Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Dzielnica 1., Ho Chi Minh, Wietnam (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnny Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnny Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnny Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnny Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnny Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnny Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnny Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnny Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnny Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnny Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnny Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnny Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Łazienka Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restauracja Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restauracja Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restauracja
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotel z zewnątrz Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Siłownia Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Sala konferencyjna Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Wnętrze hotelu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Foyer Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Foyer Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Foyer Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restauracja Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnny Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restauracja Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restauracja Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Okolica
Okolica: Dzielnica 1. Liczba pokoi: 53

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,3

z 2245 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 0

Wart swojej ceny
8,3
Lokalizacja
8,9
Ocena pracowników
8,0
Warunki w hotelu/Czystość
8,7
Komfort pokoju
8,6
Jedzenie/Posiłki
7,2
Wszystkie recenzje (2245)
Sortuj według:
Uyen N. Podróże z partnerem Vietnam, 17 stycznia 2016
Good place

Location, quality, service
8
Good
Zgłoś tą recenzję
Chang P. Podróże grupowe Singapore, 15 stycznia 2016
Very clean and good hotel

breakfast ...good housekeeping. ...location
9,7
Simple breakfast but nice. Room is very clean. Service staff friendly and security is good.location
Zgłoś tą recenzję
Matthew G. Podróże z partnerem New Zealand, 8 stycznia 2016
Nice enough for a short stay, good staff and break

breakfast, staff friendliness, location
6,3
It was fine, the staff were very nice and helped us with most small things like getting tour guides, taxis, etc. There was not anything that made the hotel stand out against the others on this street. The room was tidy, but small. Cups were not provided in the room, nor was the drinking water. Room service was affordable and tasty enough.
Zgłoś tą recenzję
Clement S. Podróże z partnerem Singapore, 4 stycznia 2016
Good hotel to start your trip

Central Location, Clean rooms, Near Night shopping street
8,7
Zgłoś tą recenzję
Vien D. Podróże z partnerem Australia, 31 grudnia 2015
Comfortable stay

Location, Clean room and staff
7,7
Our room was alot smaller than expected it was hard to open 2 luggages. Other than that comfortable stay, staff friendly and attentive. Small dining area and food was reasonable.
Zgłoś tą recenzję
Luvid G. Wycieczki w pojedynkę Indonesia, 28 grudnia 2015
Nice 3 * Hotel

Location, Staff, Location
7,7
It was just a short stay for transit in HCM. The staffs were very friendly and helpful, location is great.
Zgłoś tą recenzję
Kimmo H. Podróże z partnerem Finland, 27 grudnia 2015
very good

staff, location, breakfast
8,7
it was again very nice stay
Zgłoś tą recenzję
Phu T. Wycieczki w pojedynkę Australia, 23 grudnia 2015
Nice central and clean hotel

Central, clean and value for money
6,3
Sanouva is a nice budget hotel right in the centre of Saigon. Very closeto the famous Ben Thank market. The room is spacious, comfortable and clean. A value for money hotel in the heart of Saigon.
Zgłoś tą recenzję
Vo T. Rodziny z małymi dziećmi Vietnam, 21 grudnia 2015
Bad reception (lady) and breakfast service (lady)

Clean, near market and
6
Zgłoś tą recenzję
Kimmo H. Podróże z partnerem Finland, 20 grudnia 2015
very very pleasant stay again

staff, staff and staff everything goes here nice
9,3
very happy 😊 and for sure come again
Zgłoś tą recenzję
Recenzja 1 z 1
 

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi MinhSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnnySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnnySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnnySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnnySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnnySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnnySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnnySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnnySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnnySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnnySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnnySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnnySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - ŁazienkaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestauracjaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestauracjaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestauracjaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotel z zewnątrzSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - SiłowniaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Sala konferencyjnaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Wnętrze hoteluSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - FoyerSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - FoyerSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - FoyerSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestauracjaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnnySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestauracjaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestauracjaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - OkolicaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - OkolicaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - OkolicaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - OkolicaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - OkolicaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - OkolicaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pokój gościnnySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Wnętrze hotelu


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A05