Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Riviera Hotel

Rua Comendador Kou Ho Neng No 7-13, Miasto Macau, Makau (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Riviera Hotel Makau - Pokój gościnny Riviera Hotel Makau - Pokój gościnny Riviera Hotel Makau - Pokój gościnny Riviera Hotel Makau - Pokój gościnny Riviera Hotel Makau - Pokój gościnny Riviera Hotel Makau - Pokój gościnny Riviera Hotel Makau - Pokój gościnny Riviera Hotel Makau - Wnętrze hotelu Riviera Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Riviera Hotel Makau - Pokój gościnny Riviera Hotel Makau - Recepcja Riviera Hotel Makau - Restauracja Riviera Hotel Makau - Restauracja Riviera Hotel Makau - Pokój gościnny Riviera Hotel Makau - Wnętrze hotelu Riviera Hotel Makau - Hotel z zewnątrz
Riviera Hotel Makau - Pokój gościnny Riviera Hotel Makau - Pokój gościnny Riviera Hotel Makau - Pokój gościnny Riviera Hotel Makau - Pokój gościnny
Okolica: Miasto Macau Liczba pokoi: 132
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,2

na podstawie
1539 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
6,8
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,7
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
6,6
Wszystkie recenzje (1539)
Sortuj według:
Wong Y. Rodziny z dużymi dziećmi China, 16 sierpnia 2015
A good place to stay.

IThe quiet environment provides a good place to relax. The staff is polite and helpful. The view of the room is excellent.
9,3
Zgłoś tą recenzję
Ho Y. Podróż z partnerem Hong Kong, 16 sierpnia 2015
Relatively valued

Good price, have shuttle bus, room is large
6,7
Zgłoś tą recenzję
Oi L. Rodziny z małymi dziećmi China, 7 sierpnia 2015
A serene hotel

Comfy, especially after rennovation. Stunning view of Nam Van lake.
8
Zgłoś tą recenzję
Kit F. Podróż służbowa China, 2 sierpnia 2015
4
Ten klient ocenił tylko ten hotel i nie pozostawił komentarza.
Zgłoś tą recenzję
Isaac B. Podróż z partnerem Spain, 1 sierpnia 2015
we had two beds instead of one, It was big enough

location, staff, cleanliness
8,3
we asked for a big bed but we had twin bed room. we didn't complain because the beds were big enough
Zgłoś tą recenzję
Osorio L. Wycieczka w pojedynkę Macau, 31 lipca 2015
nice view plus teddy room

teddy confortable clean
6,7
so far was nice
Zgłoś tą recenzję
Maria C. Podróż w większej grupie Philippines, 28 lipca 2015
Value for money

.
7
.
Zgłoś tą recenzję
Tang H. Wycieczka w pojedynkę Hong Kong, 23 lipca 2015
Location

good location for attractions, shopping and dinning
8
value for money
Zgłoś tą recenzję
Ling F. Rodziny z dużymi dziećmi Hong Kong, 20 lipca 2015
Hotel for Family Tour

1)Good service, 2)Room is clean 3) fast check-in / out
7,3
Zgłoś tą recenzję
Ka S. Rodziny z małymi dziećmi Hong Kong, 16 lipca 2015
I like the hotel.

clean,tidy and comfortable.
7,7
They changed another room without smoke smell for us.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Riviera Hotel MakauRiviera Hotel Makau - Pokój gościnnyRiviera Hotel Makau - Pokój gościnnyRiviera Hotel Makau - Pokój gościnnyRiviera Hotel Makau - Pokój gościnnyRiviera Hotel Makau - Pokój gościnnyRiviera Hotel Makau - Pokój gościnnyRiviera Hotel Makau - Pokój gościnnyRiviera Hotel Makau - Wnętrze hoteluRiviera Hotel Makau - Hotel z zewnątrzRiviera Hotel Makau - Pokój gościnnyRiviera Hotel Makau - RecepcjaRiviera Hotel Makau - RestauracjaRiviera Hotel Makau - RestauracjaRiviera Hotel Makau - Pokój gościnnyRiviera Hotel Makau - Wnętrze hoteluRiviera Hotel Makau - Hotel z zewnątrzRiviera Hotel Makau - Pokój gościnnyRiviera Hotel Makau - Pokój gościnnyRiviera Hotel Makau - Pokój gościnnyRiviera Hotel Makau - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C01