recepcjia,wloska restauracjia
7
Zgłoś tą recenzję
Zbigniew P. Podróże służbowe Poland, 23 lutego 2012
Świetna lokalizacja

Świetna lokalizacja, wygodny, duży pokój
8
Bardzo tłoczny, trudny dostęp do internetu znajdującego się w hallu. Bardzo dogodny komunikacyjnie, blisko pociągu jadącego do Shenzhen. Spokojna okolica, świetne miejsce do spacerów na rzeką.
Zgłoś tą recenzję
Chi W. Rodziny z dużymi dziećmi United Kingdom, 1 lutego 2016
Valued rate

room rate, location and view
7,3
Zgłoś tą recenzję
Mildred L. Podróże z partnerem Philippines, 28 stycznia 2016
very convinient for me.near anywhere!thumbs up!

convenient for a shopper like me! just take a bus or mtr going to tsimshatsui!
9,3
I've been visiting hongkong more often recently and i never think of booking in any hotel! I feel at home already! Housekeeping knows me already!
Zgłoś tą recenzję
John L. Podróże z partnerem United States of America, 21 stycznia 2016
Same rate

Okay
7,3
Zgłoś tą recenzję
Ho J. Podróże z partnerem Canada, 20 stycznia 2016
Normal Hotel

The room was clean, but the renovation is a bit strange, while the staffs are friendly
6
Zgłoś tą recenzję
James M. Podróże z partnerem United Kingdom, 17 stycznia 2016
A good deal

staff, facilities,location
8,3
A most enjoyable stay, a quick break over the weekend. The staff were very courteous and helpful
Zgłoś tą recenzję
Wing F. Podróże z partnerem Hong Kong, 17 stycznia 2016
Recommend

Hong kong
7,7
Zgłoś tą recenzję
Wing F. Rodziny z dużymi dziećmi Hong Kong, 16 stycznia 2016
Reommend

China
6
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 3 z 3
Regal Riverside Hotel HongkongRegal Riverside Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Riverside Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Riverside Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Riverside Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Riverside Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Riverside Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Riverside Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Riverside Hotel Hongkong - SpaRegal Riverside Hotel Hongkong - FoyerRegal Riverside Hotel Hongkong - BasenRegal Riverside Hotel Hongkong - SiłowniaRegal Riverside Hotel Hongkong - SiłowniaRegal Riverside Hotel Hongkong - SalonRegal Riverside Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRegal Riverside Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Riverside Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Riverside Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Riverside Hotel Hongkong - Pub/HolRegal Riverside Hotel Hongkong - Kawiarnia/KafejkaRegal Riverside Hotel Hongkong - Pub/HolRegal Riverside Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Riverside Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Riverside Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Riverside Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Riverside Hotel Hongkong - BufetRegal Riverside Hotel Hongkong - BufetRegal Riverside Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Riverside Hotel Hongkong - Sala BalowaRegal Riverside Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Riverside Hotel Hongkong - Pub/HolRegal Riverside Hotel Hongkong - Klub dla dzieciRegal Riverside Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Riverside Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Riverside Hotel Hongkong - SalonRegal Riverside Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Riverside Hotel Hongkong - SalonRegal Riverside Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Riverside Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Riverside Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Riverside Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Riverside Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Riverside Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Riverside Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Riverside Hotel Hongkong - Pub/HolRegal Riverside Hotel Hongkong - SalonRegal Riverside Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Riverside Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Riverside Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Riverside Hotel Hongkong - SalonRegal Riverside Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Riverside Hotel Hongkong - SalonRegal Riverside Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Riverside Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluRegal Riverside Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Riverside Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Riverside Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Riverside Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Riverside Hotel Hongkong - SalonRegal Riverside Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Riverside Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Riverside Hotel Hongkong - Kawiarnia/KafejkaRegal Riverside Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Riverside Hotel Hongkong - Sport i aktywny wypoczynekRegal Riverside Hotel Hongkong - Restauracja


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C06