Moje konto (zaloguj się)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Shamrock Hotel

223 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hongkong (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Shamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnny Shamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnny Shamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnny Shamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnny Shamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnny Shamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnny Shamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnny Shamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnny Shamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnny Shamrock Hotel Hongkong - Łazienka Shamrock Hotel Hongkong - Łazienka Shamrock Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Shamrock Hotel Hongkong - Wejście Shamrock Hotel Hongkong - Wejście Shamrock Hotel Hongkong - Foyer Shamrock Hotel Hongkong - Foyer
Shamrock Hotel Hongkong - Foyer Shamrock Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Shamrock Hotel Hongkong - Okolica Shamrock Hotel Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Shamrock Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje Shamrock Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje Shamrock Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje Shamrock Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje
Lokalizacja: Jordan Liczba pokoi: 158

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

8,0

z 1693 recenzji

Warty swojej ceny
7,7
Lokalizacja
9,3
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
8,2
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (1693)
Piotr J. Podróż z partnerem Poland, 4 września 2011
Hotel dobry, świetnie położony

Hotel dobry, świetnie położony, miła obsługa i czysto
9
Bardzo miła i uśmiechnięta oraz pomocna obsługa, pokoje nie za wielkie ale wygodne, hotel położony w samym centrum bardzo dogodnie, dobre rozwiązanie za tą cenę, wszystkie urządzenia działają bez usterek, łazienka czysta i codziennie na drzwiach obsługa wiesza gazetę. Dla osób które przyjeżdżają w celach biznesowych wydaje się dobrze położony, centrum biznesowe (nie wiem tylko co prze to rozumieć bo nie korzystaliśmy) jest na I piętrze. Z restauracji nie korzystaliśmy ale jest, a w pobliżu jest mnóstwo innych możliwości.
Dariusz C. Podróż służbowa Poland, 17 kwietnia 2011
Wygodny Hotel niedaleko Night Market

Bliskość targu na Temple Street, niewygórowana cena
6,7
Ekonomiczny Hotel położony blisko targu Night Market przy Temple Street. Średnia jakość pokoi oraz obsługi. Pokoje nie duże ale w standardowym wyposażeniu. Czystość i wyposażenie na akceptowalnym poziomie.
Ailee K. Podróż w większej grupie Malaysia, 18 kwietnia 2014
compact yet fun

close to MTR, close to shopping areas and safe area
8,7
Layling O. Podróż służbowa Malaysia, 16 kwietnia 2014
normal

nothing special
2
normal stays, nothing special and small room
Chaohon H. Podróż służbowa China, 13 kwietnia 2014
Very nice hotel

Good location, clean room & kind service
9
Gilbert L. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 12 kwietnia 2014
Satisfied

Conveniently located at an Exit of Jordan MTR, good service staff, clean
8,3
Location fantastic though room a bit small.
Faren W. Podróż z partnerem China, 11 kwietnia 2014
Economy & comfort

Easy public transport, clean & comfort , multi-language service.
9,7
No issue
Mitchell M. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 9 kwietnia 2014
Very good stay

Clean, central located and near to night markets
8
Princess O. Podróż z partnerem Philippines, 9 kwietnia 2014
unbeatable value, decent rooms, very good location

location, superb service, nice hotel
9,3
This is my 3rd time in this hotel, and this hotel has been consistent with its great service. We had the privilege to do early check-in. When we didnt have our rooms cleaned, they called us up if we want to have our towels changed and toiletries replenished. The staffs are courteous and very helpful. The location is also great, since the MTR is just a few steps from the hotel. It's also a 5-minute walk to Tsim Sha Tsui area. The area seems pretty safe and lots of local eateries nearby. Will definitely use this hotel in the future.
Jonathan C. Podróż z partnerem United States of America, 9 kwietnia 2014
Easy access to public transportation

Convenient to transportation; restaurant and quiet spot in a busy location
8,7
Advertising free WIFI, but only in public place - a very small lobby. I need to access my emails for 15 minutes daily. Had to be there with many tenants with same purpose. In-room WIFI is asking HK$100 daily which is not justify to my usage.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Shamrock Hotel HongkongShamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnnyShamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnnyShamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnnyShamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnnyShamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnnyShamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnnyShamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnnyShamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnnyShamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnnyShamrock Hotel Hongkong - ŁazienkaShamrock Hotel Hongkong - ŁazienkaShamrock Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzShamrock Hotel Hongkong - WejścieShamrock Hotel Hongkong - WejścieShamrock Hotel Hongkong - FoyerShamrock Hotel Hongkong - FoyerShamrock Hotel Hongkong - FoyerShamrock Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweShamrock Hotel Hongkong - OkolicaShamrock Hotel Hongkong - Kawiarnia/KafejkaShamrock Hotel Hongkong - Jedzenie i napojeShamrock Hotel Hongkong - Jedzenie i napojeShamrock Hotel Hongkong - Jedzenie i napojeShamrock Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje


AS-AGWEB-3C06