lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Łazienka Royal Plaza Hotel Hongkong - Łazienka Royal Plaza Hotel Hongkong - Łazienka Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Royal Plaza Hotel Hongkong - Wejście
Royal Plaza Hotel Hongkong - Foyer Royal Plaza Hotel Hongkong - Foyer Royal Plaza Hotel Hongkong - Foyer Royal Plaza Hotel Hongkong - Salon Royal Plaza Hotel Hongkong - Basen Royal Plaza Hotel Hongkong - Basen Royal Plaza Hotel Hongkong - Basen Royal Plaza Hotel Hongkong - Siłownia Royal Plaza Hotel Hongkong - Siłownia Royal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Royal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/Hol
Okolica: Mongkok Liczba pokoi: 699
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,3

z 9944 recenzji

Warty swojej ceny
8,2
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,8
Komfort pokoju
8,7
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (9944)
Sortuj według:
Wojciech K. Podróż w większej grupie Poland, 25 stycznia 2012
Typowy chiński standard

Lokalizacja
6,7
doskonała lokalizacja w samym centrum handlowym i na stacji metra. ogromny hotel w typowym chińskim standardzie minionej epoki ale nadal ok. (codziennie nowe gadżety toaletowe, klimatyzacja starszawa ale działa). co nie ok? internet parszywie drogi a w lobby darmowego nie ma! a podobno 21 wiek.... pozostałe atrakcje w hotelu też drogie; wspaniały bufet lanczkowy ale nie darmo oj nie, śniadanie cena jak u tiffaneg'o ale ..... jest (przejście przez drzwi) centrum handlowe gdzie ..... wszystko jest bardziej normalne i dostępne jak na hk warunki.
Informacje na temat hoteli: Tip: jeśli jedziecie w więcej niż 1 osobę nie opłaca się brać Shuttle Busa do hotelu ani Express Busa+Airport Train na lotnisko, taxi już dla 2 osób wyjdzie taniej
Tomasz G. Podróż z partnerem Poland, 11 maja 2010
Całkiem dobry hotel

Dobrze wyposażone pokoje basen i siłwnia Dobre położenie
9
Hotel dobrze położony, bardzo blisko stacji metra co daje duże możliwości przemieszczania się po mieście. Fajne pokoje z widokiem na miasto. Obraz nieco psuje płatny internet stosunkowo drogi (ale za to bardzo szybki).
Kamol T. Rodziny z dużymi dziećmi Thailand, 18 kwietnia 2015
Best location with convenient excess to mtr.

We found it very convenient to mtr and shopping and good food nearby. There was no need to go anywhere and the staff overall were very helpful. We could keep our luggage in the hotel and go around.
9,7
I would say it was very good. Free shuttle bus around. Right location and easy to travel around. Staff were very helpful. We were upgrade to club lounge also. We would stay there again.
Marcus Y. Podróż służbowa Singapore, 18 kwietnia 2015
Review

Location, cleanliness and excellent service
10
service superb and comfortable stay
Kareine T. Rodziny z dużymi dziećmi France, 17 kwietnia 2015
Bad too soft

Location, service, clean
7
The stay was great except the bed were a too soft ehich causes backache for the older ppl. If u dont like soft bed or have back problem that would be the type of stay u want.
Pimnapat P. Podróż w większej grupie Thailand, 16 kwietnia 2015
Great hotel but quite far from Nathan road

Closed to MTR Mongkok East, Nice Hotel, Great service
7,3
Love the hotel. Only disadvantage is quite fra from prime area (Nathan Road/Mongkok station)
Pimnapat P. Rodziny z dużymi dziećmi Thailand, 16 kwietnia 2015
Great hotel

Modern and clean room, great service, provide free hotel bus to downtown
7
Ok but location is quite far from prime area.
Ilya T. Podróż służbowa Russia, 14 kwietnia 2015
Cozy, gym is ok.

Nice pool, big rooms, clean
8
Teodulo L. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 14 kwietnia 2015
Will definitely come back

Rooms are big, clean and comfortable. Buffet was very nice. and staff accomodating.
9,7
Everything was fantastic
Chollapas T. Rodziny z dużymi dziećmi Thailand, 14 kwietnia 2015
Chest hotel I've ever stayed in hk

Room size location
9,3
I can say this is the best hotel of hk Best room , great location and nice staff Will definitely come back

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Royal Plaza Hotel HongkongRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - ŁazienkaRoyal Plaza Hotel Hongkong - ŁazienkaRoyal Plaza Hotel Hongkong - ŁazienkaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzRoyal Plaza Hotel Hongkong - WejścieRoyal Plaza Hotel Hongkong - FoyerRoyal Plaza Hotel Hongkong - FoyerRoyal Plaza Hotel Hongkong - FoyerRoyal Plaza Hotel Hongkong - SalonRoyal Plaza Hotel Hongkong - BasenRoyal Plaza Hotel Hongkong - BasenRoyal Plaza Hotel Hongkong - BasenRoyal Plaza Hotel Hongkong - SiłowniaRoyal Plaza Hotel Hongkong - SiłowniaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluRoyal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/HolRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/HolRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/HolRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestauracjaRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestauracjaRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestauracjaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluRoyal Plaza Hotel Hongkong - Sala BalowaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Sala konferencyjna


AS-AGWEB-3A01