lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Łazienka Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Salon Royal Plaza Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Royal Plaza Hotel Hongkong - Foyer Royal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Royal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu
Royal Plaza Hotel Hongkong - Basen Royal Plaza Hotel Hongkong - Restauracja Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/Hol Royal Plaza Hotel Hongkong - Restauracja Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/Hol Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/Hol Royal Plaza Hotel Hongkong - Restauracja Royal Plaza Hotel Hongkong - Sala konferencyjna Royal Plaza Hotel Hongkong - Sala Balowa Royal Plaza Hotel Hongkong - Siłownia
Okolica: Mongkok Liczba pokoi: 699
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,3

z 9181 recenzji

Warty swojej ceny
8,2
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,8
Komfort pokoju
8,6
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (9181)
Sortuj według:
Wojciech K. Podróż w większej grupie Poland, 25 stycznia 2012
Typowy chiński standard

Lokalizacja
6,7
doskonała lokalizacja w samym centrum handlowym i na stacji metra. ogromny hotel w typowym chińskim standardzie minionej epoki ale nadal ok. (codziennie nowe gadżety toaletowe, klimatyzacja starszawa ale działa). co nie ok? internet parszywie drogi a w lobby darmowego nie ma! a podobno 21 wiek.... pozostałe atrakcje w hotelu też drogie; wspaniały bufet lanczkowy ale nie darmo oj nie, śniadanie cena jak u tiffaneg'o ale ..... jest (przejście przez drzwi) centrum handlowe gdzie ..... wszystko jest bardziej normalne i dostępne jak na hk warunki.
Informacje na temat hoteli: Tip: jeśli jedziecie w więcej niż 1 osobę nie opłaca się brać Shuttle Busa do hotelu ani Express Busa+Airport Train na lotnisko, taxi już dla 2 osób wyjdzie taniej
Tomasz G. Podróż z partnerem Poland, 11 maja 2010
Całkiem dobry hotel

Dobrze wyposażone pokoje basen i siłwnia Dobre położenie
9
Hotel dobrze położony, bardzo blisko stacji metra co daje duże możliwości przemieszczania się po mieście. Fajne pokoje z widokiem na miasto. Obraz nieco psuje płatny internet stosunkowo drogi (ale za to bardzo szybki).
Lina T. Podróż z partnerem Australia, 28 grudnia 2014
Acceptable

Locarion, access to Food Fair and comfortable
7,7
Pleasant
Joanne P. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 27 grudnia 2014
Family vacation

Good location, Shopping mall just next door & room is clean.
8,7
Rodolfo C. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 27 grudnia 2014
A comfortable place to stay

Big and comfortable rooms, good service, location
7,7
One thing that I really appreciate is the early check in request that was accomodated by your front desk. Because of my present heart condition I easily get tired and upon explaining this to cynthia thru email she emailed me a request for early check in form for me to fill up. And to my surprise whrn i reached the hotel at around 9 am my room was already ready. Thank you
Ong J. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 25 grudnia 2014
Great location

Great location, friendly staff & spacious room
9,7
Great vacation. Hotel location is superb. Shopping centre and MTR is just next door. Easy accessible to airport by taking coach to Kowloon Station. Nice food located near hotel. Room is spacious & nicely renovated
Keng H. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 25 grudnia 2014
good location

location,location,location
7
Norsuzielawati B. Podróż z partnerem Singapore, 25 grudnia 2014
Hotel review

Cleanliness, Location, Staff
9,3
Lau H. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 25 grudnia 2014
didnt get the twin beds room i want. didnt know

location was great and service was fine.
6
Agoda didnt told me cant provide the twin beds room when i make the booking..if i know the hotel didnt hv twin beds room i won't stay there and pay that money to stay this hotel.pls reply....
Ng C. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 24 grudnia 2014
I was shock to find the toilet smelly ..

Staff helpful, location , big
7
Toilet smelly , I always stay in royal when I am in hkg and even strongly recommend my Frenz to stay there when they were in hkg but this time I realiae the toilet I very smelly. House keeping , they call every day to ask if they can do the housekeeping as I put dnd sign, I told them 2 pm but last day they didn't call and the room was not clean as they claim the dnd sign was on.. This has been the fourth day .. Abit disappointing ..

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Royal Plaza Hotel HongkongRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - ŁazienkaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - SalonRoyal Plaza Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzRoyal Plaza Hotel Hongkong - FoyerRoyal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluRoyal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluRoyal Plaza Hotel Hongkong - BasenRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestauracjaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/HolRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestauracjaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/HolRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/HolRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestauracjaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Sala BalowaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Siłownia


AS-AGWEB-3C07