lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Łazienka Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnny Royal Plaza Hotel Hongkong - Salon Royal Plaza Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Royal Plaza Hotel Hongkong - Foyer Royal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Royal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu
Royal Plaza Hotel Hongkong - Basen Royal Plaza Hotel Hongkong - Restauracja Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/Hol Royal Plaza Hotel Hongkong - Restauracja Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/Hol Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/Hol Royal Plaza Hotel Hongkong - Restauracja Royal Plaza Hotel Hongkong - Sala konferencyjna Royal Plaza Hotel Hongkong - Sala Balowa Royal Plaza Hotel Hongkong - Siłownia
Okolica: Mongkok Liczba pokoi: 699
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,3

z 9133 recenzji

Warty swojej ceny
8,2
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,8
Komfort pokoju
8,6
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (9133)
Sortuj według:
Wojciech K. Podróż w większej grupie Poland, 25 stycznia 2012
Typowy chiński standard

Lokalizacja
6,7
doskonała lokalizacja w samym centrum handlowym i na stacji metra. ogromny hotel w typowym chińskim standardzie minionej epoki ale nadal ok. (codziennie nowe gadżety toaletowe, klimatyzacja starszawa ale działa). co nie ok? internet parszywie drogi a w lobby darmowego nie ma! a podobno 21 wiek.... pozostałe atrakcje w hotelu też drogie; wspaniały bufet lanczkowy ale nie darmo oj nie, śniadanie cena jak u tiffaneg'o ale ..... jest (przejście przez drzwi) centrum handlowe gdzie ..... wszystko jest bardziej normalne i dostępne jak na hk warunki.
Informacje na temat hoteli: Tip: jeśli jedziecie w więcej niż 1 osobę nie opłaca się brać Shuttle Busa do hotelu ani Express Busa+Airport Train na lotnisko, taxi już dla 2 osób wyjdzie taniej
Tomasz G. Podróż z partnerem Poland, 11 maja 2010
Całkiem dobry hotel

Dobrze wyposażone pokoje basen i siłwnia Dobre położenie
9
Hotel dobrze położony, bardzo blisko stacji metra co daje duże możliwości przemieszczania się po mieście. Fajne pokoje z widokiem na miasto. Obraz nieco psuje płatny internet stosunkowo drogi (ale za to bardzo szybki).
Yap G. Podróż służbowa Malaysia, 21 grudnia 2014
location

location
10
Sedana S. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 21 grudnia 2014
comfort hotel for family

nice jacuzzi, nice room, great location
9,3
From agoda
Goi L. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 21 grudnia 2014
Good location. Convenient to shopping places.

location. cleanliness. friendly front counter staff.
7,3
Room is clean and nice. Hotel provided complimentary birthday cake on request. But staff was not attentive enough. We have four people in the room but only provided 2 sets of cutlery. Pillow was too soft. Limited movie selection.
Vincent C. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 21 grudnia 2014
Nice location with the mtr station is just beside

Location clean but over crowded
8
The hotel is nice and room is spacious. Location is good. However this become another side of problem. Over crowded. Overall is still a good place to stay in
Lee M. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 20 grudnia 2014
great stay

awesome bathroom
9,3
Excellent. I will stay here again.
Yok K. Podróż z partnerem Singapore, 20 grudnia 2014
royal plaza hotel

room size is spacious. location is conveniet as it is close to food outlets and the MTR
8,3
Good. Comfortable.
Chor H. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 18 grudnia 2014
Good location and room size

Location. Cleanliness. Room Size.
8
Ideal for family with young kids. Just above Mongkok East MTR. There is a street behind that is nice some local shopping. Local cafes nearby. Best hotel that I have stayed in HK so far.
David R. Podróż służbowa United States of America, 18 grudnia 2014
EXCELLENT MANAGING STAFF

the view,staff,convience
9,7
my stay was only one nite this trip, but the hotel was all I expected and more. The Guest services manager Mr. Wong went out of his way to make sure I was checked in and out in a timely fashion and he came from behind the counter to help with my bags as we departed, since the other staff was busy. I would recommend this hotel to other friends and business associates. My next trip I will stay there for a longer period. The hotel was conveniently attached to a mall, and we didn't need to leave the premises to go shopping.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Royal Plaza Hotel HongkongRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - ŁazienkaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRoyal Plaza Hotel Hongkong - SalonRoyal Plaza Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzRoyal Plaza Hotel Hongkong - FoyerRoyal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluRoyal Plaza Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluRoyal Plaza Hotel Hongkong - BasenRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestauracjaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/HolRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestauracjaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/HolRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/HolRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestauracjaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Sala BalowaRoyal Plaza Hotel Hongkong - Siłownia


AS-AGWEB-3C05