Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Sheraton Surabaya Hotel & Towers

Jalan Embong Malang 25-31, Surabaya - centrum, Surabaya, Indonezja (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pokój gościnny Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pokój gościnny Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pokój gościnny Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Wnętrze hotelu Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Sala konferencyjna Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obiekty rekreacyjne Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Sala konferencyjna Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Łazienka Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pokój gościnny Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pokój gościnny Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pokój gościnny Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Jedzenie i napoje Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Jedzenie i napoje Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Jedzenie i napoje Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Centrum Biznesowe Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Centrum Biznesowe
Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Atrakcje w pobliżu Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Wnętrze hotelu Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Atrakcje w pobliżu Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Atrakcje w pobliżu Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Atrakcje w pobliżu Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Sala Balowa Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restauracja Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pub/Hol Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restauracja Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hotel z zewnątrz Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restauracja Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restauracja
Okolica: Surabaya - centrum Liczba pokoi: 348
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,4

na podstawie
956 recenzji

Warty swojej ceny
8,0
Lokalizacja
9,1
Ocena pracowników
8,5
Warunki w hotelu/Czystość
8,5
Komfort pokoju
8,6
Jedzenie/Posiłki
8,0
Wszystkie recenzje (956)
Sortuj według:
Krishnamoorthy R. Podróż służbowa India, 28 sierpnia 2015
good service, location and food

Service, Location and Food
9,7
Zgłoś tą recenzję
Ravi C. Podróż służbowa Malaysia, 26 sierpnia 2015
aug 2015

location food and staff service
8
Zgłoś tą recenzję
Toshio M. Podróż służbowa Japan, 25 sierpnia 2015
Hotel Sheraton Surabaya

1. Big room. 2. Big bath tub 3. Nice view from room
9,3
Nice hotel and I would like to stay this hotel again when I come back Surabaya.
Zgłoś tą recenzję
Xianguang Z. Podróż służbowa Australia, 24 sierpnia 2015
Enhancing your professionalism

Location; process for check in;
6,3
Fine but the service provided at the concierge was substandard. Those managers involved in dealing with my complaints lack the right attitudes towards customers' service. They need to improve their professionalism.
Zgłoś tą recenzję
Cai C. Podróż służbowa Singapore, 14 sierpnia 2015
I'm happy with the hotel as it is very convenient.

Location that link to Shopping Mall
6,7
I enjoyed myself
Zgłoś tą recenzję
Vinca A. Podróż służbowa Indonesia, 13 sierpnia 2015
Good choice for overnight stay in the city center

Location, Free Wifi access
6,3
The room is adequately equipped although the building is slightly old. Good access to city center and one of the prominent shopping center in Surabaya.
Zgłoś tą recenzję
Erik T. Podróż z partnerem Indonesia, 12 sierpnia 2015
OK

OK
6
OK
Zgłoś tą recenzję
Yessy M. Podróż służbowa Indonesia, 11 sierpnia 2015
the best hotel in town

near every where and nice
10
I love it so much
Zgłoś tą recenzję
Chee K. Podróż służbowa Malaysia, 5 sierpnia 2015
Good location , friendly staff

Good location , friendly staff
9
Good location , friendly staff
Zgłoś tą recenzję
Kirana A. Podróż z partnerem Indonesia, 3 sierpnia 2015
great location, nice spacious room

location, room, cleanliness
9
we had a pleasant stay. convenient location & spacious clean rooms.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hotel z zewnątrzSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pokój gościnnySheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pokój gościnnySheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pokój gościnnySheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Wnętrze hoteluSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Sala konferencyjnaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obiekty rekreacyjneSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Sala konferencyjnaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - ŁazienkaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pokój gościnnySheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pokój gościnnySheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pokój gościnnySheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Jedzenie i napojeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Jedzenie i napojeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Jedzenie i napojeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Centrum BiznesoweSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Centrum BiznesoweSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Atrakcje w pobliżuSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Wnętrze hoteluSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Atrakcje w pobliżuSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Atrakcje w pobliżuSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Atrakcje w pobliżuSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Sala BalowaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestauracjaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pub/HolSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestauracjaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hotel z zewnątrzSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestauracjaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestauracjaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obiekty rekreacyjneSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - BasenSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - ŁazienkaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - ŁazienkaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pokój gościnnySheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pokój gościnnySheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pokój gościnnySheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pokój gościnnySheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pokój gościnnySheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pokój gościnnySheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pokój gościnnySheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - FoyerSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Sala BalowaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Kawiarnia/KafejkaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Sala Balowa


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C06