Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Tajlandia

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,3

z 2329 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
7,9
Lokalizacja
7,5
Ocena pracowników
7,4
Warunki w hotelu/Czystość
7,4
Komfort pokoju
7,4
Jedzenie/Posiłki
6,0
Wszystkie recenzje (2329)
Sortuj według:
Katarzyna K. Podróże grupowe Poland, 25 sierpnia 2013
naprawdę fajny hotel blisko centrum

dość ładny, bliskość atrakcji, tani
8,7
W hotelu spędziliśmy cztery noce. Braliśmy wycieczki fakultatywne po okolicy w recepcji i nie było problemów. Obsługa hotelu bardzo pomocna. Generalnie dużo zwiedzaliśmy, bo miejscowość wyjątkowo turystyczna z dużą ilością zabytków świątyń i innych atrakcji. Wybraliśmy się też na naukę gotowania, warto choć szału nie ma. Hotel blisko centrum, zdala od zgiełku ulicznego choć jednego dnia przeszkadzało nam ciągłe szczekanie psów. Naprawdę warto, polecam!
Zgłoś tą recenzję
Agnieszka B. Podróże z partnerem Poland, 13 listopada 2009
Royal Panerai - listopad 2009

blisko do centrum, mila obsluga, duze pokoje, dobra jakosc w stusunku do ceny
8
Hotel polozony blisko centrum, mozna dojsc na piechote, w uliczce odchodzacej od glownej drogi, nie przeszkadza wiec halas. Pokoje czyste. Mila obsluga. Na nocny bazar mozna dojechac tuk tukiem za ok 40 Bahtow. Sniadania w formie szwedzkiego stolu (troche jedzenia lokalnego, troche europejskiego). Mozna sie spokojnie najesc aczkolwiek codzienne jest to samo. Dobra jakosc w stosunku do ceny. Polecam.
Zgłoś tą recenzję
Hasif A. Wycieczki w pojedynkę Malaysia, 26 maja 2016
Affordable budget stay at the last minute
5,7
My trip to Chiang Mai was unplanned and very last minute. Searching for affordable budget hotel close to the main attractions wasn't easy, unless you're looking for b&b or backpackers/guesthouse which there are plenty available. However I saw the ad for this place at a very low price and I guess I was lucky to have the room. Upon arrival, I was greeted by friendly staff and entered my room with one big single bed. Imagine having the whole room meant for two all by yourself! It was clean enough and the toilet was acceptable. The only thing was the door knob for the toilet door which was broken. Stayed here 4 days and 3 nights with no issue. Air condition works great and very chilly in the morning. Hot shower every day. The tv was and old school but I never really stayed in the room much to enjoy the shows. All in all, I'd definitely give this place a visit if I'm going there again.
Zgłoś tą recenzję
Sukanda K. Podróże służbowe Thailand, 4 maja 2016
Good staff
6
Staff members are very helpful. Whatever is urgent, they are willing to help.
Zgłoś tą recenzję
David M. Podróże z partnerem United States of America, 2 maja 2016
big comfortable room
5,7
Excellent price and big room with nice balcony. I love the spacious bathroom too.
Zgłoś tą recenzję
Ngoc T. Podróże z partnerem Vietnam, 1 maja 2016
Good hotel for Chiang Mai travelling
6
4 days stayed here made me satisfaction. Good place, room service is ok. Everyone should try to stay this hotel for Chiang Mai tour or visit.
Zgłoś tą recenzję
Sue F. Podróże grupowe Malaysia, 27 kwietnia 2016
Good for budget stay
4,3
Good size room and value for money for budget stay. Only downside, the aircond temperature was not cold.
Zgłoś tą recenzję
Sue F. Podróże grupowe Malaysia, 27 kwietnia 2016
Good
4,3
Value for money. Only negative point was that the air cond was not working well.
Zgłoś tą recenzję
Chompoonuch M. Podróże z partnerem Thailand, 18 kwietnia 2016
Good area
4
Location was good but the room is not clean
Zgłoś tą recenzję
Sohan K. Podróże grupowe United States of America, 16 kwietnia 2016
Old but low cost
5,3
It was good budget hotel.. Really cheap .... But felt like old hotel needed facelift... Felt like really old property....
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 2 z 2
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotel z zewnątrzRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - RecepcjaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - OgródRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - FoyerRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotel z zewnątrz


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A04