Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Sayang Maha Mertha Hotel

Jalan Melasti, Lebak Bene, Legian Kelod, Legian, Bali, Indonezja 80361

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,4

z 1088 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 4

Wart swojej ceny
7,0
Lokalizacja
7,4
Ocena pracowników
6,1
Warunki w hotelu/Czystość
6,0
Komfort pokoju
6,4
Jedzenie/Posiłki
5,7
Wszystkie recenzje (1088)
Sortuj według:
Tomasz W. Wycieczki w pojedynkę Poland, 26 kwietnia 2014
spoko hotelik z basenem ale szalu nie ma

basen, lokalizacja,
6,3
Zgłoś tą recenzję
Kamila S. Podróże z partnerem Poland, 5 listopada 2012
Dobra lokalizacja, fajny hotel

Lokalizacja, duże pokoje
8
Hotel położony blisko plaży w bocznej uliczce - również blisko centrum. Duże pokoje z tarasami i wygodnym łóżkiem. Z pokoju mieliśmy widok na ogród oraz restauracje na świeżym powietrzu (ale zadaszoną). Basen średniej wielkości. Śniadania wliczone w cenę były bardzo ubogie - dwa tosty z dżemem i kawałek owocu. Oczywiście odpłatnie można było zamówić wszystko z Menu.
Zgłoś tą recenzję
Lukasz S. Podróże z partnerem Poland, 16 maja 2012
świetna jakość za niską cenę

dobre usytuowanie, dobre wyposażenie z klimą, ładne i czyste pokoje
8,7
można śmiało polecić, ale pokój z klimą, te bez są mniejsze, wysoko (brak windy), bez ciepłej wody, za trochę drożej są z klimą, większe, z ciepłą wodą, dvd, duża plazma i wyglądaja elegancko,
Zgłoś tą recenzję
Krzysztof W. Podróże z partnerem Poland, 2 listopada 2011
Hotel w dobrej lokalizacji, blisko plazy

duze pokoje,darmowy internet w lobby, patio w pokojach
8
hotel polozony byl w dobrej lokalizacji, blisko centrum miasta (bliskosc sklepow, klubow, miejsc do zjedzenia, plazy), pokoje duze ale ciemne (jedno male okienko w ktorym stal sekretarzyk z lustrem i zaslanial widok), problemem okazalo sie tez jedno gniazdko w pokoju w sytuacji kiedy trzeba bylo naladowac baterie do aparatu i telefony, hotel oferuje dobre sniadania w cenie pokoju a za oplata rozszerzone sniadanie (np omlet lub nalesniki z bananem), internet w lobby dzialal sprawnie, brak internetu w pokojach; atutem hotelu byl takze basen i restauracja hotelowa z widokiem na ogrod. hotel oferowal konkurencyjne uslugi transportowe (w tym na lotnisko) i wycieczki; w poblizu dostepne uslugi pocztowe, kantor, skepiki z towarami pierwszej potrzeby
Zgłoś tą recenzję
Jason W. Rodziny z dużymi dziećmi New Zealand, 28 stycznia 2016
Good value for money

Close to beach friendly staff and quite rooms
8
Zgłoś tą recenzję
Khaled K. Podróże z partnerem United Arab Emirates, 25 stycznia 2016
Not close to airport, dirty towels and room
2,3
Location is not close to airport around 70.000 by bluebird taxi.. Towels are so dirty , room so smelly , noise , however I paid for superior room! U will spoil ur vacation don't go there , my wife was mad at me to book this hotel , it's like a ware house
Zgłoś tą recenzję
Jiri F. Wycieczki w pojedynkę Australia, 16 stycznia 2016
Good budget hotel

rooms are clean ... beach is close...food and beer is cheap
6,7
This is my 2nd stay. Will stay in this hotel again
Zgłoś tą recenzję
Selam T. Wycieczki w pojedynkę Netherlands, 6 stycznia 2016
Good value for money

location, price, clean
10
Just stayed for one night to catch a flight the next day. Room was clean, convenient store across the hotel, bank not even a 2 min walk. Not far from the airport, staff was friendly.
Zgłoś tą recenzję
Adam L. Wycieczki w pojedynkę South Africa, 3 stycznia 2016
Cheap bed and location

Cheap location staff
8,3
Don't look at this hotel with a western mindset and expect a cheap room for this price to have absolute luxury.If you looking for absolute luxury , this hotel is not for you. If you plan on exploring Bali everyday. Then it is perfect. Staff try their best and are friendly to make your stay comfortable. Right opposite a convenient store . Beer was actually cheaper in the hotel bar than the store across the road.
Zgłoś tą recenzję
Michael F. Wycieczki w pojedynkę United Kingdom, 2 stycznia 2016
Good position for bars and restaurants

Staff members very good
7,7
I enjoyed my stay there wifi was good food was good room was basic but it's a 1 star hotel so what do you expect. The pool was clean and my taxi to the airport was cheap as
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 4 z 4
Sayang Maha Mertha Hotel BaliSayang Maha Mertha Hotel Bali - BasenSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - FoyerSayang Maha Mertha Hotel Bali - OgródSayang Maha Mertha Hotel Bali - OkolicaSayang Maha Mertha Hotel Bali - RestauracjaSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - BasenSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Balkon/TarasSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - BasenSayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrzSayang Maha Mertha Hotel Bali - OgródSayang Maha Mertha Hotel Bali - Balkon/TarasSayang Maha Mertha Hotel Bali - ŁazienkaSayang Maha Mertha Hotel Bali - OkolicaSayang Maha Mertha Hotel Bali - Okolica


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C03