lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Sayang Maha Mertha Hotel

Jalan Melasti, Lebak Bene, Legian Kelod, Legian, Bali, Indonezja 80361 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Basen Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Foyer Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Ogród Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Okolica Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Restauracja Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Basen Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Balkon/Taras Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Basen Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrz Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Ogród
Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Balkon/Taras Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Łazienka
Okolica: Legian Liczba pokoi: 70

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,5

z 965 recenzji

Warty swojej ceny
7,0
Lokalizacja
7,5
Ocena pracowników
6,0
Warunki w hotelu/Czystość
6,1
Komfort pokoju
6,4
Jedzenie/Posiłki
5,7
Wszystkie recenzje (965)
Sortuj według:
Tomasz W. Wycieczka w pojedynkę Poland, 26 kwietnia 2014
spoko hotelik z basenem ale szalu nie ma

basen, lokalizacja,
6,3
Kamila S. Podróż z partnerem Poland, 5 listopada 2012
Dobra lokalizacja, fajny hotel

Lokalizacja, duże pokoje
8
Hotel położony blisko plaży w bocznej uliczce - również blisko centrum. Duże pokoje z tarasami i wygodnym łóżkiem. Z pokoju mieliśmy widok na ogród oraz restauracje na świeżym powietrzu (ale zadaszoną). Basen średniej wielkości. Śniadania wliczone w cenę były bardzo ubogie - dwa tosty z dżemem i kawałek owocu. Oczywiście odpłatnie można było zamówić wszystko z Menu.
Lukasz S. Podróż z partnerem Poland, 16 maja 2012
świetna jakość za niską cenę

dobre usytuowanie, dobre wyposażenie z klimą, ładne i czyste pokoje
8,7
można śmiało polecić, ale pokój z klimą, te bez są mniejsze, wysoko (brak windy), bez ciepłej wody, za trochę drożej są z klimą, większe, z ciepłą wodą, dvd, duża plazma i wyglądaja elegancko,
Krzysztof W. Podróż z partnerem Poland, 2 listopada 2011
Hotel w dobrej lokalizacji, blisko plazy

duze pokoje,darmowy internet w lobby, patio w pokojach
8
hotel polozony byl w dobrej lokalizacji, blisko centrum miasta (bliskosc sklepow, klubow, miejsc do zjedzenia, plazy), pokoje duze ale ciemne (jedno male okienko w ktorym stal sekretarzyk z lustrem i zaslanial widok), problemem okazalo sie tez jedno gniazdko w pokoju w sytuacji kiedy trzeba bylo naladowac baterie do aparatu i telefony, hotel oferuje dobre sniadania w cenie pokoju a za oplata rozszerzone sniadanie (np omlet lub nalesniki z bananem), internet w lobby dzialal sprawnie, brak internetu w pokojach; atutem hotelu byl takze basen i restauracja hotelowa z widokiem na ogrod. hotel oferowal konkurencyjne uslugi transportowe (w tym na lotnisko) i wycieczki; w poblizu dostepne uslugi pocztowe, kantor, skepiki z towarami pierwszej potrzeby
Ricky I. Wycieczka w pojedynkę Indonesia, 15 grudnia 2014
nice hotel

nice hotel
7,3
Timothy K. Wycieczka w pojedynkę Australia, 13 grudnia 2014
Traditional Old Style Balinese Hotel Stay

Location, Food and Pool.
6,7
Very enjoyable, Relaxing and convenient.
Sina T. Podróż w większej grupie Germany, 2 grudnia 2014
Sayang Maha Mertha Hotel
5
not good
David K. Wycieczka w pojedynkę Australia, 27 listopada 2014
big room close to everything

location room size
8,7
Hotel is older very large rooms bathroom could do with a reno but other than that very nice stay. Quite place but walking distance to bars clubs resturaunts
Charmagne F. Wycieczka w pojedynkę Australia, 5 listopada 2014
Good location

Location, pool, friendly staff
7
I stayed 2nights at Sayang Maha Merta Hotel and thought the staff friendly and helpful, room comfortable, included breakfast adequate, pool clean and in walking distance to beach, markets, money exchange, restaurants etc
Afdal A. Podróż z partnerem Indonesia, 4 listopada 2014
Budget hotel in good location

Good location, near the beach and easy access to everyting
7
I must say that I may not be satisfied with many things in this hotel, but it is a budget hotel. The most important things were the room was clean, AC was running, the toilet was clean and the hot water was ok. The location, was 5 minutes walk to kuta beach and 5 minutes walk to the crowd of Jalan Legian. Nearby, you can find 24 hours mini market, car and motor bike rental and many restaurants.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Sayang Maha Mertha Hotel BaliSayang Maha Mertha Hotel Bali - BasenSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - FoyerSayang Maha Mertha Hotel Bali - OgródSayang Maha Mertha Hotel Bali - OkolicaSayang Maha Mertha Hotel Bali - RestauracjaSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - BasenSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Balkon/TarasSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - BasenSayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrzSayang Maha Mertha Hotel Bali - OgródSayang Maha Mertha Hotel Bali - Balkon/TarasSayang Maha Mertha Hotel Bali - Łazienka

Recenzje klientów - Sayang Maha Mertha Hotel, Bali

AS-AGWEB-3C03