Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Shamrock Hotel

223 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Shamrock Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Shamrock Hotel Hongkong - Okolica Shamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnny Shamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnny Shamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnny Shamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnny Shamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnny Shamrock Hotel Hongkong - Apartament Shamrock Hotel Hongkong - Apartament Shamrock Hotel Hongkong - Apartament Shamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnny Shamrock Hotel Hongkong - Łazienka Shamrock Hotel Hongkong - Łazienka Shamrock Hotel Hongkong - Wejście Shamrock Hotel Hongkong - Foyer Shamrock Hotel Hongkong - Foyer
Shamrock Hotel Hongkong - Foyer Shamrock Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Shamrock Hotel Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Shamrock Hotel Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Shamrock Hotel Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Shamrock Hotel Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Shamrock Hotel Hongkong - Kawiarnia/Kafejka
Okolica: Jordan Liczba pokoi: 158
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

8,0

na podstawie
2679 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
9,3
Ocena pracowników
8,0
Warunki w hotelu/Czystość
8,1
Komfort pokoju
8,1
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (2679)
Sortuj według:
Piotr J. Podróż z partnerem Poland, 4 września 2011
Hotel dobry, świetnie położony

Hotel dobry, świetnie położony, miła obsługa i czysto
9
Bardzo miła i uśmiechnięta oraz pomocna obsługa, pokoje nie za wielkie ale wygodne, hotel położony w samym centrum bardzo dogodnie, dobre rozwiązanie za tą cenę, wszystkie urządzenia działają bez usterek, łazienka czysta i codziennie na drzwiach obsługa wiesza gazetę. Dla osób które przyjeżdżają w celach biznesowych wydaje się dobrze położony, centrum biznesowe (nie wiem tylko co prze to rozumieć bo nie korzystaliśmy) jest na I piętrze. Z restauracji nie korzystaliśmy ale jest, a w pobliżu jest mnóstwo innych możliwości.
Zgłoś tą recenzję
Dariusz C. Podróż służbowa Poland, 17 kwietnia 2011
Wygodny Hotel niedaleko Night Market

Bliskość targu na Temple Street, niewygórowana cena
6,7
Ekonomiczny Hotel położony blisko targu Night Market przy Temple Street. Średnia jakość pokoi oraz obsługi. Pokoje nie duże ale w standardowym wyposażeniu. Czystość i wyposażenie na akceptowalnym poziomie.
Zgłoś tą recenzję
Noor H. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 3 sierpnia 2015
service was good

clean, nice and good location
6
Good hotel for a good rest
Zgłoś tą recenzję
Christopher T. Podróż w większej grupie Singapore, 3 sierpnia 2015
Excellent location, good stay

Location, service and close proximity to good food
8
For almost all trips to HK, had always stayed at Shamrock hotel. As always, had a good stay at the hotel. To my pleasant surprise, they now have free WIFI; making my stay an even better one!
Zgłoś tą recenzję
Kenny L. Podróż z partnerem Australia, 2 sierpnia 2015
Old hotel

Great location
4
Initially put us on 2bd floor which have construction going on from 9- 6 but I ask to change to better room. Very small room but comfortably.
Zgłoś tą recenzję
Richard Y. Podróż z partnerem Philippines, 2 sierpnia 2015
okay

location, mrt access, courteous helpful staff
8
normal, nothing exceptional, room a bit small, twin beds joined into one is uncomfortable
Zgłoś tą recenzję
Rodolfo E. Podróż w większej grupie Philippines, 31 lipca 2015
Nice location and the hotel accommodation is good.

Food, nice staff and room is good.
10
It was a pleasant stay. This is actually my second stay. The first one was more than ten years ago. I didn't realize that this hotel serves well. It is only in this recent visit that i appreciate that the hotel is quite good and food is much better than what i expected. It is inexpensive in general.
Zgłoś tą recenzję
Khoo T. Podróż z partnerem Malaysia, 31 lipca 2015
Central location, food, near to mtr, shopping

near to mtr, central location, valie for money
9,3
near to mtr. Near by have many many good food n shopping. Staff very very polite (marco will to help u everything) thanks for a great stay there
Zgłoś tą recenzję
Nyuk H. Podróż służbowa Malaysia, 28 lipca 2015
Best Location

Good location, near shopping, MRT and dining. Clean room and confortable. Kind staff in hotel lobby
7,7
The hotel staff upgrade my room when checked in, very appreciated. The room is clean, the bed is comfortable with no complaints. The lobby staff is very helpful if you need assistance.
Zgłoś tą recenzję
Chelsea E. Podróż z partnerem Philippines, 28 lipca 2015
Great

Good location, clean and affordable
8,3
Satisfied
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Shamrock Hotel HongkongShamrock Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzShamrock Hotel Hongkong - OkolicaShamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnnyShamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnnyShamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnnyShamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnnyShamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnnyShamrock Hotel Hongkong - ApartamentShamrock Hotel Hongkong - ApartamentShamrock Hotel Hongkong - ApartamentShamrock Hotel Hongkong - Pokój gościnnyShamrock Hotel Hongkong - ŁazienkaShamrock Hotel Hongkong - ŁazienkaShamrock Hotel Hongkong - WejścieShamrock Hotel Hongkong - FoyerShamrock Hotel Hongkong - FoyerShamrock Hotel Hongkong - FoyerShamrock Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweShamrock Hotel Hongkong - Kawiarnia/KafejkaShamrock Hotel Hongkong - Kawiarnia/KafejkaShamrock Hotel Hongkong - Kawiarnia/KafejkaShamrock Hotel Hongkong - Kawiarnia/KafejkaShamrock Hotel Hongkong - Kawiarnia/Kafejka


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A02