Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Dorsett Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Silka Seaview Hotel Hongkong - Wejście Silka Seaview Hotel Hongkong - Recepcja Silka Seaview Hotel Hongkong - Foyer Silka Seaview Hotel Hongkong - Foyer Silka Seaview Hotel Hongkong - Restauracja Silka Seaview Hotel Hongkong - Restauracja Silka Seaview Hotel Hongkong - Restauracja Silka Seaview Hotel Hongkong - Restauracja Silka Seaview Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Silka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnny Silka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnny Silka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnny Silka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnny Silka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnny Silka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Silka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnny Silka Seaview Hotel Hongkong - Łazienka Silka Seaview Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Silka Seaview Hotel Hongkong - Foyer Silka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnny Silka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnny Silka Seaview Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Silka Seaview Hotel Hongkong - Restauracja Silka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnny Silka Seaview Hotel Hongkong - Restauracja Silka Seaview Hotel Hongkong - Recepcja Silka Seaview Hotel Hongkong - Recepcja
Okolica: Yau Ma Tei Liczba pokoi: 268
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

na podstawie
4222 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,1
Warunki w hotelu/Czystość
7,7
Komfort pokoju
7,1
Jedzenie/Posiłki
6,4
Wszystkie recenzje (4222)
Sortuj według:
Grzegorz S. Podróż służbowa Poland, 24 października 2012
świetna lokalizacja bok Nathan Road

llokalizacja
9
Jak na obowiązujące ceny hoteli w Hong Kongu to cena jest na atrakcyjnym poziomię. Jeśli weźmiemy pod uwagę dodtkowo lokalizacje hotelu to cena jest rewelacyjna. Hotel położony jest w samym centrum Kowloonu, 50 metrów od największej handlowej ulicy Nathan Road i praktycznie bezpośrednio przy opisywanej w przewodnikach (z powodu odbywającego się codziennie targu staroci) Temple Street. Pokoje małe ale po gruntownym remoncie 3 lata temu - są świetnie urządzone i przyjemne dla oka Z hotelu jest wszędzie blisko - zakupy, restauracje, zwiedzanie - prawie wszystko dostępne jest na piechotę w niewielkiej odległości. Jedynym mankamentem jest bezprzewodowy internet (za darmo) lecz nie działający poprawnie we wszystkich pokojach (problemy z zasięgiem - wtedy wymagana jest zmiana pokoju - ale tutaj służy z pomocą obsługa hotelowa).
Zgłoś tą recenzję
Junar E. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 26 sierpnia 2015
nice stay accessible to nearby tourist spot

near the center
7,3
its good
Zgłoś tą recenzję
Yao X. Wycieczka w pojedynkę China, 21 sierpnia 2015
Great hotel

good location, reasonable price, good hotel, but a little bit small
8,3
Everything is great, except the room is a little small
Zgłoś tą recenzję
Yiew C. Podróż służbowa Singapore, 19 sierpnia 2015
Good very good

Location good price friendly
8,7
Very happy
Zgłoś tą recenzję
Ricardo A. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 10 sierpnia 2015
I regret staying in this hotel

Location, location, and location..
5
Good location.. That's about it. Don't be deceived by the photos. The rooms are a lot smaller than they look. Small beds. Small space. I booked two rooms for me and my in-laws for a two-night stay. One room had a clogged toilet. The other room had a clogged shower drain and a slow draining sink. Every time someone uses the shower, one would have to wait around 30 minutes before the flood drains out. Same goes for the sink.
Zgłoś tą recenzję
Ye H. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 10 sierpnia 2015
Wonderful Experience staying at Silka Seaview Hote

Room, cleanliness and Location
9,3
It was great except the elevators was not able to cater to the amount of people going up and down the building during peak hours.
Zgłoś tą recenzję
Wai Y. Podróż z partnerem Hong Kong, 8 sierpnia 2015
bad, just bad

hotel staff was too slow and not being professional
3,7
i booked via agoda, then my phone was out of battery and they can't find the booking number, but, their system showed my name still don't let me check in, is this a joke?
Zgłoś tą recenzję
Elaine Y. Wycieczka w pojedynkę Hong Kong, 3 sierpnia 2015
Clean and comfortable hotel with good staff

Clean and comfortable hotel, good customer service, convenient location
7,7
Good
Zgłoś tą recenzję
Tham C. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 28 lipca 2015
Good location

Good location, near MTR. Alot of F&B cafe available.
7
Zgłoś tą recenzję
Antonette W. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 27 lipca 2015
Small room. Hotel close enough to Nathan Road.

Location, service
6
Good but not outstanding. I don't think they changed the beddings from when the last guest used it. I could still smell that customer's perfume on the pillows and blankets. When I asked them to change it, they did. Also for some reason the loo smelled like someone's stale sweat. Pluses include strong wifi connection, the handyphone they lent to you which I used a lot to help me find my way around the city, coffee/tea making set and fridge.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Silka Seaview Hotel HongkongSilka Seaview Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzSilka Seaview Hotel Hongkong - WejścieSilka Seaview Hotel Hongkong - RecepcjaSilka Seaview Hotel Hongkong - FoyerSilka Seaview Hotel Hongkong - FoyerSilka Seaview Hotel Hongkong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hongkong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hongkong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hongkong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweSilka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hongkong - ŁazienkaSilka Seaview Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzSilka Seaview Hotel Hongkong - FoyerSilka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuSilka Seaview Hotel Hongkong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hongkong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hongkong - RecepcjaSilka Seaview Hotel Hongkong - Recepcja


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A08