Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,4

z 11728 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
8,2
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,8
Komfort pokoju
8,7
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (11728)
Sortuj według:
Wojciech K. Podróże grupowe Poland, 25 stycznia 2012
Typowy chiński standard

Lokalizacja
6,7
doskonała lokalizacja w samym centrum handlowym i na stacji metra. ogromny hotel w typowym chińskim standardzie minionej epoki ale nadal ok. (codziennie nowe gadżety toaletowe, klimatyzacja starszawa ale działa). co nie ok? internet parszywie drogi a w lobby darmowego nie ma! a podobno 21 wiek.... pozostałe atrakcje w hotelu też drogie; wspaniały bufet lanczkowy ale nie darmo oj nie, śniadanie cena jak u tiffaneg'o ale ..... jest (przejście przez drzwi) centrum handlowe gdzie ..... wszystko jest bardziej normalne i dostępne jak na hk warunki.
Informacje na temat hoteli: Tip: jeśli jedziecie w więcej niż 1 osobę nie opłaca się brać Shuttle Busa do hotelu ani Express Busa+Airport Train na lotnisko, taxi już dla 2 osób wyjdzie taniej
Zgłoś tą recenzję
Tomasz G. Podróże z partnerem Poland, 11 maja 2010
Całkiem dobry hotel

Dobrze wyposażone pokoje basen i siłwnia Dobre położenie
9
Hotel dobrze położony, bardzo blisko stacji metra co daje duże możliwości przemieszczania się po mieście. Fajne pokoje z widokiem na miasto. Obraz nieco psuje płatny internet stosunkowo drogi (ale za to bardzo szybki).
Zgłoś tą recenzję
Sok K. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 9 lutego 2016
A hotel that I always go back to in Hong Kong

Location, space and cleanliness
9
Perfect as usual
Zgłoś tą recenzję
Jennifer M. Wycieczki w pojedynkę Philippines, 7 lutego 2016
Location and comfort

Location and service
9,3
The concierge helped me buy roast goose to bring on the plane, even calling the store and writing down instructions. The airport express shuttle service stopped at the hotel and was free. they even helped put our bags on the bus. Very good service. Mongkok station was a 10-15min walk. You can see the street market after 12nn from the footbridge and shop til you drop
Zgłoś tą recenzję
Muhammad T. Podróże służbowe Bangladesh, 4 lutego 2016
Could be better

Clean and Good staff
6,7
Zgłoś tą recenzję
Dawn B. Podróże z partnerem United Kingdom, 3 lutego 2016
Excellent!

Lounge, food, location
10
2nd visit to this hotel but upgraded to the Royal Club which was perfect. The lounge area you could have breakfast and tea and coffee through out the day from 6.30 wine and lovely snacks for 2 hours. Also location perfect and attached to a mall and MTR which took you all over the city in minutes. Also the hotel has a lovely bar area which looks over the city. We had a perfect experience at this hotel and will only be using this hotel on our return.
Zgłoś tą recenzję
Khemjira R. Wycieczki w pojedynkę Thailand, 2 lutego 2016
pleasant

clean, good staff,comfortable
8
Pleasant
Zgłoś tą recenzję
Ka S. Podróże z partnerem Malaysia, 2 lutego 2016
excellent hotel

cleanliness, comfort, and service
9,3
it is an excellent hotel, clean n comfort, the attached restaurant Dim Sum restaurant at the third floor, the food is ok but the waiting time is long, so not really recommend. Overall, i am very happy with the hotel n will come back again
Zgłoś tą recenzję
Vimalindh T. Rodziny z dużymi dziećmi Thailand, 30 stycznia 2016
Wonderful stay. Great cheese tart at lobby. Clean.

Convenience. Clean. Comfort.
10
Great stay. Will comeback to this hotel again. Must try cheese tart from their hot ovens.
Zgłoś tą recenzję
Sammi L. Podróże grupowe Singapore, 30 stycznia 2016
Fantastic service

Great service, clean and comfortable rooms
9,3
I came with a group of 26. The staff go the extra mile to help me reduce the hassle of checking in and out of hotel. Location is great, 10-15mins to heart of mongkok and mongkok mtr. Moko shopping mall just below the hotel and the mongkok east mtr is round the corner,
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 2 z 2
Royal Plaza Hotel HongkongRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestauracjaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluRoyal Plaza Hotel Hongkong - SiłowniaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzRoyal Plaza Hotel Hongkong - WejścieRoyal Plaza Hotel Hongkong - FoyerRoyal Plaza Hotel Hongkong - BasenRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/HolRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Sala BalowaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - ŁazienkaRoyal Plaza Hotel Hongkong - ŁazienkaRoyal Plaza Hotel Hongkong - ŁazienkaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - FoyerRoyal Plaza Hotel Hongkong - FoyerRoyal Plaza Hotel Hongkong - BasenRoyal Plaza Hotel Hongkong - BasenRoyal Plaza Hotel Hongkong - SiłowniaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluRoyal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/HolRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/HolRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/HolRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestauracjaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluRoyal Plaza Hotel Hongkong - Sala BalowaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Sala konferencyjna


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A06