Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei, (Yau Ma Tei MTR Station - Exit C), Kowloon, Yau Ma Tei, Hong kong, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,3

z 4676 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 1

Wart swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,1
Warunki w hotelu/Czystość
7,6
Komfort pokoju
7,1
Jedzenie/Posiłki
6,3
Wszystkie recenzje (4676)
Sortuj według:
Grzegorz S. Podróże służbowe Poland, 24 października 2012
świetna lokalizacja bok Nathan Road

llokalizacja
9
Jak na obowiązujące ceny hoteli w Hong Kongu to cena jest na atrakcyjnym poziomię. Jeśli weźmiemy pod uwagę dodtkowo lokalizacje hotelu to cena jest rewelacyjna. Hotel położony jest w samym centrum Kowloonu, 50 metrów od największej handlowej ulicy Nathan Road i praktycznie bezpośrednio przy opisywanej w przewodnikach (z powodu odbywającego się codziennie targu staroci) Temple Street. Pokoje małe ale po gruntownym remoncie 3 lata temu - są świetnie urządzone i przyjemne dla oka Z hotelu jest wszędzie blisko - zakupy, restauracje, zwiedzanie - prawie wszystko dostępne jest na piechotę w niewielkiej odległości. Jedynym mankamentem jest bezprzewodowy internet (za darmo) lecz nie działający poprawnie we wszystkich pokojach (problemy z zasięgiem - wtedy wymagana jest zmiana pokoju - ale tutaj służy z pomocą obsługa hotelowa).
Zgłoś tą recenzję
Sue H. Podróże z partnerem Malaysia, 4 maja 2016
Convenience
6,3
Good service ,cleanliness ,free handy smartphone provided with unlimited data usage
Zgłoś tą recenzję
Edward L. Wycieczki w pojedynkę Hong Kong, 4 maja 2016
convenience
5,3
sufficent facilities inside the room
Zgłoś tą recenzję
Walter C. Podróże służbowe Australia, 3 maja 2016
Ideal for being in the heart of Kowloon
6,7
I only neede a quick stopover on my way to Shenzhen and the Silka Seaview was a lovely surprise find. Just sold out the nights I'm back in Hong Kong or I would make it my go-to hotel in the city.
Zgłoś tą recenzję
Ou Y. Podróże z partnerem Taiwan, 1 maja 2016
OK
4,3
OK.
Zgłoś tą recenzję
Fui K. Podróże służbowe Singapore, 30 kwietnia 2016
Free mobile phone provided
4
It is really great experience to use the free mobile phone provided by the hotel. Data is unlimited, IDD call back to Singapore and Malaysia is free also. Thumbs up with this service.
Zgłoś tą recenzję
Fui K. Podróże służbowe Singapore, 30 kwietnia 2016
Free mobile phone provided
4
It is really great experience to stay with Silka, they provide free mobile phone with unlimited data access, and free IDD call to Singapore and Malaysia, we can stay contact with our love one without charges.
Zgłoś tą recenzję
Charlotte T. Podróże z partnerem Singapore, 28 kwietnia 2016
Good location
4,7
Good location. Walking distance to our fav place; mongkok
Zgłoś tą recenzję
Chong K. Podróże z partnerem Malaysia, 26 kwietnia 2016
Reasonable price and worth it!
5
Very impressive. Paid little but get free shuttle bus, free wifi and free handy phone.
Zgłoś tą recenzję
Anthony K. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 26 kwietnia 2016
Bed Bugs Problem
4,7
Me & my wife got bit by one of our twin bed...need to improve on room cleanliness
Zgłoś tą recenzję
Recenzja 1 z 1
Silka Seaview Hotel Hong kongSilka Seaview Hotel Hong kong - Hotel z zewnątrzSilka Seaview Hotel Hong kong - WejścieSilka Seaview Hotel Hong kong - RecepcjaSilka Seaview Hotel Hong kong - RecepcjaSilka Seaview Hotel Hong kong - FoyerSilka Seaview Hotel Hong kong - FoyerSilka Seaview Hotel Hong kong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hong kong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hong kong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hong kong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hong kong - Centrum BiznesoweSilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - ŁazienkaSilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuSilka Seaview Hotel Hong kong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hong kong - RecepcjaSilka Seaview Hotel Hong kong - WyposażenieSilka Seaview Hotel Hong kong - Transport w pobliżuSilka Seaview Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuSilka Seaview Hotel Hong kong - Transport w pobliżuSilka Seaview Hotel Hong kong - Transport w pobliżuSilka Seaview Hotel Hong kong - Transport w pobliżuSilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - ŁazienkaSilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A07