Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei, (Yau Ma Tei MTR Station - Exit C), Kowloon, Yau Ma Tei, Hong kong, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,3

z 4751 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 1

Wart swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,1
Warunki w hotelu/Czystość
7,6
Komfort pokoju
7,1
Jedzenie/Posiłki
6,3
Wszystkie recenzje (4751)
Sortuj według:
Grzegorz S. Podróże służbowe Poland, 24 października 2012
świetna lokalizacja bok Nathan Road

llokalizacja
9
Jak na obowiązujące ceny hoteli w Hong Kongu to cena jest na atrakcyjnym poziomię. Jeśli weźmiemy pod uwagę dodtkowo lokalizacje hotelu to cena jest rewelacyjna. Hotel położony jest w samym centrum Kowloonu, 50 metrów od największej handlowej ulicy Nathan Road i praktycznie bezpośrednio przy opisywanej w przewodnikach (z powodu odbywającego się codziennie targu staroci) Temple Street. Pokoje małe ale po gruntownym remoncie 3 lata temu - są świetnie urządzone i przyjemne dla oka Z hotelu jest wszędzie blisko - zakupy, restauracje, zwiedzanie - prawie wszystko dostępne jest na piechotę w niewielkiej odległości. Jedynym mankamentem jest bezprzewodowy internet (za darmo) lecz nie działający poprawnie we wszystkich pokojach (problemy z zasięgiem - wtedy wymagana jest zmiana pokoju - ale tutaj służy z pomocą obsługa hotelowa).
Lin W. Wycieczki w pojedynkę Singapore, 29 maja 2016
HK trip
3,7
Location was good as it was walking distance to Yau Ma Tei MTR. I didn't get the cheapest price since the prices on agoda kept fluctuating. Felt that it could be cheaper. Hotel wasn't very clean, got many insects bites around my body. Apparently it's not mosquitoes bites and most probably from the bed. Hotel did provide a handy phone with wifi which was quite useful for hotspot to our own phone. Other than that hotel does not have any other facilities like gym or pool. Staff wasn't very friendly as expected. Overall, it was good for a 3-star hotel.
Edgardo A. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 26 maja 2016
Generally good
4,3
Near the shopping area
Chi W. Podróże z partnerem China, 26 maja 2016
Hygiene
3,7
Blanket , pillow and towel not white enough
Grace L. Podróże z partnerem United States of America, 25 maja 2016
Satisfied
5,3
We liked it because - maybe not the best but has all we wanted.
Zhi Y. Podróże grupowe Singapore, 24 maja 2016
Value for money and gd location
4,7
N.A.
Yeong L. Podróże grupowe Malaysia, 24 maja 2016
Good hotel with great location
6,3
Traveling in HK was expected to be a crowded one, thus I booked this hotel considered further away from crowd. Nice location which convenient to MTR and close by to night market. It is definitely a good choice of staying that value of money.
Sin C. Podróże z partnerem Singapore, 24 maja 2016
Cheap and good
3,7
Room is small but it is good consider the amount of money I have paid. But cleanliness needs to improve.
Ng S. Podróże grupowe Malaysia, 23 maja 2016
Overall ok
4
Overall ok
Tak H. Wycieczki w pojedynkę Malaysia, 23 maja 2016
Good!
5
Extra points for the free phone on the room!
Recenzja 1 z 1
Silka Seaview Hotel Hong kongSilka Seaview Hotel Hong kong - RecepcjaSilka Seaview Hotel Hong kong - RecepcjaSilka Seaview Hotel Hong kong - FoyerSilka Seaview Hotel Hong kong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hong kong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hong kong - Centrum BiznesoweSilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - ŁazienkaSilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuSilka Seaview Hotel Hong kong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hong kong - RecepcjaSilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - ŁazienkaSilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Hotel z zewnątrzSilka Seaview Hotel Hong kong - FoyerSilka Seaview Hotel Hong kong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hong kong - RestauracjaSilka Seaview Hotel Hong kong - Atrakcje w pobliżuSilka Seaview Hotel Hong kong - WejścieSilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Pokój gościnnySilka Seaview Hotel Hong kong - Transport w pobliżuSilka Seaview Hotel Hong kong - Transport w pobliżuSilka Seaview Hotel Hong kong - WyposażenieSilka Seaview Hotel Hong kong - Transport w pobliżuSilka Seaview Hotel Hong kong - Transport w pobliżu


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C02