lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hongkong (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Łazienka Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Salon Royal Plaza Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Royal Plaza Hotel Hongkong - Foyer Royal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Royal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu
Royal Plaza Hotel Hongkong - Basen Royal Plaza Hotel Hongkong - Restauracja Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/Hol Royal Plaza Hotel Hongkong - Restauracja Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/Hol Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/Hol Royal Plaza Hotel Hongkong - Restauracja Royal Plaza Hotel Hongkong - Sala konferencyjna Royal Plaza Hotel Hongkong - Sala Balowa Royal Plaza Hotel Hongkong - Siłownia
Okolica: Mongkok Liczba pokoi: 699
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,3

z 8695 recenzji

Warty swojej ceny
8,2
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,7
Komfort pokoju
8,6
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (8695)
Sortuj według:
Wojciech K. Podróż w większej grupie Poland, 25 stycznia 2012
Typowy chiński standard

Lokalizacja
6,7
doskonała lokalizacja w samym centrum handlowym i na stacji metra. ogromny hotel w typowym chińskim standardzie minionej epoki ale nadal ok. (codziennie nowe gadżety toaletowe, klimatyzacja starszawa ale działa). co nie ok? internet parszywie drogi a w lobby darmowego nie ma! a podobno 21 wiek.... pozostałe atrakcje w hotelu też drogie; wspaniały bufet lanczkowy ale nie darmo oj nie, śniadanie cena jak u tiffaneg'o ale ..... jest (przejście przez drzwi) centrum handlowe gdzie ..... wszystko jest bardziej normalne i dostępne jak na hk warunki.
Informacje na temat hoteli: Tip: jeśli jedziecie w więcej niż 1 osobę nie opłaca się brać Shuttle Busa do hotelu ani Express Busa+Airport Train na lotnisko, taxi już dla 2 osób wyjdzie taniej
Tomasz G. Podróż z partnerem Poland, 11 maja 2010
Całkiem dobry hotel

Dobrze wyposażone pokoje basen i siłwnia Dobre położenie
9
Hotel dobrze położony, bardzo blisko stacji metra co daje duże możliwości przemieszczania się po mieście. Fajne pokoje z widokiem na miasto. Obraz nieco psuje płatny internet stosunkowo drogi (ale za to bardzo szybki).
Koon K. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 30 października 2014
Is a great and good services hotel

Cleanliness, Good Service and Polite.
9,3
Very satisfy, worth for paying this amount of money and good service.
Amit S. Rodziny z małymi dziećmi India, 30 października 2014
Language is a big issue as they know little englis

Room condition
7
Stay was comfortable, room ambience was good, infact hotel itself was very good, but the staff was not much courteous. Some lower level staff members were bit rude with there answers. Communication language had been a problem for me as some of staff members were non English speakers .
Guillermo B. Rodziny z małymi dziećmi Argentina, 28 października 2014
very nice hotel but bad management

big room, fast internet, close to shopping mall
7
Our stay at the hotel was very pleasant until the last day when the hotel management showed no support/understanding for us to check out 2pm instead of 12pm. I called from Central stating I had an emergency and needed those two hours. To my surprise, here's what I got from a Manager: "we cannot because we are running full these days, but if you want to stay until 2pm we charge 150HKD per hour, that is HKD 300" So my reply was: what do you mean you cannot and then you offer me a price? it seems you can, you are not running full but you want to make money out of an emergency.. So I had to arrange part of my family to be in hotel before 12pm to check out and I had to stay in Central due to emergency. Hotel management sucks, other than that is a nice place.
Anna H. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 27 października 2014
very good

friendly staff, cleanliness, location
9
comfortable and happy
Ng H. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 27 października 2014
Royal Treatment

comfort, near MTR, cleanliness
8
Scott S. Podróż z partnerem Canada, 26 października 2014
Royal Plaza Hotel
5,3
Ten klient ocenił tylko ten hotel i nie pozostawił komentarza.
Karen C. Podróż w większej grupie Singapore, 26 października 2014
Good location. Can r not very friendly.

Clean. Location. Comfy.
7
Comfortable.
Hoo L. Podróż w większej grupie Singapore, 26 października 2014
Very good location

The room is big
9,3
Very happy

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Royal Plaza Hotel HongkongRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - ŁazienkaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - SalonRoyal Plaza Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzRoyal Plaza Hotel Hongkong - FoyerRoyal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluRoyal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluRoyal Plaza Hotel Hongkong - BasenRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestauracjaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/HolRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestauracjaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/HolRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/HolRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestauracjaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Sala BalowaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Siłownia


AS-AGWEB-3C03