lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Rising Dragon Palace Hotel

12 Nguyen Quang Bich Street, Dzielnica Hoan Kiem - Stare miasto, Hanoi, Wietnam (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Łazienka Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restauracja Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restauracja
Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restauracja Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Recepcja Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Foyer Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny
Okolica: Dzielnica Hoan Kiem - Stare miasto Liczba pokoi: 51
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,5

z 2484 recenzji

Warty swojej ceny
8,7
Lokalizacja
8,2
Ocena pracowników
8,7
Warunki w hotelu/Czystość
8,7
Komfort pokoju
8,8
Jedzenie/Posiłki
7,8
Wszystkie recenzje (2484)
Sortuj według:
Przemyslaw U. Podróż z partnerem Poland, 25 listopada 2013
W 100% polecam ten hotel w tej cenie 110 zł za dob

pokuj, śniadania, lokalizacja
10
Obsługa uwijała się jak mrówki, pokoje bardzo ładne i czyste, część bez okien, ja dałbym temu hotelowi nawet 4 gwiazdki
Boguslaw B. Podróż z partnerem Poland, 17 kwietnia 2013
Miły pobyt

Przyjemna obsługa, dobry serwis wycieczkowy, czystość
9,7
Przyjechaliśmy rano, nie było problemu z wcześniejszym zakwaterowaniem. Obsługa bardzo miła i pomocna. Pomoc przy organizacji wycieczki na Halong bay nieoceniona. Jakość współgrała z ceną. Byliśmy bardzo zadowoleni.
Bartosz F. Podróż z partnerem Poland, 25 marca 2013
Nie polecam tego hotelu nikomu.

Jedynym plusem tego hotelu jest jego położenie.
4
Obsługa strasznie niemiła i na każdym kroku trzeba uważać, żeby nie zostać oszukanym przez nich. Jeśli ktoś szuka hotelu, w którym chciałby wypocząć, niech poszuka innego.
Maciej R. Podróż z partnerem Poland, 4 maja 2012
Super, godny polecenia hotel!!:)

Bardzo przyjazna obsługa, pokoje zgodne z opisem, bardzo czyste
9,3
Dobre śniadania, wi-fi działa bardzo dobrze w pokojach, bardzo sympatyczny hotel, w trakcie pobytu w Hanoi wrócimy tu na pewno:)
Informacje na temat życia nocnego: Hotel położony w spokojnej części Starej dzielnicy Hanoi, w spokojnym zaułku, ale wystarczy kilka kroków żeby być w środku gorącego i tętniącego życiem miasta:)
Jaroslaw T. Podróż z partnerem Poland, 28 grudnia 2011
Swietrna obsługa

Lokalizacja bardzo dobra , personelo bardzo profesjonalny i zyczliwy
9
Obecnie trawja roboty budowwlane w bezposrednim sasiedztwie hoteklu co wpływa na jego atrakcyjnosć ale wspaniała obsługa niweluje te skutki
Informacje na temat zakupów: Zakupy mozna wykonywac w bliskiej odległoscui od hotelu, wsakzuwek udzieli personel.
Bao D. Podróż służbowa Vietnam, 24 grudnia 2014
Have great location

Location, Staff, room
8,3
I have 5 days living in there. The room so nice, location easy for u go to around HN. Staff in there so nice. But the food's price may be so high.
Ebbie H. Podróż z partnerem Australia, 21 grudnia 2014
Stay @ Hanoi

Location, Helpful staff, for Money,
7,7
Friendly and supportive staff and very pleased with our stay there. Would recommend it to others.
Tomas V. Wycieczka w pojedynkę Lithuania, 21 grudnia 2014
a fine place

service, friendliness, helpfulness
10
Jatupathra K. Podróż z partnerem Thailand, 14 grudnia 2014
Brilliant Service

Service, Location, Staff
9
I was having a really good time with professional service from the hotel. Impressive :)
Mimilanie R. Podróż w większej grupie Philippines, 9 grudnia 2014
clean and accommodating staff

very good and friendly staffs, clean room and comfortable bed, delicious food
9,7
Excellent and relaxing

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Rising Dragon Palace Hotel HanoiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnnyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - ŁazienkaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestauracjaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestauracjaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestauracjaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RecepcjaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - FoyerRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3C02