Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Łazienka Royal Plaza Hotel Hongkong - Łazienka Royal Plaza Hotel Hongkong - Łazienka Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Royal Plaza Hotel Hongkong - Wejście
Royal Plaza Hotel Hongkong - Foyer Royal Plaza Hotel Hongkong - Foyer Royal Plaza Hotel Hongkong - Foyer Royal Plaza Hotel Hongkong - Salon Royal Plaza Hotel Hongkong - Basen Royal Plaza Hotel Hongkong - Basen Royal Plaza Hotel Hongkong - Basen Royal Plaza Hotel Hongkong - Siłownia Royal Plaza Hotel Hongkong - Siłownia Royal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Royal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/Hol
Okolica: Mongkok Liczba pokoi: 699
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,3

na podstawie
10694 recenzji

Warty swojej ceny
8,2
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,8
Komfort pokoju
8,7
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (10694)
Sortuj według:
Wojciech K. Podróż w większej grupie Poland, 25 stycznia 2012
Typowy chiński standard

Lokalizacja
6,7
doskonała lokalizacja w samym centrum handlowym i na stacji metra. ogromny hotel w typowym chińskim standardzie minionej epoki ale nadal ok. (codziennie nowe gadżety toaletowe, klimatyzacja starszawa ale działa). co nie ok? internet parszywie drogi a w lobby darmowego nie ma! a podobno 21 wiek.... pozostałe atrakcje w hotelu też drogie; wspaniały bufet lanczkowy ale nie darmo oj nie, śniadanie cena jak u tiffaneg'o ale ..... jest (przejście przez drzwi) centrum handlowe gdzie ..... wszystko jest bardziej normalne i dostępne jak na hk warunki.
Informacje na temat hoteli: Tip: jeśli jedziecie w więcej niż 1 osobę nie opłaca się brać Shuttle Busa do hotelu ani Express Busa+Airport Train na lotnisko, taxi już dla 2 osób wyjdzie taniej
Zgłoś tą recenzję
Tomasz G. Podróż z partnerem Poland, 11 maja 2010
Całkiem dobry hotel

Dobrze wyposażone pokoje basen i siłwnia Dobre położenie
9
Hotel dobrze położony, bardzo blisko stacji metra co daje duże możliwości przemieszczania się po mieście. Fajne pokoje z widokiem na miasto. Obraz nieco psuje płatny internet stosunkowo drogi (ale za to bardzo szybki).
Zgłoś tą recenzję
Keng B. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 28 lipca 2015
Review of stay at Royal Plaza Hotel

Great location, clean and comfortable rooms with great air cond, and good convenience to food, shopping and mrt/train stations.
9,7
Enjoyed ourselves thoroughly and felt the stay was too short. Will return in future and recommend it to others. Only downside was someone brought durians into their room and we could smell it the minute we walked into our room.
Zgłoś tą recenzję
Marina L. Rodziny z dużymi dziećmi United States of America, 27 lipca 2015
The location of the hotel is very good!.

Location, Wifi, Service
9,3
Very good!
Zgłoś tą recenzję
Chengyong T. Podróż z partnerem Singapore, 27 lipca 2015
Clean , location

Location, cleanliness, friendliness
9,7
Friendly staff, clean rooms, near shopping
Zgłoś tą recenzję
Mananya T. Rodziny z małymi dziećmi Thailand, 27 lipca 2015
Nice room

Room clean and nice view
8
Good
Zgłoś tą recenzję
Amina S. Podróż w większej grupie Indonesia, 26 lipca 2015
hotel review

cleanliness,big rooms and staff performance
9,3
Zgłoś tą recenzję
Sor F. Podróż w większej grupie Singapore, 26 lipca 2015
Will definitely choose this hotel again

Location, price and cleanliness
8,7
It was a very pleasant and friendly first time. Will definitely choose this hotel again if I were to go HKG again. Staff were very helpful and the room is clean.
Zgłoś tą recenzję
Mee E. Podróż w większej grupie Singapore, 25 lipca 2015
Experience at Royal Plaza

Convenience, Comfort & Friendliness
8,7
Royal Plaza Hotel is my only choice of accommodation whenever I'm in Hong Kong for the past 15 years and the service staff had never disappoint me with their efficiencies and 5-star services.
Zgłoś tą recenzję
Sharmine I. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 25 lipca 2015
Great experience; would come back!

Clean, luxurious, convenient location
8,3
Was very impressed by how easy it was to get to the hotel: from Kowloon, you can just jump onto a shuttle bus and be taken to the hotel. The location was convenient, as it was next to Moko Mall and was also next to an MTR for easy movement. Loved how luxurious and clean the hotel was, but was a little irked that the staff were quizzing me at the lifts every evening, as to what room I was going back to - it felt a little intrusive.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Royal Plaza Hotel HongkongRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - ŁazienkaRoyal Plaza Hotel Hongkong - ŁazienkaRoyal Plaza Hotel Hongkong - ŁazienkaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzRoyal Plaza Hotel Hongkong - WejścieRoyal Plaza Hotel Hongkong - FoyerRoyal Plaza Hotel Hongkong - FoyerRoyal Plaza Hotel Hongkong - FoyerRoyal Plaza Hotel Hongkong - SalonRoyal Plaza Hotel Hongkong - BasenRoyal Plaza Hotel Hongkong - BasenRoyal Plaza Hotel Hongkong - BasenRoyal Plaza Hotel Hongkong - SiłowniaRoyal Plaza Hotel Hongkong - SiłowniaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluRoyal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/HolRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/HolRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/HolRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestauracjaRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestauracjaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluRoyal Plaza Hotel Hongkong - Sala BalowaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Restauracja


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C06