Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Rising Dragon Palace Hotel

12 Nguyen Quang Bich Street, Old Quarter, Hanoi, Wietnam (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Łazienka Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restauracja Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restauracja
Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restauracja Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Recepcja Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Foyer Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Klub dla dzieci Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny
Okolica: Old Quarter Liczba pokoi: 51
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,5

na podstawie
2570 recenzji

Warty swojej ceny
8,7
Lokalizacja
8,2
Ocena pracowników
8,7
Warunki w hotelu/Czystość
8,7
Komfort pokoju
8,8
Jedzenie/Posiłki
7,8
Wszystkie recenzje (2570)
Sortuj według:
Przemyslaw U. Podróż z partnerem Poland, 25 listopada 2013
W 100% polecam ten hotel w tej cenie 110 zł za dob

pokuj, śniadania, lokalizacja
10
Obsługa uwijała się jak mrówki, pokoje bardzo ładne i czyste, część bez okien, ja dałbym temu hotelowi nawet 4 gwiazdki
Zgłoś tą recenzję
Boguslaw B. Podróż z partnerem Poland, 17 kwietnia 2013
Miły pobyt

Przyjemna obsługa, dobry serwis wycieczkowy, czystość
9,7
Przyjechaliśmy rano, nie było problemu z wcześniejszym zakwaterowaniem. Obsługa bardzo miła i pomocna. Pomoc przy organizacji wycieczki na Halong bay nieoceniona. Jakość współgrała z ceną. Byliśmy bardzo zadowoleni.
Zgłoś tą recenzję
Bartosz F. Podróż z partnerem Poland, 25 marca 2013
Nie polecam tego hotelu nikomu.

Jedynym plusem tego hotelu jest jego położenie.
4
Obsługa strasznie niemiła i na każdym kroku trzeba uważać, żeby nie zostać oszukanym przez nich. Jeśli ktoś szuka hotelu, w którym chciałby wypocząć, niech poszuka innego.
Zgłoś tą recenzję
Maciej R. Podróż z partnerem Poland, 4 maja 2012
Super, godny polecenia hotel!!:)

Bardzo przyjazna obsługa, pokoje zgodne z opisem, bardzo czyste
9,3
Dobre śniadania, wi-fi działa bardzo dobrze w pokojach, bardzo sympatyczny hotel, w trakcie pobytu w Hanoi wrócimy tu na pewno:)
Informacje na temat życia nocnego: Hotel położony w spokojnej części Starej dzielnicy Hanoi, w spokojnym zaułku, ale wystarczy kilka kroków żeby być w środku gorącego i tętniącego życiem miasta:)
Zgłoś tą recenzję
Jaroslaw T. Podróż z partnerem Poland, 28 grudnia 2011
Swietrna obsługa

Lokalizacja bardzo dobra , personelo bardzo profesjonalny i zyczliwy
9
Obecnie trawja roboty budowwlane w bezposrednim sasiedztwie hoteklu co wpływa na jego atrakcyjnosć ale wspaniała obsługa niweluje te skutki
Informacje na temat zakupów: Zakupy mozna wykonywac w bliskiej odległoscui od hotelu, wsakzuwek udzieli personel.
Zgłoś tą recenzję
Chua C. Podróż służbowa Malaysia, 27 sierpnia 2015
location ok

helpful and friend staffs, good location
8
the stay is ok, but I end up staying with Dragon Pearl Hotel because of the hotel I book was under renovation - Was quite upset as I hv made arrangement for my meetings at the hotel I booked, end up have to call all n changed the locations ( 6 appointments )
Zgłoś tą recenzję
Munkong F. Podróż z partnerem Malaysia, 22 sierpnia 2015
Service quality

Staff service / breakfast/location
8,7
Zgłoś tą recenzję
Jen L. Podróż z partnerem United States of America, 10 sierpnia 2015
I recommend this hotel

1) the room was excellent. On our first night there, the staff even put rose petals on the bed. 2) the hotel room was very clean 3) the staff was friendly and gives accurate information
9
Zgłoś tą recenzję
Lindy T. Podróż z partnerem Australia, 9 sierpnia 2015
Find better value for money elsewhere

Front desk service, Location
7
My partner and I stayed at Rising Dragon Palace Hotel for one night in August 2015. We had also stayed at another Old Quarter Hotel during the same trip. Overall the hotel was not bad. However I feel that there are much better hotels for the same price in the area. We were given a room on the 2nd floor that was quite noisy as it was right beside the lift and could hear everything from the front lobby. Upon entering the room we discovered that the safe was not working, the bathroom exhaust fan was not working and there was no hand towel provided. We told the front desk staff about this and they were very apologetic and promised to fix these problems before we returned. When we got back after dinner the exhaust fan was fixed but they workers had lefts screws and dust all over the floor. The safe was still not working and there was no hand towel provided (1 out of 3 problems fixed). One good thing was that they provided a takeaway breakfast for us when we told them that we had to leave early to catch a train. Other than this the staff were lovely and the room was decent.
Zgłoś tą recenzję
Arnold H. Podróż z partnerem United States of America, 6 sierpnia 2015
Thank you!

Breakfast buffet, very comfortable bed and helpful staff.
9,3
Wonderful.....wish we could have stayed longer.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Rising Dragon Palace Hotel HanoiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - ŁazienkaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestauracjaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestauracjaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestauracjaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RecepcjaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - FoyerRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Klub dla dzieciRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3B07