Moje konto (zaloguj się)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Sayang Maha Mertha Hotel

Jl. Melasti Lebak Bene, Kelod, Legian, Bali, Indonezja 80361 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrz Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Basen Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrz Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Łazienka Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrz Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrz Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pub/Hol Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Restauracja Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pub/Hol Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Basen Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Foyer Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Ogród
Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrz Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Ogród Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Okolica
Lokalizacja: Legian Liczba pokoi: 70

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,4

z 895 recenzji

Warty swojej ceny
7,0
Lokalizacja
7,4
Ocena pracowników
5,9
Warunki w hotelu/Czystość
6,0
Komfort pokoju
6,4
Jedzenie/Posiłki
5,7
Wszystkie recenzje (895)
Kamila S. Podróż z partnerem Poland, 5 listopada 2012
Dobra lokalizacja, fajny hotel

Lokalizacja, duże pokoje
8
Hotel położony blisko plaży w bocznej uliczce - również blisko centrum. Duże pokoje z tarasami i wygodnym łóżkiem. Z pokoju mieliśmy widok na ogród oraz restauracje na świeżym powietrzu (ale zadaszoną). Basen średniej wielkości. Śniadania wliczone w cenę były bardzo ubogie - dwa tosty z dżemem i kawałek owocu. Oczywiście odpłatnie można było zamówić wszystko z Menu.
Lukasz S. Podróż z partnerem Poland, 16 maja 2012
świetna jakość za niską cenę

dobre usytuowanie, dobre wyposażenie z klimą, ładne i czyste pokoje
8,7
można śmiało polecić, ale pokój z klimą, te bez są mniejsze, wysoko (brak windy), bez ciepłej wody, za trochę drożej są z klimą, większe, z ciepłą wodą, dvd, duża plazma i wyglądaja elegancko,
Krzysztof W. Podróż z partnerem Poland, 2 listopada 2011
Hotel w dobrej lokalizacji, blisko plazy

duze pokoje,darmowy internet w lobby, patio w pokojach
8
hotel polozony byl w dobrej lokalizacji, blisko centrum miasta (bliskosc sklepow, klubow, miejsc do zjedzenia, plazy), pokoje duze ale ciemne (jedno male okienko w ktorym stal sekretarzyk z lustrem i zaslanial widok), problemem okazalo sie tez jedno gniazdko w pokoju w sytuacji kiedy trzeba bylo naladowac baterie do aparatu i telefony, hotel oferuje dobre sniadania w cenie pokoju a za oplata rozszerzone sniadanie (np omlet lub nalesniki z bananem), internet w lobby dzialal sprawnie, brak internetu w pokojach; atutem hotelu byl takze basen i restauracja hotelowa z widokiem na ogrod. hotel oferowal konkurencyjne uslugi transportowe (w tym na lotnisko) i wycieczki; w poblizu dostepne uslugi pocztowe, kantor, skepiki z towarami pierwszej potrzeby
Sucipto A. Podróż służbowa Indonesia, 2 marca 2014
Nice budget hotel

Cheap, Clean and within walking distance to beach
7
Zawaluhelme A. Podróż z partnerem Malaysia, 27 lutego 2014
You get what you pay for

Very affordable, centrally located, near to good halal restaurants
7
It was generally good. Second time we stayed here. Aircond good. The staff was attentive when we informed that that there are a lot of mosquitoes. They provided us with a can of insecticide and that solved the problem. Quite far from the beach, but it was okay for us. We settled for the free toasts for breakfast since there are better restaurants just walking distance away from the hotel.
Deborah T. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 24 lutego 2014
A very comfortable brand new super kingsize bed

A brand new super king sized bed topped the list. Very friendly and hardworking staff.
6,3
A very disturbed 2nd night due to alcohol fuelled revelries of noisy backpackers having pool party until 2.30am. Staff very apologetic but said group were drunk and there would be no repeat. On 4th night same group had screaming party until 4.30am and again staff very apologetic but said group had now left and numerous notices appeared advising pool closed at 11pm. (even quieter guests had to adhere to). Other guests were unhappy about the extreme noise of the inconsiderate group. This is a shame as the staff were very friendly and worked very hard to ensure the stay was as comfortable as possible.
Jean H. Wycieczka w pojedynkę Australia, 20 lutego 2014
Good price, but I wouldn't stay here again.

Price.
6
OK, but would prefer other hotels I have stayed at.
Dynatalie D. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 15 lutego 2014
Not going back here

Near beach 4 minute, near airport 15minute. Nice balcony
4,7
Internet connection SLOW-NONE. Staff are not really infomative and friendly. But i like the swimming Pool and my room balcony thou.
Christel D. Podróż z partnerem Denmark, 25 stycznia 2014
Nice budget hotel

Pool, location, free breakfast
5
Good budget hotel, Nice pool and good location. But the Window in the room had no glass so hundreds of mosquitos at night! Woke up with 87 bites:( So wouldn't stay again, but good location near Beach and shopping!
Carolyn G. Rodziny z dużymi dziećmi Australia, 24 stycznia 2014
comfortable, close to Kuta & shopping. Friendly

friendly, clean, good location
8,3
We had a good stay, friendly staff & good with children. Food was nice. Great location

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Sayang Maha Mertha Hotel BaliSayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrzSayang Maha Mertha Hotel Bali - BasenSayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrzSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - ŁazienkaSayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrzSayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrzSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pub/HolSayang Maha Mertha Hotel Bali - RestauracjaSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pub/HolSayang Maha Mertha Hotel Bali - BasenSayang Maha Mertha Hotel Bali - FoyerSayang Maha Mertha Hotel Bali - OgródSayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrzSayang Maha Mertha Hotel Bali - OgródSayang Maha Mertha Hotel Bali - Okolica


AS-AGWEB-3C04