lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Dorsett Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Silka Seaview Hotel Hongkong - Wejście Silka Seaview Hotel Hongkong - Recepcja Silka Seaview Hotel Hongkong - Foyer Silka Seaview Hotel Hongkong - Foyer Silka Seaview Hotel Hongkong - Restauracja Silka Seaview Hotel Hongkong - Restauracja Silka Seaview Hotel Hongkong - Restauracja Silka Seaview Hotel Hongkong - Restauracja Silka Seaview Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Silka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnny Silka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnny Silka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnny Silka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnny Silka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnny Silka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Silka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnny Silka Seaview Hotel Hongkong - Łazienka Silka Seaview Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Silka Seaview Hotel Hongkong - Foyer
Okolica: Yau Ma Tei Liczba pokoi: 268
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

z 3993 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,1
Warunki w hotelu/Czystość
7,7
Komfort pokoju
7,1
Jedzenie/Posiłki
6,4
Wszystkie recenzje (3993)
Sortuj według:
Grzegorz S. Podróż służbowa Poland, 24 października 2012
świetna lokalizacja bok Nathan Road

llokalizacja
9
Jak na obowiązujące ceny hoteli w Hong Kongu to cena jest na atrakcyjnym poziomię. Jeśli weźmiemy pod uwagę dodtkowo lokalizacje hotelu to cena jest rewelacyjna. Hotel położony jest w samym centrum Kowloonu, 50 metrów od największej handlowej ulicy Nathan Road i praktycznie bezpośrednio przy opisywanej w przewodnikach (z powodu odbywającego się codziennie targu staroci) Temple Street. Pokoje małe ale po gruntownym remoncie 3 lata temu - są świetnie urządzone i przyjemne dla oka Z hotelu jest wszędzie blisko - zakupy, restauracje, zwiedzanie - prawie wszystko dostępne jest na piechotę w niewielkiej odległości. Jedynym mankamentem jest bezprzewodowy internet (za darmo) lecz nie działający poprawnie we wszystkich pokojach (problemy z zasięgiem - wtedy wymagana jest zmiana pokoju - ale tutaj służy z pomocą obsługa hotelowa).
Sonny T. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 24 stycznia 2015
value for money,comfort and good location

location,staff,comfort
9
Kevin A. Podróż z partnerem United States of America, 22 stycznia 2015
ID STAY AGAIN

CLOSE TO PLACES TO EAT. FRIENDLY HOUSEKEEPERS. STAFF ARE NICE
7
My stay at the hotel was very nice. its right on the corner and if ur trying to get to other places its near a train station and many places to eat near by. my only problem is that the last two nights of my stay i found very small bugs on the floor and could not stop itching for almost a week after i left. maybe its because i stayed there for 17 days but i should not have to experience that when paying so much for a decently small room. Last thing is I dont like that there is no information about the deposit beforehand and that if u use the drinks in ur room ur charged for everyone that u drink. no drinking water because of the pollution also. and my video game console overheated because of the wiring there and the wall sockets are different with only one adapter. its a nice place to stay if ur okay with sitting in a bed all day. the design of the room was very nice and friendly looking but so small and no space to really put anything.
Marja T. Wycieczka w pojedynkę Finland, 22 stycznia 2015
Leisure,shopping

Location,cleaness,reachable
6,7
Overall convenient and easy going
Beng K. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 20 stycznia 2015
Silka Seaview Hotel

good location
5,7
Hou L. Podróż z partnerem Canada, 18 stycznia 2015
Towel is dirty

Location is convenience
6
The provided towels are not clean, some towels even considered as dirty.
Lim Z. Podróż z partnerem Singapore, 18 stycznia 2015
Afforable Hotel that's close to Train

Location, Food nearby and Price
8,7
Lun K. Wycieczka w pojedynkę Hong Kong, 14 stycznia 2015
good hotel good location good services

good hotel good location good services
8
good hotel good location good services
Robert D. Wycieczka w pojedynkę Germany, 14 stycznia 2015
slightly shabby hotel at a good location

location, location, location
7,3
The location is very convenient. Room was quite small, bed too short for people taller than 1,70m, shower space very narrow, shower curtain annoyingly keeps sticking to you. Overall a little bit shabby. Wouldn't stay again.
Tze Y. Podróż z partnerem Singapore, 12 stycznia 2015
We'll stay

Location , location location
8
Ok more than avg

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Silka Seaview Hotel HongkongSilka Seaview Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzSilka Seaview Hotel Hongkong - WejścieSilka Seaview Hotel Hongkong - RecepcjaSilka Seaview Hotel Hongkong - FoyerSilka Seaview Hotel Hongkong - FoyerSilka Seaview Hotel Hongkong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hongkong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hongkong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hongkong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweSilka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hongkong - ŁazienkaSilka Seaview Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzSilka Seaview Hotel Hongkong - Foyer


AS-AGWEB-3C02