Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Sayang Maha Mertha Hotel

Jalan Melasti, Lebak Bene, Legian Kelod, Legian, Bali, Indonezja 80361 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Basen Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Foyer Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Ogród Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Okolica Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Restauracja Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Basen Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Balkon/Taras Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Basen Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrz Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Ogród
Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Balkon/Taras Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Łazienka Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Okolica
Okolica: Legian Liczba pokoi: 70
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,4

na podstawie
1021 recenzji

Warty swojej ceny
7,0
Lokalizacja
7,4
Ocena pracowników
6,0
Warunki w hotelu/Czystość
6,0
Komfort pokoju
6,4
Jedzenie/Posiłki
5,7
Wszystkie recenzje (1021)
Sortuj według:
Tomasz W. Wycieczka w pojedynkę Poland, 26 kwietnia 2014
spoko hotelik z basenem ale szalu nie ma

basen, lokalizacja,
6,3
Kamila S. Podróż z partnerem Poland, 5 listopada 2012
Dobra lokalizacja, fajny hotel

Lokalizacja, duże pokoje
8
Hotel położony blisko plaży w bocznej uliczce - również blisko centrum. Duże pokoje z tarasami i wygodnym łóżkiem. Z pokoju mieliśmy widok na ogród oraz restauracje na świeżym powietrzu (ale zadaszoną). Basen średniej wielkości. Śniadania wliczone w cenę były bardzo ubogie - dwa tosty z dżemem i kawałek owocu. Oczywiście odpłatnie można było zamówić wszystko z Menu.
Lukasz S. Podróż z partnerem Poland, 16 maja 2012
świetna jakość za niską cenę

dobre usytuowanie, dobre wyposażenie z klimą, ładne i czyste pokoje
8,7
można śmiało polecić, ale pokój z klimą, te bez są mniejsze, wysoko (brak windy), bez ciepłej wody, za trochę drożej są z klimą, większe, z ciepłą wodą, dvd, duża plazma i wyglądaja elegancko,
Krzysztof W. Podróż z partnerem Poland, 2 listopada 2011
Hotel w dobrej lokalizacji, blisko plazy

duze pokoje,darmowy internet w lobby, patio w pokojach
8
hotel polozony byl w dobrej lokalizacji, blisko centrum miasta (bliskosc sklepow, klubow, miejsc do zjedzenia, plazy), pokoje duze ale ciemne (jedno male okienko w ktorym stal sekretarzyk z lustrem i zaslanial widok), problemem okazalo sie tez jedno gniazdko w pokoju w sytuacji kiedy trzeba bylo naladowac baterie do aparatu i telefony, hotel oferuje dobre sniadania w cenie pokoju a za oplata rozszerzone sniadanie (np omlet lub nalesniki z bananem), internet w lobby dzialal sprawnie, brak internetu w pokojach; atutem hotelu byl takze basen i restauracja hotelowa z widokiem na ogrod. hotel oferowal konkurencyjne uslugi transportowe (w tym na lotnisko) i wycieczki; w poblizu dostepne uslugi pocztowe, kantor, skepiki z towarami pierwszej potrzeby
Safina A. Podróż służbowa Malaysia, 21 czerwca 2015
Great location

location, cleanliness , cozy
8,7
great as always. Staff is very welcoming and room is cozy and nice .
Gabriel O. Wycieczka w pojedynkę Australia, 19 czerwca 2015
Poor place to stay
2
Don't waste your money and time
Liza M. Podróż w większej grupie Germany, 12 czerwca 2015
Central, practically, good for a low budget

Food, Pool, Bar
6
Jodie M. Podróż z partnerem Australia, 11 czerwca 2015
Great Value with LOCATION!!!

Great Central Location, super-friendly staff and outstanding value for budget!!
7,7
Very pleasant. Hotel is a tired Grande Dame, but comfy and clean...like visiting a Balinese Grandma 😁
Safina A. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 7 czerwca 2015
Simple but perfect

location, staff, cleanliness
8,7
always good . They make perfect eggs for breakfast !
Brian F. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 1 czerwca 2015
Good value

Location, free "brekky," pool
9,3
I kept waking up with a few small bug bites each morning, couldn't tell if they were mozzy or bed bugs. Besides that, I liked it. Walk to the beach in 10 mins, legian st is 2 mins away, big pool. The free brekky is only toast and some fruit, unlimited tea/coffee. Cold ac and hot water. Wifi in room

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Sayang Maha Mertha Hotel BaliSayang Maha Mertha Hotel Bali - BasenSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - FoyerSayang Maha Mertha Hotel Bali - OgródSayang Maha Mertha Hotel Bali - OkolicaSayang Maha Mertha Hotel Bali - RestauracjaSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - BasenSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Balkon/TarasSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - BasenSayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrzSayang Maha Mertha Hotel Bali - OgródSayang Maha Mertha Hotel Bali - Balkon/TarasSayang Maha Mertha Hotel Bali - ŁazienkaSayang Maha Mertha Hotel Bali - Okolica

Recenzje klientów - Sayang Maha Mertha Hotel, Bali

Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A04