lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Royal Hotel

Estrada Da Vitoria 2-4, Miasto Macau, Makau (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Royal Hotel Makau - Pokój gościnny Royal Hotel Makau - Apartament Royal Hotel Makau - Apartament Royal Hotel Makau - Łazienka Royal Hotel Makau - Łazienka Royal Hotel Makau - Łazienka Royal Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Royal Hotel Makau - Recepcja Royal Hotel Makau - Restauracja Royal Hotel Makau - Basen Royal Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Royal Hotel Makau - Jedzenie i napoje Royal Hotel Makau - Pokój gościnny Royal Hotel Makau - Restauracja Royal Hotel Makau - Restauracja Royal Hotel Makau - Restauracja
Royal Hotel Makau - Pokój gościnny Royal Hotel Makau - Siłownia Royal Hotel Makau - Restauracja Royal Hotel Makau - Foyer Royal Hotel Makau - Kawiarnia/Kafejka Royal Hotel Makau - Restauracja Royal Hotel Makau - Restauracja Royal Hotel Makau - Recepcja
Okolica: Miasto Macau Liczba pokoi: 380
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,9

z 10478 recenzji

Warty swojej ceny
8,0
Lokalizacja
7,6
Ocena pracowników
8,1
Warunki w hotelu/Czystość
8,4
Komfort pokoju
8,3
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (10478)
Sortuj według:
Patryk T. Podróż z partnerem Poland, 17 sierpnia 2014
Pozytywne doświadczenie.

Czysto, komfortowo,miła obsługa.
9,3
Artur L. Podróż służbowa Poland, 23 kwietnia 2013
Rozsądna jakość w dobrej cenie

Hotel położony centralnie na wyspie. 5 minut taxi do przystani promowej. Doskonałe miejsce do pieszego zwiedzania Makau.
6,3
Bardzo sprawny personel. Miły i czysty pokój. Polecam ten hotel.
Tzu-Heng H. Rodziny z małymi dziećmi Taiwan, 27 stycznia 2015
good location, clear room

location,location,location
9,3
Eugence N. Podróż w większej grupie Singapore, 26 stycznia 2015
RoYaL HoTeL macau

cleanliness,staffs,location
10
Eugence N. Podróż w większej grupie Singapore, 26 stycznia 2015
City Heart of Macau

cleanliness,staffs,location
10
wifi connection could be enhanced further
Leonie Y. Podróż z partnerem Germany, 25 stycznia 2015
Good hotel, but not really 5 stars

location / room
7,3
The rooms are quite small and the view is not nice, looking onto a construction site. The two things we did not like: - Other guests were constantly smoking in their rooms, it smelled very bad in the hallway, and even a little bit in our room. - Breakfast was not included, we tried it anyway but it was really not worth it for MOP 140.
Jinda C. Podróż z partnerem Thailand, 24 stycznia 2015
good location, not much expensive, clean room

gogood location, not much expensive, clean room
9,7
Pui E. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 24 stycznia 2015
Best location, limited bus shutter service

Strategy location, perfect clearliness, good service
7,3
Good
Ma C. Wycieczka w pojedynkę Hong Kong, 23 stycznia 2015
Over Rate

Location, Price, no more
6
- Bad Wifi Reception in room - Only one Wifi connection for each room
Ping L. Rodziny z małymi dziećmi United States of America, 23 stycznia 2015
Royal Hotel, family visit

price, location, service
9,3
excellent

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Royal Hotel MakauRoyal Hotel Makau - Pokój gościnnyRoyal Hotel Makau - ApartamentRoyal Hotel Makau - ApartamentRoyal Hotel Makau - ŁazienkaRoyal Hotel Makau - ŁazienkaRoyal Hotel Makau - ŁazienkaRoyal Hotel Makau - Hotel z zewnątrzRoyal Hotel Makau - RecepcjaRoyal Hotel Makau - RestauracjaRoyal Hotel Makau - BasenRoyal Hotel Makau - Hotel z zewnątrzRoyal Hotel Makau - Jedzenie i napojeRoyal Hotel Makau - Pokój gościnnyRoyal Hotel Makau - RestauracjaRoyal Hotel Makau - RestauracjaRoyal Hotel Makau - RestauracjaRoyal Hotel Makau - Pokój gościnnyRoyal Hotel Makau - SiłowniaRoyal Hotel Makau - RestauracjaRoyal Hotel Makau - FoyerRoyal Hotel Makau - Kawiarnia/KafejkaRoyal Hotel Makau - RestauracjaRoyal Hotel Makau - RestauracjaRoyal Hotel Makau - Recepcja

Recenzje klientów - Royal Hotel, Makau

AS-AGWEB-3A02