lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Sayang Maha Mertha Hotel

Jalan Melasti, Lebak Bene, Legian Kelod, Legian, Bali, Indonezja 80361 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Basen Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Foyer Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Ogród Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Okolica Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Restauracja Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Basen Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Balkon/Taras Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Basen Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrz Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Ogród
Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Balkon/Taras Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Łazienka
Okolica: Legian Liczba pokoi: 70
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,4

z 1001 recenzji

Warty swojej ceny
7,0
Lokalizacja
7,4
Ocena pracowników
6,0
Warunki w hotelu/Czystość
6,0
Komfort pokoju
6,4
Jedzenie/Posiłki
5,7
Wszystkie recenzje (1001)
Sortuj według:
Tomasz W. Wycieczka w pojedynkę Poland, 26 kwietnia 2014
spoko hotelik z basenem ale szalu nie ma

basen, lokalizacja,
6,3
Kamila S. Podróż z partnerem Poland, 5 listopada 2012
Dobra lokalizacja, fajny hotel

Lokalizacja, duże pokoje
8
Hotel położony blisko plaży w bocznej uliczce - również blisko centrum. Duże pokoje z tarasami i wygodnym łóżkiem. Z pokoju mieliśmy widok na ogród oraz restauracje na świeżym powietrzu (ale zadaszoną). Basen średniej wielkości. Śniadania wliczone w cenę były bardzo ubogie - dwa tosty z dżemem i kawałek owocu. Oczywiście odpłatnie można było zamówić wszystko z Menu.
Lukasz S. Podróż z partnerem Poland, 16 maja 2012
świetna jakość za niską cenę

dobre usytuowanie, dobre wyposażenie z klimą, ładne i czyste pokoje
8,7
można śmiało polecić, ale pokój z klimą, te bez są mniejsze, wysoko (brak windy), bez ciepłej wody, za trochę drożej są z klimą, większe, z ciepłą wodą, dvd, duża plazma i wyglądaja elegancko,
Krzysztof W. Podróż z partnerem Poland, 2 listopada 2011
Hotel w dobrej lokalizacji, blisko plazy

duze pokoje,darmowy internet w lobby, patio w pokojach
8
hotel polozony byl w dobrej lokalizacji, blisko centrum miasta (bliskosc sklepow, klubow, miejsc do zjedzenia, plazy), pokoje duze ale ciemne (jedno male okienko w ktorym stal sekretarzyk z lustrem i zaslanial widok), problemem okazalo sie tez jedno gniazdko w pokoju w sytuacji kiedy trzeba bylo naladowac baterie do aparatu i telefony, hotel oferuje dobre sniadania w cenie pokoju a za oplata rozszerzone sniadanie (np omlet lub nalesniki z bananem), internet w lobby dzialal sprawnie, brak internetu w pokojach; atutem hotelu byl takze basen i restauracja hotelowa z widokiem na ogrod. hotel oferowal konkurencyjne uslugi transportowe (w tym na lotnisko) i wycieczki; w poblizu dostepne uslugi pocztowe, kantor, skepiki z towarami pierwszej potrzeby
Rory E. Wycieczka w pojedynkę Australia, 27 marca 2015
cheap

price. location. convenient
6,7
Good
Noor A. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 16 marca 2015
Not as expected.

Hot shower, nice balcony, traditional balinese architecture
5,3
The room rate is inclusive of mosquitoes! The toilet is run down, misleading from the picture provided. Too simple breakfast.
Nur A. Podróż w większej grupie Malaysia, 11 marca 2015
Terrible and horouble
2
I feel like stayin at boarding school. Old room, using old key, old cupboard, slow water pressure, small swimming pool, breakfast only get toast for free. The rest need to pay. The staff not friendly and did not prepare towel for my room.
Raymond B. Podróż z partnerem Australia, 19 lutego 2015
Outstanding value for money

Price, Bali style rooms, WiFi in rooms
8,7
Big rooms with TV, DVD, AC And WiFi in the deluxe rooms. We love the bali style deluxe rooms the best. You also get a modest fruit salad breakfast but additional items are available at a small additional cost. The restaurant has a wide range of tasty foods and very inexpensive prices. We ate in the hotel restaurant for several lunches. Recommended for the budget traveller - we love it.
Reuben M. Podróż z partnerem Canada, 16 lutego 2015
Sayang Maha Mertha Hotel

location
4,3
John K. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 12 lutego 2015
i dont come back any more

cheap
3,7
Needed to upgrades..

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Sayang Maha Mertha Hotel BaliSayang Maha Mertha Hotel Bali - BasenSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - FoyerSayang Maha Mertha Hotel Bali - OgródSayang Maha Mertha Hotel Bali - OkolicaSayang Maha Mertha Hotel Bali - RestauracjaSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - BasenSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Balkon/TarasSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - BasenSayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrzSayang Maha Mertha Hotel Bali - OgródSayang Maha Mertha Hotel Bali - Balkon/TarasSayang Maha Mertha Hotel Bali - Łazienka

Recenzje klientów - Sayang Maha Mertha Hotel, Bali

AS-AGWEB-3B05