Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Siralanna Phuket Hotel

162/92-97 Phang Muang Sai Kor Road, Patong, Phuket, Tajlandia 83150

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,1

z 3033 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 1

Wart swojej ceny
8,5
Lokalizacja
7,6
Ocena pracowników
8,5
Warunki w hotelu/Czystość
8,4
Komfort pokoju
8,4
Jedzenie/Posiłki
7,6
Wszystkie recenzje (3033)
Sortuj według:
Barbara O. Podróże z partnerem Poland, 11 stycznia 2012
Bardzo ładny hotel,miła obsługa.

Czysto,przyjemnie,Tuk-Tuk do dyspozycji klientów
9,3
Bardzo ładny hotel,czysty.pokoje przestronne,Hotel znajduje sie w miejscu cichym i spokojnym.Obsluga sympatyczna i zawsze do dyspozycji.Hotel znajduje sie niedaleko Patong Beach i centrum gdzie znajduje sie wiele restauracji i lokali.hotel posiada Tuk-Tuk do dyspozycji klientów.Śniadanie w postaci bufetu,bardzo smaczne.
Zgłoś tą recenzję
Chee Y. Podróże z partnerem Malaysia, 17 maja 2016
Bad hygiene, bad location and bad service
2,3
Overall bad but price is good
Zgłoś tą recenzję
Pruthvi K. Wycieczki w pojedynkę India, 6 maja 2016
Value for money
6
Well kept rooms, good breakfast, walkable to Patong beach
Zgłoś tą recenzję
Shin W. Podróże z partnerem China, 27 marca 2016
I don't want to be there again ever

Only location is good
5
The staff is not professional and the room is not clean enough
Zgłoś tą recenzję
Pranshu T. Podróże z partnerem India, 21 marca 2016
Pathetic is the only word for this Hotel ....
1,3
Very Rude and Unfriendly staff Dirty and Stinky washrooms Windows open in front of other person's room Don't Spoil your mood and waste your money by booking this hotel
Zgłoś tą recenzję
Ankit S. Wycieczki w pojedynkę India, 20 marca 2016
Beautiful Rooms
6
Very beautiful boutique rooms. Friendly staff. For my short stay of one night.
Zgłoś tą recenzję
Hao W. Podróże z partnerem China, 5 marca 2016
very good
6,7
OK
Zgłoś tą recenzję
San C. Podróże z partnerem Malaysia, 23 lutego 2016
Overall it was fine.

Motorbike rental, nearby patong, service
7,3
They offer motorbike rental but you can get a cheaper petrol bottle outside or use the machine. It's more convenience to rent a bike. The lift was not functioning well, it stopped and the lift won't open when it reached my floor. Staffs are friendly and there's a Chinese translator in the morning(if not mistaken). Patong beach is the most happening compare to other beach. Saw a baby cockroach in the room. Disgusting. I hate cockroach! Overall, it was good.
Zgłoś tą recenzję
Jiao X. Rodziny z dużymi dziećmi China, 15 lutego 2016
the staff is very good and nice.
6,3
the hotel is value for money.
Zgłoś tą recenzję
Kang H. Podróże grupowe Malaysia, 11 lutego 2016
Excellence , value of money
6,7
great location, clean, excellent staff....recommended
Zgłoś tą recenzję
Recenzja 1 z 1
Siralanna Phuket Hotel PhuketSiralanna Phuket Hotel Phuket - Pub/HolSiralanna Phuket Hotel Phuket - OkolicaSiralanna Phuket Hotel Phuket - FoyerSiralanna Phuket Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzSiralanna Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnySiralanna Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnySiralanna Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnySiralanna Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnySiralanna Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnySiralanna Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnySiralanna Phuket Hotel Phuket - ŁazienkaSiralanna Phuket Hotel Phuket - ŁazienkaSiralanna Phuket Hotel Phuket - ŁazienkaSiralanna Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnySiralanna Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnySiralanna Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnySiralanna Phuket Hotel Phuket - ŁazienkaSiralanna Phuket Hotel Phuket - ŁazienkaSiralanna Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnySiralanna Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnySiralanna Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnySiralanna Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnySiralanna Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnySiralanna Phuket Hotel Phuket - ŁazienkaSiralanna Phuket Hotel Phuket - ŁazienkaSiralanna Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnySiralanna Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnySiralanna Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnySiralanna Phuket Hotel Phuket - ŁazienkaSiralanna Phuket Hotel Phuket - ŁazienkaSiralanna Phuket Hotel Phuket - Centrum BiznesoweSiralanna Phuket Hotel Phuket - RestauracjaSiralanna Phuket Hotel Phuket - RestauracjaSiralanna Phuket Hotel Phuket - RestauracjaSiralanna Phuket Hotel Phuket - WyposażenieSiralanna Phuket Hotel Phuket - FoyerSiralanna Phuket Hotel Phuket - FoyerSiralanna Phuket Hotel Phuket - FoyerSiralanna Phuket Hotel Phuket - FoyerSiralanna Phuket Hotel Phuket - FoyerSiralanna Phuket Hotel Phuket - FoyerSiralanna Phuket Hotel Phuket - FoyerSiralanna Phuket Hotel Phuket - FoyerSiralanna Phuket Hotel Phuket - FoyerSiralanna Phuket Hotel Phuket - Foyer


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B02