Moje konto (zaloguj się)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Sayang Maha Mertha Hotel

Jl. Melasti Lebak Bene, Kelod, Legian, Bali, Indonezja 80361 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Basen Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrz Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Basen Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrz Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Łazienka Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrz Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pub/Hol Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Restauracja Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pub/Hol Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Basen Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Foyer Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Ogród
Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrz Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Ogród Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Okolica
Okolica: Legian Liczba pokoi: 70

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,4

z 921 recenzji

Warty swojej ceny
7,0
Lokalizacja
7,4
Ocena pracowników
5,9
Warunki w hotelu/Czystość
6,1
Komfort pokoju
6,4
Jedzenie/Posiłki
5,7
Wszystkie recenzje (921)
Sortuj według:
Kamila S. Podróż z partnerem Poland, 5 listopada 2012
Dobra lokalizacja, fajny hotel

Lokalizacja, duże pokoje
8
Hotel położony blisko plaży w bocznej uliczce - również blisko centrum. Duże pokoje z tarasami i wygodnym łóżkiem. Z pokoju mieliśmy widok na ogród oraz restauracje na świeżym powietrzu (ale zadaszoną). Basen średniej wielkości. Śniadania wliczone w cenę były bardzo ubogie - dwa tosty z dżemem i kawałek owocu. Oczywiście odpłatnie można było zamówić wszystko z Menu.
Lukasz S. Podróż z partnerem Poland, 16 maja 2012
świetna jakość za niską cenę

dobre usytuowanie, dobre wyposażenie z klimą, ładne i czyste pokoje
8,7
można śmiało polecić, ale pokój z klimą, te bez są mniejsze, wysoko (brak windy), bez ciepłej wody, za trochę drożej są z klimą, większe, z ciepłą wodą, dvd, duża plazma i wyglądaja elegancko,
Krzysztof W. Podróż z partnerem Poland, 2 listopada 2011
Hotel w dobrej lokalizacji, blisko plazy

duze pokoje,darmowy internet w lobby, patio w pokojach
8
hotel polozony byl w dobrej lokalizacji, blisko centrum miasta (bliskosc sklepow, klubow, miejsc do zjedzenia, plazy), pokoje duze ale ciemne (jedno male okienko w ktorym stal sekretarzyk z lustrem i zaslanial widok), problemem okazalo sie tez jedno gniazdko w pokoju w sytuacji kiedy trzeba bylo naladowac baterie do aparatu i telefony, hotel oferuje dobre sniadania w cenie pokoju a za oplata rozszerzone sniadanie (np omlet lub nalesniki z bananem), internet w lobby dzialal sprawnie, brak internetu w pokojach; atutem hotelu byl takze basen i restauracja hotelowa z widokiem na ogrod. hotel oferowal konkurencyjne uslugi transportowe (w tym na lotnisko) i wycieczki; w poblizu dostepne uslugi pocztowe, kantor, skepiki z towarami pierwszej potrzeby
Laura G. Podróż z partnerem Denmark, 3 lipca 2014
Decent, average hotel

Location, near the beach, good staff
7
An average hotel at a fair price. No internet in our room, but internet was available in the restaurant and lobby. Breakfast was not great (two pieces of toasted bread, coffee or tea, and some fruit), but this seems common for most budget/average hotels in this area of Indonesia. The staff was polite and attentive and helped us when we needed to find something in the city. Location was also pretty good; only a short walk to the beach (approx. 10-15 min on foot). Overall the hotel is okay for the price, but we would consider looking elsewhere if visiting Kuta again.
Jimmy G. Podróż w większej grupie Australia, 8 czerwca 2014
Great value for little money

It was cheap providing the essentials of a bed, shower and cleanliness.
7,7
Alexandre S. Podróż w większej grupie Brazil, 7 czerwca 2014
Good

Pool and location
8
Benjamin H. Podróż w większej grupie Denmark, 26 maja 2014
Bed bugs in the 3 rooms we had , don't go there

Walking distance to beach and shopping
3
There we bed bugs, and I got bitten everywhere on my body , discussing and I didn't want to sleep there the last night. We saw them crawling under the sheet, after we changed rooms I kept getting bitten. They can go into your backpack and you will never get rid of them. This is a big problem on this hotel , and should be on all of Bali. But this was just so bad and I would never go to this hotel and hope you won't. Breakfast is only 2 toasted Breads, that's it..
Pattarapan P. Podróż służbowa Thailand, 20 maja 2014
Sayang Maha Mertha Hotel

no more
4,3
to me, this is going to be the last time for the budget hotel. the water from shower smells unpleasant and have something come with the water! Lucky me that I found out for the last 3 days, so I didn't take a shower for my last 3 days, still thinking if I found out for the first day I may have to cancel it, and back home immediately. do not think about business trip in Jakarta after my vacation in bali. this is too much for someone who massively scared of parasite like me.
Kim M. Wycieczka w pojedynkę Australia, 16 maja 2014
Quiet ,Friendly and Relaxing

Pool ,Gardens and Friendly Staff
6,7
Except for Electric problems ,I had a very enjoyable 3 weeks at the hotel ,And have stayed here a few times now
Diede D. Podróż w większej grupie Netherlands, 9 maja 2014
A relaxt stay

Pool, location, food
6,7
We booked a fan room to save some money, but upgraded to an AC room as we found it to hot at night. It's a really comfortable hotel and its close to the beach, restaurants and shopping area. A nice pool, free pooltable and free breakfast, can't complain!

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Sayang Maha Mertha Hotel BaliSayang Maha Mertha Hotel Bali - BasenSayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrzSayang Maha Mertha Hotel Bali - BasenSayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrzSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - ŁazienkaSayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrzSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pub/HolSayang Maha Mertha Hotel Bali - RestauracjaSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pub/HolSayang Maha Mertha Hotel Bali - BasenSayang Maha Mertha Hotel Bali - FoyerSayang Maha Mertha Hotel Bali - OgródSayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrzSayang Maha Mertha Hotel Bali - OgródSayang Maha Mertha Hotel Bali - Okolica


AS-AGWEB-3B06