Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Tajlandia (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : FX Hotel Royal Panerai
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotel z zewnątrz Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Recepcja Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Ogród Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnny Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnny Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnny Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnny Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnny Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnny Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Foyer Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotel z zewnątrz
Okolica: Chang Moi Liczba pokoi: 135
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,3

na podstawie
2190 recenzji

Warty swojej ceny
7,9
Lokalizacja
7,5
Ocena pracowników
7,4
Warunki w hotelu/Czystość
7,4
Komfort pokoju
7,4
Jedzenie/Posiłki
6,0
Wszystkie recenzje (2190)
Sortuj według:
Katarzyna K. Podróż w większej grupie Poland, 25 sierpnia 2013
naprawdę fajny hotel blisko centrum

dość ładny, bliskość atrakcji, tani
8,7
W hotelu spędziliśmy cztery noce. Braliśmy wycieczki fakultatywne po okolicy w recepcji i nie było problemów. Obsługa hotelu bardzo pomocna. Generalnie dużo zwiedzaliśmy, bo miejscowość wyjątkowo turystyczna z dużą ilością zabytków świątyń i innych atrakcji. Wybraliśmy się też na naukę gotowania, warto choć szału nie ma. Hotel blisko centrum, zdala od zgiełku ulicznego choć jednego dnia przeszkadzało nam ciągłe szczekanie psów. Naprawdę warto, polecam!
Zgłoś tą recenzję
Agnieszka B. Podróż z partnerem Poland, 13 listopada 2009
Royal Panerai - listopad 2009

blisko do centrum, mila obsluga, duze pokoje, dobra jakosc w stusunku do ceny
8
Hotel polozony blisko centrum, mozna dojsc na piechote, w uliczce odchodzacej od glownej drogi, nie przeszkadza wiec halas. Pokoje czyste. Mila obsluga. Na nocny bazar mozna dojechac tuk tukiem za ok 40 Bahtow. Sniadania w formie szwedzkiego stolu (troche jedzenia lokalnego, troche europejskiego). Mozna sie spokojnie najesc aczkolwiek codzienne jest to samo. Dobra jakosc w stosunku do ceny. Polecam.
Zgłoś tą recenzję
Aaron S. Rodziny z małymi dziećmi United States of America, 24 sierpnia 2015
Air conditioning sucks

Location, 7-11, friendly
6
Ac sucks. The design of how they did air conditioning is bad causing back heat in the rooms
Zgłoś tą recenzję
Chaiwat Y. Wycieczka w pojedynkę Thailand, 17 sierpnia 2015
Room Cooling needs improvement

Location, Staff is friendly, Value for money
8,7
Air-conditioner is not cool enough even it has been adjusted to be 19 degrees. Balcony is blocked by the glass and the air conditioning unit is inside then it keep blowing the hot air likes an oven.
Zgłoś tą recenzję
Eddie C. Podróż z partnerem United States of America, 17 sierpnia 2015
Great hotel

clean affordable and comfortable
8,3
Great hotel clean and affordable, a little walking distance from the old city center but worth the walk for the savings ! We were happy with the stay
Zgłoś tą recenzję
Ivan K. Wycieczka w pojedynkę Ukraine, 16 sierpnia 2015
Royal Panerai Hotel Chiangmai
3,3
Terrible, old, weared out, poorly maintained place with unfriendly and unhelpful personnel.
Zgłoś tą recenzję
Nittaya U. Rodziny z dużymi dziećmi Thailand, 11 sierpnia 2015
it's a good location to sight seeing the city

it's not far from the central city
6,3
Zgłoś tą recenzję
Yao Y. Podróż z partnerem Taiwan, 9 sierpnia 2015
This hotel getting worse!

Location, Quiet
5,3
It was second time we stayed here. But, this hotel is getting worse. Staff were not very friendly, we had to ask everything which was supposed to be in the room already (example : a water kettle ; they said several times there is never a kettle in the room, then they brought kettle from the next room.) . Also you have to ask more than once. We felt pity that the owner hire the wrong people working in the reception. Also the hotel should do reconstruction ;everything is falling apart. The good part was, that it was always clean. Good job, cleaners! There is never an in room safety box, although the website says there is one.
Zgłoś tą recenzję
Thomas V. Podróż służbowa Germany, 7 sierpnia 2015
Stay

Good bed, location, clean
5,7
Zgłoś tą recenzję
Jinah H. Wycieczka w pojedynkę South Korea, 6 sierpnia 2015
They are not kind after check-out

Extra bed is bigger than i expected
4,3
They are not kind after check-out.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotel z zewnątrzRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - RecepcjaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - OgródRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - FoyerRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotel z zewnątrz


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C07