lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Tajlandia (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : FX Hotel Royal Panerai
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnny Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnny Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnny Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnny Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Recepcja Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Foyer Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Centrum Biznesowe Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Wnętrze hotelu Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnny Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Ogród Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Wnętrze hotelu
Okolica: Chang Moi Liczba pokoi: 135
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,3

z 1940 recenzji

Warty swojej ceny
7,9
Lokalizacja
7,4
Ocena pracowników
7,4
Warunki w hotelu/Czystość
7,4
Komfort pokoju
7,4
Jedzenie/Posiłki
6,1
Wszystkie recenzje (1940)
Sortuj według:
Katarzyna K. Podróż w większej grupie Poland, 25 sierpnia 2013
naprawdę fajny hotel blisko centrum

dość ładny, bliskość atrakcji, tani
8,7
W hotelu spędziliśmy cztery noce. Braliśmy wycieczki fakultatywne po okolicy w recepcji i nie było problemów. Obsługa hotelu bardzo pomocna. Generalnie dużo zwiedzaliśmy, bo miejscowość wyjątkowo turystyczna z dużą ilością zabytków świątyń i innych atrakcji. Wybraliśmy się też na naukę gotowania, warto choć szału nie ma. Hotel blisko centrum, zdala od zgiełku ulicznego choć jednego dnia przeszkadzało nam ciągłe szczekanie psów. Naprawdę warto, polecam!
Agnieszka B. Podróż z partnerem Poland, 13 listopada 2009
Royal Panerai - listopad 2009

blisko do centrum, mila obsluga, duze pokoje, dobra jakosc w stusunku do ceny
8
Hotel polozony blisko centrum, mozna dojsc na piechote, w uliczce odchodzacej od glownej drogi, nie przeszkadza wiec halas. Pokoje czyste. Mila obsluga. Na nocny bazar mozna dojechac tuk tukiem za ok 40 Bahtow. Sniadania w formie szwedzkiego stolu (troche jedzenia lokalnego, troche europejskiego). Mozna sie spokojnie najesc aczkolwiek codzienne jest to samo. Dobra jakosc w stosunku do ceny. Polecam.
Christopher B. Podróż z partnerem Australia, 24 października 2014
Good Clean Hotel. Close to the City.

Great location, comfortable tooms, nice views
8,3
This place was great. We got a promotional deal and paid around 15 dollars/night for a decent and clean room with a great view. The location is excellent, right at the north eastern corner of the old city. If you can get a good rate, this is a good place to stay in Chiang Mai.
Klaus B. Wycieczka w pojedynkę Germany, 24 października 2014
Good choice when on promotion

price
6
Internet is weak sometimes, my room had a balkon but with a closed window so no fresh air could come in which i dont like at all. shower only worked when I put in before the circuit breaker which is a hassle, water from the shower didnt flow off easily as the pipes were blocked
Klaus B. Wycieczka w pojedynkę Germany, 19 października 2014
good if on promotion

price
6,7
Internet is weak sometimes, my room had a balkon but with a closed window so no fresh air could come in which i dont like at all.
Boo L. Podróż z partnerem Singapore, 14 października 2014
Nice good comfortable

Big room, 7-11 downstairs, good location
7,7
I'm happy with the stay
Raymond T. Wycieczka w pojedynkę Australia, 25 września 2014
A Budget Hotel

The Location is very good, Staff very helpful and friendly, very large room.
7,3
This hotel has seen better days and probably needs a lot od tidying up. However for the price I paid, $30 a night I have no complaints. The hotel does not have a pool but guests can use the pool at sister hotel The Royal 40 metres away. Actually I had sole use of the pool. I'm sure that there are better hotels in Chiang Mai but as budget hotel it is quite ok.
Klaus B. Wycieczka w pojedynkę Germany, 19 września 2014
watch out for promotion

price
6,7
prices vary a lot in this hotel so sometimes you get a good deal for 1x $ sometimes its a lot more 2x $ . Internet is weak
Klaus B. Wycieczka w pojedynkę Germany, 18 września 2014
Great choice if on promotion price

value for money
7,3
Its a good choice close to the city and well maintained. a bit over run by Chinese which are coming with loud noices
Cham L. Podróż służbowa Vietnam, 17 września 2014
good

good
8,7

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - RecepcjaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - FoyerRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Centrum BiznesoweRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Wnętrze hoteluRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokój gościnnyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - OgródRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Wnętrze hotelu


AS-AGWEB-3C01