lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Royal Hotel

Estrada Da Vitoria 2-4, Miasto Macau, Makau (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Royal Hotel Makau - Pokój gościnny Royal Hotel Makau - Pokój gościnny Royal Hotel Makau - Pokój gościnny Royal Hotel Makau - Apartament Royal Hotel Makau - Apartament Royal Hotel Makau - Łazienka Royal Hotel Makau - Łazienka Royal Hotel Makau - Łazienka Royal Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Royal Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Royal Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Royal Hotel Makau - Recepcja Royal Hotel Makau - Foyer Royal Hotel Makau - Pub/Hol Royal Hotel Makau - Restauracja Royal Hotel Makau - Restauracja
Royal Hotel Makau - Kawiarnia/Kafejka Royal Hotel Makau - Sala konferencyjna Royal Hotel Makau - Sala Balowa Royal Hotel Makau - Restauracja Royal Hotel Makau - Basen Royal Hotel Makau - Basen Royal Hotel Makau - Siłownia
Okolica: Miasto Macau Liczba pokoi: 380
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,9

z 9865 recenzji

Warty swojej ceny
8,0
Lokalizacja
7,6
Ocena pracowników
8,1
Warunki w hotelu/Czystość
8,4
Komfort pokoju
8,3
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (9865)
Sortuj według:
Patryk T. Podróż z partnerem Poland, 17 sierpnia 2014
Pozytywne doświadczenie.

Czysto, komfortowo,miła obsługa.
9,3
Artur L. Podróż służbowa Poland, 23 kwietnia 2013
Rozsądna jakość w dobrej cenie

Hotel położony centralnie na wyspie. 5 minut taxi do przystani promowej. Doskonałe miejsce do pieszego zwiedzania Makau.
6,3
Bardzo sprawny personel. Miły i czysty pokój. Polecam ten hotel.
Zachary C. Wycieczka w pojedynkę Macau, 29 września 2014
nice

nice hotel
8
Zachary C. Wycieczka w pojedynkę Macau, 29 września 2014
nice

nice hotel
8
Barry K. Podróż z partnerem Singapore, 28 września 2014
Location is quite bad and taxi took awhile to come

Cleanliness, safety and free shuttle bus to specific location.
5,7
Would be better if the location is good.
Zachary C. Wycieczka w pojedynkę Macau, 28 września 2014
Good

location
8
Siska P. Podróż w większej grupie Indonesia, 27 września 2014
Good Location, Friendly Staff

Good Location, Friendly Staff
8,3
I was going to Macau with a group friends of mine. It was nice, good hotel location, staff was really friendly, and they provide shuttle bus to several tourist attractions
Siska P. Podróż w większej grupie Indonesia, 27 września 2014
Good Location, Friendly Staff

Good Location, Friendly Staff
8,3
I was going to Macau with a group friends of mine. It was nice, good hotel location, staff was really friendly, and they provide shuttle bus to several tourist attractions
Nila A. Podróż w większej grupie Indonesia, 26 września 2014
Large space room, complete facility, clean

Large room, nice staff, complete facility, room very clean, everything is good. i will stay in Royal Hotel again if i comeback to Macau
9
Very Good
Rezcel F. Podróż z partnerem Philippines, 25 września 2014
perfect adventure

accommodation
9,3
perfect

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Royal Hotel MakauRoyal Hotel Makau - Pokój gościnnyRoyal Hotel Makau - Pokój gościnnyRoyal Hotel Makau - Pokój gościnnyRoyal Hotel Makau - ApartamentRoyal Hotel Makau - ApartamentRoyal Hotel Makau - ŁazienkaRoyal Hotel Makau - ŁazienkaRoyal Hotel Makau - ŁazienkaRoyal Hotel Makau - Hotel z zewnątrzRoyal Hotel Makau - Hotel z zewnątrzRoyal Hotel Makau - Hotel z zewnątrzRoyal Hotel Makau - RecepcjaRoyal Hotel Makau - FoyerRoyal Hotel Makau - Pub/HolRoyal Hotel Makau - RestauracjaRoyal Hotel Makau - RestauracjaRoyal Hotel Makau - Kawiarnia/KafejkaRoyal Hotel Makau - Sala konferencyjnaRoyal Hotel Makau - Sala BalowaRoyal Hotel Makau - RestauracjaRoyal Hotel Makau - BasenRoyal Hotel Makau - BasenRoyal Hotel Makau - Siłownia

Recenzje klientów - Royal Hotel, Makau

AS-AGWEB-3A06