Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Siam Kempinski Hotel Bangkok

991/9 Rama 1 Road, Pathumwan, Siam, Bangkok, Tajlandia 10330

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Fantastyczny

9,1

z 1061 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 1

Wart swojej ceny
8,4
Lokalizacja
9,6
Ocena pracowników
9,2
Warunki w hotelu/Czystość
9,4
Komfort pokoju
9,2
Jedzenie/Posiłki
8,5
Wszystkie recenzje (1061)
Sortuj według:
Agnieszka R. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 29 lutego 2016
Zawyżone gwiazdki dla hotelu kempinski w Bangkoku

Obsługa na świetnym poziomie , basen i części ogólnodostępne bardzo ładne , basen bardzo przyjemny w miłej zielonej atmosferze
7,3
Hotele Kempinski zawsze sa na najwyższym poziomie natomiast w Bangkoku troche mnie rozczarował jesli chodzi o pokoje . Bardzo duzo im brakuje do standardów w innych europejskich krajach oraz w Dubaju , pokoje sa troche zaniedbane wyglądają na nieodśnieżane od długiego czasu . Jesli chodzi o obsługę to oczywiscie na najwyższym poziomie , basen rowniez przyjemny znajdujący sie w ogrodzie . Ogólna ocena na 8 . Ocena 9 zdecydowanie zawyżona .
Zgłoś tą recenzję
Shir L. Podróże z partnerem Singapore, 27 kwietnia 2016
Best location, great service
6,7
We had a very nice & spacious premier room which comes with good coffee & tea, spacious bathroom. The hotel spa had well trained and experienced masseuse. The limousine service was also excellent, total comfort to travel in style. Sra Bua was a gastronomic experience and this stay was better than the last! Well done Siam Kempinski, we will be back.
Zgłoś tą recenzję
Achavin A. Podróże z partnerem Thailand, 26 kwietnia 2016
Best location
5,7
The best location for a travel coz u can walk to Siam paragon department store in just 30sec from the hotel and the architect is beautiful:)
Zgłoś tą recenzję
Merlisa L. Wycieczki w pojedynkę Singapore, 26 kwietnia 2016
Superb quality for the paying customer
6
This is a wonderful hotel with state-of-the-art facilities! Will come back again!
Zgłoś tą recenzję
Lap K. Podróże z partnerem Hong Kong, 23 kwietnia 2016
Siam Kempinski
6,3
Superb hotel in general. I have stayed at other hotels in this city before but Siam Kempinski has a very good swimming pool for a city-hotel. The Rooms are huge and my room had a balcony on a high floor and the city-view is fantastic. The staffs are very friendly (except for 1 of them who was rather grumpy). The hotel providing complimentary rides to the malls are also great. Location-wise, BTS stations within walkable distance helps during the peak hours. Room service menu could be a little more exciting and offer more traditional choices.
Zgłoś tą recenzję
Abdulaziz A. Rodziny z małymi dziećmi United Arab Emirates, 23 kwietnia 2016
Family time
6,7
I enjoyed my time, the room was very clean and the service was excellent
Zgłoś tą recenzję
Yuchuan G. Podróże grupowe Australia, 18 kwietnia 2016
Fantastic experience
6,7
Excellent location, good service.
Zgłoś tą recenzję
Catherine L. Podróże z partnerem Hong Kong, 9 kwietnia 2016
Most favourite
6,7
No hesitation recommending this hotel
Zgłoś tą recenzję
Lee H. Podróże z partnerem South Korea, 9 kwietnia 2016
Good
6,7
very kind. and very good swimming poo;
Zgłoś tą recenzję
Joy X. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 9 kwietnia 2016
Great hotel choice for familes with young children
5,7
The location is really a breeze for food and entertainment. The swimming pool and Kids Club is an awesome solution to fill up the time for young energetic children.
Zgłoś tą recenzję
Recenzja 1 z 1
Siam Kempinski Hotel Bangkok BangkokSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotel z zewnątrzSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - WejścieSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - FoyerSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - FoyerSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - FoyerSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotel z zewnątrzSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestauracjaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestauracjaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jedzenie i napojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jedzenie i napojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Kawiarnia/KafejkaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jedzenie i napojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jedzenie i napojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jedzenie i napojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Wnętrze hoteluSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jedzenie i napojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - WyposażenieSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jedzenie i napojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - FoyerSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jedzenie i napojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jedzenie i napojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jedzenie i napojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jedzenie i napojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jedzenie i napojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Centrum BiznesoweSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Sala konferencyjnaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Sala konferencyjnaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - WyposażenieSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Sala konferencyjnaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pub/HolSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - WyposażenieSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Sala konferencyjnaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - BasenSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - WyposażenieSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Klub dla dzieciSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - WyposażenieSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Sala konferencyjnaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Sala konferencyjnaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pub/HolSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Sala konferencyjnaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Sala konferencyjnaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SiłowniaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Sala konferencyjnaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pub/Hol


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C08