lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Dorsett Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Silka Seaview Hotel Hongkong - Wejście Silka Seaview Hotel Hongkong - Recepcja Silka Seaview Hotel Hongkong - Foyer Silka Seaview Hotel Hongkong - Foyer Silka Seaview Hotel Hongkong - Restauracja Silka Seaview Hotel Hongkong - Restauracja Silka Seaview Hotel Hongkong - Restauracja Silka Seaview Hotel Hongkong - Restauracja Silka Seaview Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Silka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnny Silka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnny Silka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnny Silka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnny Silka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnny Silka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Silka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnny Silka Seaview Hotel Hongkong - Łazienka Silka Seaview Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Silka Seaview Hotel Hongkong - Foyer
Okolica: Yau Ma Tei Liczba pokoi: 268
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

z 3874 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,1
Warunki w hotelu/Czystość
7,7
Komfort pokoju
7,1
Jedzenie/Posiłki
6,4
Wszystkie recenzje (3874)
Sortuj według:
Grzegorz S. Podróż służbowa Poland, 24 października 2012
świetna lokalizacja bok Nathan Road

llokalizacja
9
Jak na obowiązujące ceny hoteli w Hong Kongu to cena jest na atrakcyjnym poziomię. Jeśli weźmiemy pod uwagę dodtkowo lokalizacje hotelu to cena jest rewelacyjna. Hotel położony jest w samym centrum Kowloonu, 50 metrów od największej handlowej ulicy Nathan Road i praktycznie bezpośrednio przy opisywanej w przewodnikach (z powodu odbywającego się codziennie targu staroci) Temple Street. Pokoje małe ale po gruntownym remoncie 3 lata temu - są świetnie urządzone i przyjemne dla oka Z hotelu jest wszędzie blisko - zakupy, restauracje, zwiedzanie - prawie wszystko dostępne jest na piechotę w niewielkiej odległości. Jedynym mankamentem jest bezprzewodowy internet (za darmo) lecz nie działający poprawnie we wszystkich pokojach (problemy z zasięgiem - wtedy wymagana jest zmiana pokoju - ale tutaj służy z pomocą obsługa hotelowa).
Lin Y. Podróż z partnerem Taiwan, 21 listopada 2014
Nice location

Location, cleanliness
7,7
Heng S. Podróż z partnerem Malaysia, 15 listopada 2014
Good

Convenience, Comfortable & Good location
8
Hendy T. Podróż z partnerem Singapore, 14 listopada 2014
very good

cleanliness and staff friendlines
9,7
very good
Anna L. Podróż z partnerem Philippines, 13 listopada 2014
goodt

they clean our room everyday,everyday supply of soap,shampoo and toothbrush
7
our stay was a good one
Brandon C. Podróż w większej grupie Singapore, 10 listopada 2014
My stay in silka seaview hotel

Polite Staffs, Location near Kowloon Station, location near MTR and eatery
6,7
I guess the only issue is on the room cleanness. My frenz and I from different room having the same symptom. We experience itchness after staying in the hotel. Guess the hotel might need to clean up their bed sheets and others.
Son L. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 8 listopada 2014
Good value for money

Good value for money, and good location
6
The room has surprisingly generous space than I expected of a hotel in HK at its price. The water pressure is also way better than I expected. The hotel staff is less than accommodating, and not approachable. There was even one time I asked for help to flag a taxi and I was asked instead to wait for a taxi on a taxi stand on the next road, while it is raining outside. The hotel restaurant has only one chef, and when the chef is not around, the restaurant does not serve any meal. The restaurant crew, on the other hand, is very accommodating and has made me feel very welcome.
Ruby R. Podróż z partnerem Philippines, 7 listopada 2014
Value for Money

Good location, lots of stalls to eat and go shopping
9
Value for money location wise, not bad customer service, convenient place to stay if u want to go shopping or even if you want to stroll around HK. Near trams, MTR and bus stop.
Peter M. Podróż z partnerem New Zealand, 7 listopada 2014
small rooms but good location

location price
6
Enjoyable
Jean B. Rodziny z dużymi dziećmi Switzerland, 7 listopada 2014
Convenient location

Location, cleanliness, decoration
8,7
Room was small but well decorated. The hotel is well located near MTR station, Temple Street and Jade Market.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Silka Seaview Hotel HongkongSilka Seaview Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzSilka Seaview Hotel Hongkong - WejścieSilka Seaview Hotel Hongkong - RecepcjaSilka Seaview Hotel Hongkong - FoyerSilka Seaview Hotel Hongkong - FoyerSilka Seaview Hotel Hongkong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hongkong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hongkong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hongkong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweSilka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hongkong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hongkong - ŁazienkaSilka Seaview Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzSilka Seaview Hotel Hongkong - Foyer


AS-AGWEB-3A05