Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Tajlandia

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,3

z 2328 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
7,9
Lokalizacja
7,5
Ocena pracowników
7,4
Warunki w hotelu/Czystość
7,4
Komfort pokoju
7,4
Jedzenie/Posiłki
6,0
Wszystkie recenzje (2328)
Sortuj według:
Katarzyna K. Podróże grupowe Poland, 25 sierpnia 2013
naprawdę fajny hotel blisko centrum

dość ładny, bliskość atrakcji, tani
8,7
W hotelu spędziliśmy cztery noce. Braliśmy wycieczki fakultatywne po okolicy w recepcji i nie było problemów. Obsługa hotelu bardzo pomocna. Generalnie dużo zwiedzaliśmy, bo miejscowość wyjątkowo turystyczna z dużą ilością zabytków świątyń i innych atrakcji. Wybraliśmy się też na naukę gotowania, warto choć szału nie ma. Hotel blisko centrum, zdala od zgiełku ulicznego choć jednego dnia przeszkadzało nam ciągłe szczekanie psów. Naprawdę warto, polecam!
Agnieszka B. Podróże z partnerem Poland, 13 listopada 2009
Royal Panerai - listopad 2009

blisko do centrum, mila obsluga, duze pokoje, dobra jakosc w stusunku do ceny
8
Hotel polozony blisko centrum, mozna dojsc na piechote, w uliczce odchodzacej od glownej drogi, nie przeszkadza wiec halas. Pokoje czyste. Mila obsluga. Na nocny bazar mozna dojechac tuk tukiem za ok 40 Bahtow. Sniadania w formie szwedzkiego stolu (troche jedzenia lokalnego, troche europejskiego). Mozna sie spokojnie najesc aczkolwiek codzienne jest to samo. Dobra jakosc w stosunku do ceny. Polecam.
Sukanda K. Podróże służbowe Thailand, 4 maja 2016
Good staff
6
Staff members are very helpful. Whatever is urgent, they are willing to help.
David M. Podróże z partnerem United States of America, 2 maja 2016
big comfortable room
5,7
Excellent price and big room with nice balcony. I love the spacious bathroom too.
Ngoc T. Podróże z partnerem Vietnam, 1 maja 2016
Good hotel for Chiang Mai travelling
6
4 days stayed here made me satisfaction. Good place, room service is ok. Everyone should try to stay this hotel for Chiang Mai tour or visit.
Sue F. Podróże grupowe Malaysia, 27 kwietnia 2016
Good for budget stay
4,3
Good size room and value for money for budget stay. Only downside, the aircond temperature was not cold.
Sue F. Podróże grupowe Malaysia, 27 kwietnia 2016
Good
4,3
Value for money. Only negative point was that the air cond was not working well.
Chompoonuch M. Podróże z partnerem Thailand, 18 kwietnia 2016
Good area
4
Location was good but the room is not clean
Sohan K. Podróże grupowe United States of America, 16 kwietnia 2016
Old but low cost
5,3
It was good budget hotel.. Really cheap .... But felt like old hotel needed facelift... Felt like really old property....
Suparat R. Podróże z partnerem Netherlands, 21 lutego 2016
Very nice big rooms
6
good location near Thapae gate
Recenzje 1 - 2 z 2
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotel z zewnątrzRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - RecepcjaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - OgródRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - FoyerRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotel z zewnątrz


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B07