Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Tajlandia

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,3

z 2282 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
7,9
Lokalizacja
7,5
Ocena pracowników
7,4
Warunki w hotelu/Czystość
7,4
Komfort pokoju
7,4
Jedzenie/Posiłki
6,0
Wszystkie recenzje (2282)
Sortuj według:
Katarzyna K. Podróże grupowe Poland, 25 sierpnia 2013
naprawdę fajny hotel blisko centrum

dość ładny, bliskość atrakcji, tani
8,7
W hotelu spędziliśmy cztery noce. Braliśmy wycieczki fakultatywne po okolicy w recepcji i nie było problemów. Obsługa hotelu bardzo pomocna. Generalnie dużo zwiedzaliśmy, bo miejscowość wyjątkowo turystyczna z dużą ilością zabytków świątyń i innych atrakcji. Wybraliśmy się też na naukę gotowania, warto choć szału nie ma. Hotel blisko centrum, zdala od zgiełku ulicznego choć jednego dnia przeszkadzało nam ciągłe szczekanie psów. Naprawdę warto, polecam!
Zgłoś tą recenzję
Agnieszka B. Podróże z partnerem Poland, 13 listopada 2009
Royal Panerai - listopad 2009

blisko do centrum, mila obsluga, duze pokoje, dobra jakosc w stusunku do ceny
8
Hotel polozony blisko centrum, mozna dojsc na piechote, w uliczce odchodzacej od glownej drogi, nie przeszkadza wiec halas. Pokoje czyste. Mila obsluga. Na nocny bazar mozna dojechac tuk tukiem za ok 40 Bahtow. Sniadania w formie szwedzkiego stolu (troche jedzenia lokalnego, troche europejskiego). Mozna sie spokojnie najesc aczkolwiek codzienne jest to samo. Dobra jakosc w stosunku do ceny. Polecam.
Zgłoś tą recenzję
Jiaer Y. Wycieczki w pojedynkę China, 1 lutego 2016
Awful
3,3
The facilities in hotel are really out of date and looks really dirty. I found that there was no hot water available at midnight, which made me unsatisfied. The sound insulation was awful as well, I even heard some strange noise. I've booked 3 nights at this hotel but I checked out after staying there for 1 night and changed another better residence.
Zgłoś tą recenzję
Suresh S. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 22 stycznia 2016
Review on hotel

Wifi connection
6,3
Not great. But i feel the hotel can further improve their basic room facility such as providing the water boiler. Thank You
Zgłoś tą recenzję
Maxim K. Podróże z partnerem Russia, 14 stycznia 2016
Well located budget hotel

Location
6,3
Zgłoś tą recenzję
Mikael A. Rodziny z dużymi dziećmi Sweden, 25 grudnia 2015
Price worthy in fair location

Clean, location, easy to deal with.
7,3
Nice.
Zgłoś tą recenzję
Christine K. Wycieczki w pojedynkę United States of America, 20 grudnia 2015
close to Nimman + large shopping mall (Maya)

spacious, two pools, and rooftop bar/restaurants
7,7
It's a bit old, but clean. Staff is great - everyone was so welcoming and polite. The location is good if you want to hang out in the Nimman area, which is where the locals and university students seem to go. Nimman has good cafes, restaurants, and bars. this hotel is best for big groups because of the many large common areas. As a solo travel, the social scene was not so good. Most excursions and activities in Chiang Mai offer pick up and drop off services, so I was able to get around even with spending too much on transportation.
Zgłoś tą recenzję
Ric W. Podróże z partnerem New Zealand, 17 grudnia 2015
Great hotel, clean and spacious

Room size, cleanliness, staff
8
Had a great stay here, room was very big and clean. Staff were very helpful - arrived hours before checkin and they looked after our bags. Had a travel desk which helped us book cheap day trips. Location is good only a few minutes walk from the old city but not ideal, all tuk tuk drivers know the hotel so travel is easy.
Zgłoś tą recenzję
Tan H. Podróże z partnerem Malaysia, 5 grudnia 2015
All good

Clean, valueable n comfortable
7,7
Zgłoś tą recenzję
Maneerat K. Wycieczki w pojedynkę United States of America, 3 grudnia 2015
the hotel is old, didn't look like in the pictures

location in the city, near 7-11,
5,7
I don't like the hotel, the room to old, I can't sleep well because of loud sound.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 2 z 2
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotel z zewnątrzRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - RecepcjaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - OgródRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - FoyerRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotel z zewnątrz


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C03