Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Sayang Maha Mertha Hotel

Jalan Melasti, Lebak Bene, Legian Kelod, Legian, Bali, Indonezja 80361 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Basen Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Foyer Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Ogród Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Okolica Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Restauracja Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Basen Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Balkon/Taras Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Basen Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrz Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Ogród
Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Balkon/Taras Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Łazienka Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Okolica Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Okolica
Okolica: Legian Liczba pokoi: 70
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,4

na podstawie
1040 recenzji

Warty swojej ceny
7,0
Lokalizacja
7,4
Ocena pracowników
6,0
Warunki w hotelu/Czystość
6,0
Komfort pokoju
6,4
Jedzenie/Posiłki
5,7
Wszystkie recenzje (1040)
Sortuj według:
Tomasz W. Wycieczka w pojedynkę Poland, 26 kwietnia 2014
spoko hotelik z basenem ale szalu nie ma

basen, lokalizacja,
6,3
Zgłoś tą recenzję
Kamila S. Podróż z partnerem Poland, 5 listopada 2012
Dobra lokalizacja, fajny hotel

Lokalizacja, duże pokoje
8
Hotel położony blisko plaży w bocznej uliczce - również blisko centrum. Duże pokoje z tarasami i wygodnym łóżkiem. Z pokoju mieliśmy widok na ogród oraz restauracje na świeżym powietrzu (ale zadaszoną). Basen średniej wielkości. Śniadania wliczone w cenę były bardzo ubogie - dwa tosty z dżemem i kawałek owocu. Oczywiście odpłatnie można było zamówić wszystko z Menu.
Zgłoś tą recenzję
Lukasz S. Podróż z partnerem Poland, 16 maja 2012
świetna jakość za niską cenę

dobre usytuowanie, dobre wyposażenie z klimą, ładne i czyste pokoje
8,7
można śmiało polecić, ale pokój z klimą, te bez są mniejsze, wysoko (brak windy), bez ciepłej wody, za trochę drożej są z klimą, większe, z ciepłą wodą, dvd, duża plazma i wyglądaja elegancko,
Zgłoś tą recenzję
Krzysztof W. Podróż z partnerem Poland, 2 listopada 2011
Hotel w dobrej lokalizacji, blisko plazy

duze pokoje,darmowy internet w lobby, patio w pokojach
8
hotel polozony byl w dobrej lokalizacji, blisko centrum miasta (bliskosc sklepow, klubow, miejsc do zjedzenia, plazy), pokoje duze ale ciemne (jedno male okienko w ktorym stal sekretarzyk z lustrem i zaslanial widok), problemem okazalo sie tez jedno gniazdko w pokoju w sytuacji kiedy trzeba bylo naladowac baterie do aparatu i telefony, hotel oferuje dobre sniadania w cenie pokoju a za oplata rozszerzone sniadanie (np omlet lub nalesniki z bananem), internet w lobby dzialal sprawnie, brak internetu w pokojach; atutem hotelu byl takze basen i restauracja hotelowa z widokiem na ogrod. hotel oferowal konkurencyjne uslugi transportowe (w tym na lotnisko) i wycieczki; w poblizu dostepne uslugi pocztowe, kantor, skepiki z towarami pierwszej potrzeby
Zgłoś tą recenzję
Miranda B. Wycieczka w pojedynkę Australia, 26 sierpnia 2015
Good location

Location, staff and cleanliness
8,7
Relaxing, comfortable and the staff are always helpful I have stayed in this hotel about 6 times over the last 10 years and it's always been great, I've stayed solo, with my family or with my friends and ive always enjoyed myself
Zgłoś tą recenzję
James B. Podróż służbowa Australia, 26 sierpnia 2015
Basic but handy

Cheap cheap cheap
5,7
I only stayed 1 night...it was OK...just. Met some young people from the UK over breakfast that said they loved it and had stayed there before...personally, I only needed a cheap, transit hotel so I could sleep, shower and have a basic (and it was that) breakfast...I got what I paid for. I suppose for some it would seem ideal and an oasis..but not to me. Location was right in the heart of Kuta in one of the major, small backlanes...some might find it hard to find. They have an OK pool and the staff were friendly and pleasant..but then that's what you expect in Bali everywhere. If you're disappointed don't blame me.
Zgłoś tą recenzję
Shu N. Wycieczka w pojedynkę Japan, 23 sierpnia 2015
You get what you pay for

Cheap, good location, pool
5,3
Wifi doesn't work well, so frustrated. No hot water in the shower room. So many Mosquitos If u don't care about them, I would be nice.
Zgłoś tą recenzję
Nicholas T. Podróż z partnerem Australia, 15 sierpnia 2015
Hotel SAYANG

value for money location and quiet ares
9
Zgłoś tą recenzję
Monique M. Podróż służbowa Australia, 10 sierpnia 2015
d

d
6
c
Zgłoś tą recenzję
Debra M. Podróż w większej grupie Australia, 9 sierpnia 2015
Biudget hotel in grear location

location, price, staff
8,7
I have stayed here numerous times (5 times this year in fact) and will return. I choose this hotel as it is near a shop (Kartini shop)run by a Balinese family I have known for many years and allows me to spend lots of time with them. The hotel is basic but very adequate for my needs. Pleasant pool, reasonable priced restaurant (and Bintang). Close to the beach and the nightclub area and numerous restaurants in very close proximity. There is also a 24 hour mini-mart right at the entrance which is very handy (near Kartini shop). Make sure to call into Kartini shop run by Putu and Nyoman and their young girls Emili and Olivia and support a genuine hardworking family. Nyoman also offers tours and transport - I can vouch for his safe driving and reasonable price and he has a lovely new vehicle.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Sayang Maha Mertha Hotel BaliSayang Maha Mertha Hotel Bali - BasenSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - FoyerSayang Maha Mertha Hotel Bali - OgródSayang Maha Mertha Hotel Bali - OkolicaSayang Maha Mertha Hotel Bali - RestauracjaSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - BasenSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Balkon/TarasSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - BasenSayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrzSayang Maha Mertha Hotel Bali - OgródSayang Maha Mertha Hotel Bali - Balkon/TarasSayang Maha Mertha Hotel Bali - ŁazienkaSayang Maha Mertha Hotel Bali - OkolicaSayang Maha Mertha Hotel Bali - Okolica

Recenzje klientów - Sayang Maha Mertha Hotel, Bali

AS-AGWEB-3A01