Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong kong, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,4

z 12400 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
8,3
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
8,5
Warunki w hotelu/Czystość
8,8
Komfort pokoju
8,7
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (12400)
Sortuj według:
Wojciech K. Podróże grupowe Poland, 25 stycznia 2012
Typowy chiński standard

Lokalizacja
6,7
doskonała lokalizacja w samym centrum handlowym i na stacji metra. ogromny hotel w typowym chińskim standardzie minionej epoki ale nadal ok. (codziennie nowe gadżety toaletowe, klimatyzacja starszawa ale działa). co nie ok? internet parszywie drogi a w lobby darmowego nie ma! a podobno 21 wiek.... pozostałe atrakcje w hotelu też drogie; wspaniały bufet lanczkowy ale nie darmo oj nie, śniadanie cena jak u tiffaneg'o ale ..... jest (przejście przez drzwi) centrum handlowe gdzie ..... wszystko jest bardziej normalne i dostępne jak na hk warunki.
Informacje na temat hoteli: Tip: jeśli jedziecie w więcej niż 1 osobę nie opłaca się brać Shuttle Busa do hotelu ani Express Busa+Airport Train na lotnisko, taxi już dla 2 osób wyjdzie taniej
Zgłoś tą recenzję
Tomasz G. Podróże z partnerem Poland, 11 maja 2010
Całkiem dobry hotel

Dobrze wyposażone pokoje basen i siłwnia Dobre położenie
9
Hotel dobrze położony, bardzo blisko stacji metra co daje duże możliwości przemieszczania się po mieście. Fajne pokoje z widokiem na miasto. Obraz nieco psuje płatny internet stosunkowo drogi (ale za to bardzo szybki).
Zgłoś tą recenzję
Ponatip P. Podróże grupowe Thailand, 28 maja 2016
Nice
5,3
It's nice here. Recommended!
Zgłoś tą recenzję
Kathrina C. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 26 maja 2016
Great value for location
5,7
Great value for location - access right next to the mall with several food choices and the MTR Mongkok east station. 15 mins walk to the Ladies market and situated across the Flower market. Very convenient.
Zgłoś tą recenzję
Zosimo C. Rodziny z małymi dziećmi Australia, 25 maja 2016
good
4,7
back soon
Zgłoś tą recenzję
Yuen H. Podróże z partnerem United States of America, 25 maja 2016
Nice hotel
5,3
My favorite place to stay whenever I visit Hong Kong, newly renovated, good location, convenient to shop
Zgłoś tą recenzję
Michele T. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 25 maja 2016
Tourist
5,3
Birthday of my daughter
Zgłoś tą recenzję
Tan A. Podróże z partnerem Singapore, 24 maja 2016
Great Services, Excellent Location
6,7
Our second time staying in this Hotel. what pulls us back is the great services by the staffs, specially thanks to Ms Jen and Kathy for their personalized services rendered. Location is so convenient, for food, shopping and entertainment.
Zgłoś tą recenzję
Diana L. Podróże grupowe Singapore, 24 maja 2016
Hongkong
6
Fantastic
Zgłoś tą recenzję
Chun-Chieh D. Podróże służbowe Taiwan, 24 maja 2016
Great location valuable hotel
6
Everything is awesome. Except the a/c was too loud and bed was not so comfortable.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 2 z 2
Royal Plaza Hotel Hong kongRoyal Plaza Hotel Hong kong - Wnętrze hoteluRoyal Plaza Hotel Hong kong - SiłowniaRoyal Plaza Hotel Hong kong - Wnętrze hoteluRoyal Plaza Hotel Hong kong - Hotel z zewnątrzRoyal Plaza Hotel Hong kong - FoyerRoyal Plaza Hotel Hong kong - BasenRoyal Plaza Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hong kong - Pub/HolRoyal Plaza Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hong kong - Sala BalowaRoyal Plaza Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hong kong - Pub/HolRoyal Plaza Hotel Hong kong - Pub/HolRoyal Plaza Hotel Hong kong - Sala konferencyjnaRoyal Plaza Hotel Hong kong - Sala konferencyjnaRoyal Plaza Hotel Hong kong - FoyerRoyal Plaza Hotel Hong kong - Wnętrze hoteluRoyal Plaza Hotel Hong kong - Sala BalowaRoyal Plaza Hotel Hong kong - Sala BalowaRoyal Plaza Hotel Hong kong - Sala konferencyjnaRoyal Plaza Hotel Hong kong - BasenRoyal Plaza Hotel Hong kong - Sala konferencyjnaRoyal Plaza Hotel Hong kong - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C04