Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Siam Kempinski Hotel Bangkok

991/9 Rama 1 Road, Pathumwan, Siam, Bangkok, Tajlandia 10330

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

9,0

z 1077 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 1

Wart swojej ceny
8,4
Lokalizacja
9,6
Ocena pracowników
9,1
Warunki w hotelu/Czystość
9,4
Komfort pokoju
9,2
Jedzenie/Posiłki
8,5
Wszystkie recenzje (1077)
Sortuj według:
Agnieszka R. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 29 lutego 2016
Zawyżone gwiazdki dla hotelu kempinski w Bangkoku

Obsługa na świetnym poziomie , basen i części ogólnodostępne bardzo ładne , basen bardzo przyjemny w miłej zielonej atmosferze
7,3
Hotele Kempinski zawsze sa na najwyższym poziomie natomiast w Bangkoku troche mnie rozczarował jesli chodzi o pokoje . Bardzo duzo im brakuje do standardów w innych europejskich krajach oraz w Dubaju , pokoje sa troche zaniedbane wyglądają na nieodśnieżane od długiego czasu . Jesli chodzi o obsługę to oczywiscie na najwyższym poziomie , basen rowniez przyjemny znajdujący sie w ogrodzie . Ogólna ocena na 8 . Ocena 9 zdecydowanie zawyżona .
Adnan A. Podróże z partnerem Bahrain, 20 maja 2016
Excellent
5,7
Choices of resturants are little
Pang L. Podróże z partnerem Hong Kong, 18 maja 2016
Holidays
6,7
Will accommodate the same hotel again next time in Bangkok!
Vika D. Wycieczki w pojedynkę Indonesia, 17 maja 2016
Nice
5,7
Love this place
Uy S. Rodziny z małymi dziećmi Cambodia, 16 maja 2016
Fast Internet But Short Range
6,3
The internet is fast but it cannot reach the bathroom and add more plates and makeup room daily but I will say your hotel is really good!!! Polite staff best food nice bedrooms and perfect location for shopping!!! ;)
Phei Y. Wycieczki w pojedynkę Malaysia, 15 maja 2016
Slow check in counter, asked for late check up, en
4
Nice decor but unfortunately the rooms are far from the lobby, room service was slow.
Phutjarin W. Rodziny z małymi dziećmi Thailand, 14 maja 2016
Second stay, will be back again!
6,3
We love everything about the Siam Kempinski.
Yiing P. Podróże z partnerem Malaysia, 10 maja 2016
Superb hotel
6,7
I can't stop myself not falling love with these hotel. I mean seriously :)
Chaiyong P. Podróże z partnerem Thailand, 9 maja 2016
Superb facilities and infras
5,3
Service is of high standard but not beyond expectation
Agnieszka C. Podróże z partnerem Poland, 8 maja 2016
Nice stay!
5,3
We have just spent 2 night in Kempinsky nice location good staff nice ambience..
Recenzja 1 z 1
Siam Kempinski Hotel Bangkok BangkokSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotel z zewnątrzSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - WejścieSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - FoyerSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - FoyerSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - FoyerSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotel z zewnątrzSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestauracjaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestauracjaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jedzenie i napojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jedzenie i napojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Kawiarnia/KafejkaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jedzenie i napojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jedzenie i napojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jedzenie i napojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Wnętrze hoteluSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jedzenie i napojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - WyposażenieSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jedzenie i napojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - FoyerSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jedzenie i napojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jedzenie i napojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jedzenie i napojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jedzenie i napojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jedzenie i napojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Centrum BiznesoweSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Sala konferencyjnaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Sala konferencyjnaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - WyposażenieSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Sala konferencyjnaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pub/HolSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - WyposażenieSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Sala konferencyjnaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - BasenSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - WyposażenieSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Klub dla dzieciSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - WyposażenieSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Sala konferencyjnaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Sala konferencyjnaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pub/HolSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Sala konferencyjnaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Sala konferencyjnaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SiłowniaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Sala konferencyjnaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pub/Hol


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A02