lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Shamrock Hotel

223 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Shamrock Hotel Hongkong - Apartament Shamrock Hotel Hongkong - Apartament Shamrock Hotel Hongkong - Apartament Shamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnny Shamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnny Shamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnny Shamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnny Shamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnny Shamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnny Shamrock Hotel Hongkong - Łazienka Shamrock Hotel Hongkong - Łazienka Shamrock Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Shamrock Hotel Hongkong - Wejście Shamrock Hotel Hongkong - Wejście Shamrock Hotel Hongkong - Foyer Shamrock Hotel Hongkong - Foyer
Shamrock Hotel Hongkong - Foyer Shamrock Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Shamrock Hotel Hongkong - Okolica Shamrock Hotel Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Shamrock Hotel Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Shamrock Hotel Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Shamrock Hotel Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Shamrock Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje Shamrock Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje
Okolica: Jordan Liczba pokoi: 158

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

8,0

z 2316 recenzji

Warty swojej ceny
7,7
Lokalizacja
9,3
Ocena pracowników
7,8
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
8,1
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (2316)
Sortuj według:
Piotr J. Podróż z partnerem Poland, 4 września 2011
Hotel dobry, świetnie położony

Hotel dobry, świetnie położony, miła obsługa i czysto
9
Bardzo miła i uśmiechnięta oraz pomocna obsługa, pokoje nie za wielkie ale wygodne, hotel położony w samym centrum bardzo dogodnie, dobre rozwiązanie za tą cenę, wszystkie urządzenia działają bez usterek, łazienka czysta i codziennie na drzwiach obsługa wiesza gazetę. Dla osób które przyjeżdżają w celach biznesowych wydaje się dobrze położony, centrum biznesowe (nie wiem tylko co prze to rozumieć bo nie korzystaliśmy) jest na I piętrze. Z restauracji nie korzystaliśmy ale jest, a w pobliżu jest mnóstwo innych możliwości.
Dariusz C. Podróż służbowa Poland, 17 kwietnia 2011
Wygodny Hotel niedaleko Night Market

Bliskość targu na Temple Street, niewygórowana cena
6,7
Ekonomiczny Hotel położony blisko targu Night Market przy Temple Street. Średnia jakość pokoi oraz obsługi. Pokoje nie duże ale w standardowym wyposażeniu. Czystość i wyposażenie na akceptowalnym poziomie.
Pek Z. Podróż z partnerem Singapore, 28 stycznia 2015
friendly staff

good location, friendly.staffs, clean room
9
Good location, the room is spacious.
Mikael V. Rodziny z małymi dziećmi Finland, 27 stycznia 2015
Location, location

Location is excellent. Family pricing good. Staff performance good.
7,7
We had a nice stay here. The room was a bit smaller than we expected and quite dark (only one little window to the back alley). The restaurant could be better. Lots of good restaurants around Nathan Road, so perhaps book a room without a breakfast..? The location is really nice, Jordan metro station is just around the corner. And the staff is super friendly.
Gabriel A. Podróż służbowa Philippines, 27 stycznia 2015
Gabriel Angelo Vergara
9,7
Ten klient ocenił tylko ten hotel i nie pozostawił komentarza.
Sheila D. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 26 stycznia 2015
wouldnt go wrong with shamrock

location, staff, convenience
8,7
Sheila D. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 26 stycznia 2015
My 3rd time

location, staff, cleanliness
8,7
One of the best hotels (convenience and rate wise) along nathan road. Easy access fr and to the airport (@ HKD 33 per trip). Friendly, accommodating and helpful staff. Will always be my home in HK. Thank you shamrock.
Sheila D. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 26 stycznia 2015
One of the best in HK

location, staff, convenience
8,7
Jung Y. Podróż z partnerem South Korea, 25 stycznia 2015
Awesome location

Location, friendly/helpful staffs, clean
9,3
- The room may be a bit too small for two big adults but the bathroom was bigger than most HK hotels in this price range. (At least you do NOT need to shower over the toilet). - Staffs can speak English pretty well and they were all very helpful. - The best part about this hotel is its location (RIGHT NEXT to Jordan station and close to other shopping areas) - Room very clean - It can get quite chilly in the room at night but they provide extra blanket - I would consider staying here again if I come to HK again.
Huang C. Podróż z partnerem Taiwan, 25 stycznia 2015
Awesom location

location, size, price value
8,3

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Shamrock Hotel HongkongShamrock Hotel Hongkong - ApartamentShamrock Hotel Hongkong - ApartamentShamrock Hotel Hongkong - ApartamentShamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnnyShamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnnyShamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnnyShamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnnyShamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnnyShamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnnyShamrock Hotel Hongkong - ŁazienkaShamrock Hotel Hongkong - ŁazienkaShamrock Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzShamrock Hotel Hongkong - WejścieShamrock Hotel Hongkong - WejścieShamrock Hotel Hongkong - FoyerShamrock Hotel Hongkong - FoyerShamrock Hotel Hongkong - FoyerShamrock Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweShamrock Hotel Hongkong - OkolicaShamrock Hotel Hongkong - Kawiarnia/KafejkaShamrock Hotel Hongkong - Kawiarnia/KafejkaShamrock Hotel Hongkong - Kawiarnia/KafejkaShamrock Hotel Hongkong - Kawiarnia/KafejkaShamrock Hotel Hongkong - Jedzenie i napojeShamrock Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje


AS-AGWEB-3B07