Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei, (Yau Ma Tei MTR Station - Exit C), Kowloon, Yau Ma Tei, Hong kong, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,3

z 4670 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 1

Wart swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,1
Warunki w hotelu/Czystość
7,6
Komfort pokoju
7,1
Jedzenie/Posiłki
6,3
Wszystkie recenzje (4670)
Sortuj według:
Grzegorz S. Podróże służbowe Poland, 24 października 2012
świetna lokalizacja bok Nathan Road

llokalizacja
9
Jak na obowiązujące ceny hoteli w Hong Kongu to cena jest na atrakcyjnym poziomię. Jeśli weźmiemy pod uwagę dodtkowo lokalizacje hotelu to cena jest rewelacyjna. Hotel położony jest w samym centrum Kowloonu, 50 metrów od największej handlowej ulicy Nathan Road i praktycznie bezpośrednio przy opisywanej w przewodnikach (z powodu odbywającego się codziennie targu staroci) Temple Street. Pokoje małe ale po gruntownym remoncie 3 lata temu - są świetnie urządzone i przyjemne dla oka Z hotelu jest wszędzie blisko - zakupy, restauracje, zwiedzanie - prawie wszystko dostępne jest na piechotę w niewielkiej odległości. Jedynym mankamentem jest bezprzewodowy internet (za darmo) lecz nie działający poprawnie we wszystkich pokojach (problemy z zasięgiem - wtedy wymagana jest zmiana pokoju - ale tutaj służy z pomocą obsługa hotelowa).
Zgłoś tą recenzję
Charlotte T. Podróże z partnerem Singapore, 28 kwietnia 2016
Good location
4,7
Good location. Walking distance to our fav place; mongkok
Zgłoś tą recenzję
Chong K. Podróże z partnerem Malaysia, 26 kwietnia 2016
Reasonable price and worth it!
5
Very impressive. Paid little but get free shuttle bus, free wifi and free handy phone.
Zgłoś tą recenzję
Anthony K. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 26 kwietnia 2016
Bed Bugs Problem
4,7
Me & my wife got bit by one of our twin bed...need to improve on room cleanliness
Zgłoś tą recenzję
Michelle Q. Podróże służbowe Philippines, 25 kwietnia 2016
Room
3
We appreciated the staff who let us use the service elevator since there are a lot of guests using the guest elevator. However we were disappointed cox we requested for a non smoking room but we were still given a smoking one. It's uncomfortable to sleep because of the smell.
Zgłoś tą recenzję
Winnie N. Podróże z partnerem United States of America, 25 kwietnia 2016
Great location!
6,3
Pros -near night market -close to mtr, bus, and main road -they offer a free shuttle -very clean Cons -beds were short and small (our feet were hanging off the bed) -they charge for the bottled water in the room
Zgłoś tą recenzję
Niven L. Podróże z partnerem Singapore, 25 kwietnia 2016
off peak value
6,3
value for money during off peak period, location wise, need to know some shortcuts to avoid walking Long route to the mtr
Zgłoś tą recenzję
Lydia L. Podróże z partnerem Malaysia, 24 kwietnia 2016
Great location but average stay
4,3
Great place and near public transports. Ideal if you are not in the room often otherwise, it can be a small. However, property in Hong Kong is expensive so it is to be expected.
Zgłoś tą recenzję
Alan G. Podróże grupowe Philippines, 24 kwietnia 2016
Great value and location
6,3
We always stay here. Small rooms, but you don't need much to enjoy HK. Decent and affordable buffet breakfast. Temple night market is just outside the lobby. Walking distance to Mongkok, Bus stop to airport, and MTR.
Zgłoś tą recenzję
Alan G. Podróże grupowe Philippines, 24 kwietnia 2016
Great Location and value
6
We've been coming to Silka Seaview for a few years now. It's always been our hotel of choice. You don't need a fancy hotel to enjoy Hong Kong. THey have decent and affordable breakfast. Bus stop to/from airport is nearby. MTR is around the corner. Mongkok is a few minutes walk. Temple Street night market is just outside the lobby.
Zgłoś tą recenzję
Recenzja 1 z 1
Silka Seaview Hotel Hong kongSilka Seaview Hotel Hong kong - Hotel z zewnątrzSilka Seaview Hotel Hong kong - WejścieSilka Seaview Hotel Hong kong - RecepcjaSilka Seaview Hotel Hong kong - RecepcjaSilka Seaview Hotel Hong kong - FoyerSilka Seaview Hotel Hong kong - FoyerSilka Seaview Hotel Hong kong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hong kong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hong kong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hong kong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hong kong - Centrum BiznesoweSilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - ŁazienkaSilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuSilka Seaview Hotel Hong kong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hong kong - RecepcjaSilka Seaview Hotel Hong kong - WyposażenieSilka Seaview Hotel Hong kong - Transport w pobliżuSilka Seaview Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuSilka Seaview Hotel Hong kong - Transport w pobliżuSilka Seaview Hotel Hong kong - Transport w pobliżuSilka Seaview Hotel Hong kong - Transport w pobliżuSilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - ŁazienkaSilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B05