lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Sayang Maha Mertha Hotel

Jl. Melasti Lebak Bene, Legian Kelod, Legian, Bali, Indonezja 80361 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrz Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Basen Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrz Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnny Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrz Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Basen Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Foyer Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Ogród Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrz Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Ogród Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Okolica
Okolica: Legian Liczba pokoi: 70

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,5

z 943 recenzji

Warty swojej ceny
7,0
Lokalizacja
7,5
Ocena pracowników
6,0
Warunki w hotelu/Czystość
6,1
Komfort pokoju
6,4
Jedzenie/Posiłki
5,7
Wszystkie recenzje (943)
Sortuj według:
Kamila S. Podróż z partnerem Poland, 5 listopada 2012
Dobra lokalizacja, fajny hotel

Lokalizacja, duże pokoje
8
Hotel położony blisko plaży w bocznej uliczce - również blisko centrum. Duże pokoje z tarasami i wygodnym łóżkiem. Z pokoju mieliśmy widok na ogród oraz restauracje na świeżym powietrzu (ale zadaszoną). Basen średniej wielkości. Śniadania wliczone w cenę były bardzo ubogie - dwa tosty z dżemem i kawałek owocu. Oczywiście odpłatnie można było zamówić wszystko z Menu.
Lukasz S. Podróż z partnerem Poland, 16 maja 2012
świetna jakość za niską cenę

dobre usytuowanie, dobre wyposażenie z klimą, ładne i czyste pokoje
8,7
można śmiało polecić, ale pokój z klimą, te bez są mniejsze, wysoko (brak windy), bez ciepłej wody, za trochę drożej są z klimą, większe, z ciepłą wodą, dvd, duża plazma i wyglądaja elegancko,
Krzysztof W. Podróż z partnerem Poland, 2 listopada 2011
Hotel w dobrej lokalizacji, blisko plazy

duze pokoje,darmowy internet w lobby, patio w pokojach
8
hotel polozony byl w dobrej lokalizacji, blisko centrum miasta (bliskosc sklepow, klubow, miejsc do zjedzenia, plazy), pokoje duze ale ciemne (jedno male okienko w ktorym stal sekretarzyk z lustrem i zaslanial widok), problemem okazalo sie tez jedno gniazdko w pokoju w sytuacji kiedy trzeba bylo naladowac baterie do aparatu i telefony, hotel oferuje dobre sniadania w cenie pokoju a za oplata rozszerzone sniadanie (np omlet lub nalesniki z bananem), internet w lobby dzialal sprawnie, brak internetu w pokojach; atutem hotelu byl takze basen i restauracja hotelowa z widokiem na ogrod. hotel oferowal konkurencyjne uslugi transportowe (w tym na lotnisko) i wycieczki; w poblizu dostepne uslugi pocztowe, kantor, skepiki z towarami pierwszej potrzeby
Nancy S. Wycieczka w pojedynkę Germany, 10 września 2014
better than what the reviews say!!!

clean pool! good and cheap restaurant! there are some helpful and really nice people working!
8
Joanne N. Wycieczka w pojedynkę Australia, 7 września 2014
I have been staying regularly since 1990.

Staff remember you and know you
8,3
Great location close to the beach at a great price. Staff look after you and aim to please. It is a family owned business where the staff have been there for years. it feels like home in Bali. It's not perfect but people care for you and will help you with whatever you need. Visit and enjoy
Christine R. Wycieczka w pojedynkę Australia, 6 września 2014
great value for money

wonderful helpful staff,rooms cleaned every morning while I was at breakfast.lovely big deluxe room
9,3
I have stayed there three times and always enjoy my stay,it is only a budget hotel,but well situated and fabulous staff,I love that I can park my motor bike at my room,in the deluxe ground floor rooms.very cheap restaurant with great staff.would not recommend to any one who is looking for luxury,bathrooms are very old, but the hotel had every thing I needed for a budget hotel,I will stay again
Stephen C. Podróż z partnerem Australia, 4 września 2014
Love this place it's the best value for money

Love the staff .,the hotel location great value
10
Always good as usual will not stay anywhere else I have stayed many times I feel right at home just love the sayang mertha hotel
Tri I. Podróż w większej grupie Indonesia, 1 września 2014
Value for money

Great location, cheap, friendly staff
7
Nee R. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 31 sierpnia 2014
Very close to all the destination

Clean, Comforth, Big Room
9,3
Great
Riski B. Wycieczka w pojedynkę Indonesia, 30 sierpnia 2014
best price

good I like this hotel
7,7

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Sayang Maha Mertha Hotel BaliSayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrzSayang Maha Mertha Hotel Bali - BasenSayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrzSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrzSayang Maha Mertha Hotel Bali - BasenSayang Maha Mertha Hotel Bali - FoyerSayang Maha Mertha Hotel Bali - OgródSayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrzSayang Maha Mertha Hotel Bali - OgródSayang Maha Mertha Hotel Bali - Okolica


AS-AGWEB-3C07