lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Rising Dragon Palace Hotel

12 Nguyen Quang Bich Street, Dzielnica Hoan Kiem - Stare miasto, Hanoi, Wietnam (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Łazienka Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restauracja Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restauracja Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restauracja
Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Recepcja Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Foyer Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny
Okolica: Dzielnica Hoan Kiem - Stare miasto Liczba pokoi: 51
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,5

z 2387 recenzji

Warty swojej ceny
8,7
Lokalizacja
8,2
Ocena pracowników
8,7
Warunki w hotelu/Czystość
8,7
Komfort pokoju
8,8
Jedzenie/Posiłki
7,9
Wszystkie recenzje (2387)
Sortuj według:
Przemyslaw U. Podróż z partnerem Poland, 25 listopada 2013
W 100% polecam ten hotel w tej cenie 110 zł za dob

pokuj, śniadania, lokalizacja
10
Obsługa uwijała się jak mrówki, pokoje bardzo ładne i czyste, część bez okien, ja dałbym temu hotelowi nawet 4 gwiazdki
Boguslaw B. Podróż z partnerem Poland, 17 kwietnia 2013
Miły pobyt

Przyjemna obsługa, dobry serwis wycieczkowy, czystość
9,7
Przyjechaliśmy rano, nie było problemu z wcześniejszym zakwaterowaniem. Obsługa bardzo miła i pomocna. Pomoc przy organizacji wycieczki na Halong bay nieoceniona. Jakość współgrała z ceną. Byliśmy bardzo zadowoleni.
Bartosz F. Podróż z partnerem Poland, 25 marca 2013
Nie polecam tego hotelu nikomu.

Jedynym plusem tego hotelu jest jego położenie.
4
Obsługa strasznie niemiła i na każdym kroku trzeba uważać, żeby nie zostać oszukanym przez nich. Jeśli ktoś szuka hotelu, w którym chciałby wypocząć, niech poszuka innego.
Maciej R. Podróż z partnerem Poland, 4 maja 2012
Super, godny polecenia hotel!!:)

Bardzo przyjazna obsługa, pokoje zgodne z opisem, bardzo czyste
9,3
Dobre śniadania, wi-fi działa bardzo dobrze w pokojach, bardzo sympatyczny hotel, w trakcie pobytu w Hanoi wrócimy tu na pewno:)
Informacje na temat życia nocnego: Hotel położony w spokojnej części Starej dzielnicy Hanoi, w spokojnym zaułku, ale wystarczy kilka kroków żeby być w środku gorącego i tętniącego życiem miasta:)
Jaroslaw T. Podróż z partnerem Poland, 28 grudnia 2011
Swietrna obsługa

Lokalizacja bardzo dobra , personelo bardzo profesjonalny i zyczliwy
9
Obecnie trawja roboty budowwlane w bezposrednim sasiedztwie hoteklu co wpływa na jego atrakcyjnosć ale wspaniała obsługa niweluje te skutki
Informacje na temat zakupów: Zakupy mozna wykonywac w bliskiej odległoscui od hotelu, wsakzuwek udzieli personel.
Sharmini S. Podróż z partnerem New Zealand, 27 sierpnia 2014
Lovely place to stay

Friendly staff, huge rooms, great location
9,3
Had a very pleasant stay here, the rooms were massive and comfortable and the staff went out of there way to help with every need, which included sitting down and discussing the town and provided a map which proved to be very helpful. We were able to get connecting rooms as there was 4 of us. Highly recommend this hotel for anyone.
Elaine V. Podróż z partnerem Canada, 19 sierpnia 2014
Love the name

location, staff, pillow
8
Good
Dathne T. Podróż z partnerem Singapore, 15 sierpnia 2014
Flawless Stay

Comfortable and Clean room, Great service, Great Location
9,7
Undeniably the best service I've gotten during my trip, the staff were fluent in English and were always able to render quality service to us. They gave us great travel tips and ensured that we got onto "scam-free" cabs whenever we leave the hotel. After a night's stay, we were able to leave our luggage under great care of the staff while we set off for Halong Bay. After we came back for a second night at Rising Dragon Palace, we were told that the hotel had an overbooking issue BUT they resolved it immediately on the spot by transferring us to a suite in its sister's hotel, and we even had a staff to bring us to that hotel by a cab. Would definitely stay here again when I visit Hanoi in future! :)
Betty T. Podróż z partnerem Australia, 14 sierpnia 2014
Great Stop

Day spa, Friendly Staff, Convenient
9,3
One night stay on return from Ha Long Bay. The room was very comfortable. A little bit strange with the shower/bathroom set up but met all the needs. Room was clean and quiet. Beds were fine. Had a massage in the day spa from the Hotel and it was amazing. Worth a stay.
Arturo H. Podróż z partnerem Mexico, 12 sierpnia 2014
Weekend in Hanoi & Halong Bay

Service, Location, and Convenience
8,7

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Rising Dragon Palace Hotel HanoiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - ŁazienkaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestauracjaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestauracjaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestauracjaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RecepcjaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - FoyerRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3A07