Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Sayang Maha Mertha Hotel

Jalan Melasti, Lebak Bene, Legian Kelod, Legian, Bali, Indonezja 80361

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,5

z 1119 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 4

Wart swojej ceny
7,0
Lokalizacja
7,5
Ocena pracowników
6,1
Warunki w hotelu/Czystość
6,1
Komfort pokoju
6,4
Jedzenie/Posiłki
5,7
Wszystkie recenzje (1119)
Sortuj według:
Tomasz W. Wycieczki w pojedynkę Poland, 26 kwietnia 2014
spoko hotelik z basenem ale szalu nie ma

basen, lokalizacja,
6,3
Zgłoś tą recenzję
Kamila S. Podróże z partnerem Poland, 5 listopada 2012
Dobra lokalizacja, fajny hotel

Lokalizacja, duże pokoje
8
Hotel położony blisko plaży w bocznej uliczce - również blisko centrum. Duże pokoje z tarasami i wygodnym łóżkiem. Z pokoju mieliśmy widok na ogród oraz restauracje na świeżym powietrzu (ale zadaszoną). Basen średniej wielkości. Śniadania wliczone w cenę były bardzo ubogie - dwa tosty z dżemem i kawałek owocu. Oczywiście odpłatnie można było zamówić wszystko z Menu.
Zgłoś tą recenzję
Lukasz S. Podróże z partnerem Poland, 16 maja 2012
świetna jakość za niską cenę

dobre usytuowanie, dobre wyposażenie z klimą, ładne i czyste pokoje
8,7
można śmiało polecić, ale pokój z klimą, te bez są mniejsze, wysoko (brak windy), bez ciepłej wody, za trochę drożej są z klimą, większe, z ciepłą wodą, dvd, duża plazma i wyglądaja elegancko,
Zgłoś tą recenzję
Krzysztof W. Podróże z partnerem Poland, 2 listopada 2011
Hotel w dobrej lokalizacji, blisko plazy

duze pokoje,darmowy internet w lobby, patio w pokojach
8
hotel polozony byl w dobrej lokalizacji, blisko centrum miasta (bliskosc sklepow, klubow, miejsc do zjedzenia, plazy), pokoje duze ale ciemne (jedno male okienko w ktorym stal sekretarzyk z lustrem i zaslanial widok), problemem okazalo sie tez jedno gniazdko w pokoju w sytuacji kiedy trzeba bylo naladowac baterie do aparatu i telefony, hotel oferuje dobre sniadania w cenie pokoju a za oplata rozszerzone sniadanie (np omlet lub nalesniki z bananem), internet w lobby dzialal sprawnie, brak internetu w pokojach; atutem hotelu byl takze basen i restauracja hotelowa z widokiem na ogrod. hotel oferowal konkurencyjne uslugi transportowe (w tym na lotnisko) i wycieczki; w poblizu dostepne uslugi pocztowe, kantor, skepiki z towarami pierwszej potrzeby
Zgłoś tą recenzję
Lay T. Wycieczki w pojedynkę Malaysia, 30 marca 2016
Good location for flight transit
6
Good location to place to eat and seaside. Many hotels and travel agent nearby. The hotel rate is inclusive of continental breakfast. One of the cheapest of all the hotels that I have ever stayed. The staffs are extremely friendly and helpful.
Zgłoś tą recenzję
Jan M. Wycieczki w pojedynkę Denmark, 29 marca 2016
J
5
You get what you pay for.
Zgłoś tą recenzję
Robert L. Wycieczki w pojedynkę Australia, 28 marca 2016
room
5,3
I think it needs some painting room good clean by staff for wont you get is ok 4 your money
Zgłoś tą recenzję
Tuqiang Z. Wycieczki w pojedynkę New Zealand, 23 marca 2016
Garden, breakfast, swimming pool, staff
5,3
It is a great money for value hotel: great price with great garden, reasonable room, nice swimming pool, shops surounded, 10-min walk to the nice beach, helpful staff.
Zgłoś tą recenzję
Shahira R. Podróże z partnerem Malaysia, 17 marca 2016
Poor accommodation
3
1) bedsheet looks dirty didn't change 2) mosquitoes all over inside the room 3) dirty floor 4) dirty bathroom 5) shower very slow Overall didn't expect from what i see pictures from Agoda
Zgłoś tą recenzję
Linda C. Wycieczki w pojedynkę Australia, 16 marca 2016
Nice hotel

Location
6,7
Nice but aircon not working,staff were helpful.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 4 z 4
Sayang Maha Mertha Hotel BaliSayang Maha Mertha Hotel Bali - BasenSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - FoyerSayang Maha Mertha Hotel Bali - OgródSayang Maha Mertha Hotel Bali - OkolicaSayang Maha Mertha Hotel Bali - RestauracjaSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - BasenSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - Balkon/TarasSayang Maha Mertha Hotel Bali - Pokój gościnnySayang Maha Mertha Hotel Bali - BasenSayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotel z zewnątrzSayang Maha Mertha Hotel Bali - OgródSayang Maha Mertha Hotel Bali - Balkon/TarasSayang Maha Mertha Hotel Bali - ŁazienkaSayang Maha Mertha Hotel Bali - OkolicaSayang Maha Mertha Hotel Bali - Okolica


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C08