lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel

CCP Complex, Roxas Boulevard Pasay, Manila Bay, Manila, Filipiny (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Philippine Plaza Hotel
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotel z zewnątrz Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pokój gościnny Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Ogród Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restauracja Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Sala Balowa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/Hol Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/Hol Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Kawiarnia/Kafejka Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Siłownia Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Widok Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Wyposażenie Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bufet Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restauracja Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Plac zabaw
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Obiekty rekreacyjne Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Siłownia Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Klub dla dzieci Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pokój gościnny Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Sala Balowa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/Hol Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restauracja Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restauracja Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Salon Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Sala konferencyjna Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Sala konferencyjna
Okolica: Manila Bay Liczba pokoi: 609

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,3

z 2084 recenzji

Warty swojej ceny
7,7
Lokalizacja
8,2
Ocena pracowników
8,5
Warunki w hotelu/Czystość
8,7
Komfort pokoju
8,5
Jedzenie/Posiłki
8,3
Wszystkie recenzje (2084)
Sortuj według:
Adam J. Podróż służbowa Poland, 23 maja 2013
Jak zwykle- czysto, sprawnie i bez problemów

Jedzenie hmmmm.... jedzenie głównie
8,7
Juz nie pierwszy raz zatrzymuje się w manilskim Sofitelu. Coż położenie- jak zwykle wzglednie daleko od centrum. Dookoła pustka. Widok na ocean- tym razem wyjatkowo zasmiecony. Ale pokoje bardzo przyzwoite. Obsługa bez zarzutu. Czysto. Swietne jedzenie- cudowne sniadania, a nawet jeszcze lepsze kolacje. Odwiedziłem setki hoteli ale takich kolacji w formie bufetu niewiele widziałem. Dwa problemy- internet płatny (i to słono). No i tym razem.... przeoczyłem....ale to moja wina... agoda oferuje pobyt bez sniadania...
Dariusz D. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 12 maja 2012
Dobre jedzenie

Ogród i basen
8
Hotel dawno nie remontowany,pokoje czyste przestronne.Wybrałem pokój o podwyższonym standardzie żeby uniknąć złej lokalizacji w hotelu,ale i tak okazało się,że dostałem pokój z widokiem na garaż lub jakieś inne pomieszczenie gospodarcze.Pani w recepcji poinformowała mnie ,że zmiana jest niemożliwa ponieważ rezerwacja jest dokonana w Agodzie.Polecam zdecydownie hotelowe posiłki,bardzo urozmaicone szczególnie duży wybór owoców morza oraz lokalnych specjałów.Hotel dobry na krótkie pobyty.Ładny basen duży ogród .Pozdrawiam Dariusz Dulian
Informacje na temat restauracji: polecam jedzenie w hotelu a na mieście restauracje w Green Belt
Peter H. Podróż z partnerem Switzerland, 10 marca 2012
super zimmer

super pool
9
haben upgrade auf club zimmer gebucht mit häppchen und weindegustation am abend war spitze
Herminio P. Podróż z partnerem Philippines, 24 sierpnia 2014
Good "Staycation"

Service, ammenities and room comfort
8,7
It was a good weekend gateaway. The pool was definitely one of the best i have seen. The staff were very courteous and very accomodating. You definitely feel you are taken care off. My only negative comment is that some of the furniture are already showing its age. The safe and the cabinets i think have to be change to maintain the quality of the hotel.
Waseem A. Podróż służbowa Saudi Arabia, 21 sierpnia 2014
best buffet ever

view, food and friendly staff
9
it was very good I enjoy everything about it, the buffet it was one of the best I ever had in my life. but the smoking room was kinda beat up.
Farid E. Podróż służbowa United States of America, 20 sierpnia 2014
Great view of the Bay

Pool, view, interior design
7
The hotel is nicely decorated and located right on Manila bay. I recommend for families with kits (pools) and couples and Gamblers. The location is not suitable for business travelers.
Tony D. Rodziny z dużymi dziećmi United States of America, 14 sierpnia 2014
Fantastic

Place, ambience & staff - are were satisfactory
9,7
Very satisfied & I can highly recommend to my friends.
Mark A. Podróż z partnerem Philippines, 11 sierpnia 2014
Awesome Staycation

Food, Staff and Pool
10
Awesome experience. We were also luckily chosen as the Guest of the Day. Great customer service by all of the staff.
John S. Podróż służbowa United Kingdom, 9 sierpnia 2014
Nice hotel, great staff but....

The staff here are great and very friendly. One of the few hotels where the rooms have a balcony.
7
Overall great stay. f&B is a little expensive and the hotel is a little out of the way. Staff and surroundings are very good except that the sea here is very dirty and smells during hot days. Rooms are very humid.
Glenn Q. Podróż służbowa Australia, 2 sierpnia 2014
Perfect hotel

All
9,7
Perfect

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel ManilaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotel z zewnątrzSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pokój gościnnySofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - OgródSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestauracjaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Sala BalowaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/HolSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/HolSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Kawiarnia/KafejkaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SiłowniaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - WidokSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - WyposażenieSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BufetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestauracjaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Plac zabawSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Obiekty rekreacyjneSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SiłowniaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Klub dla dzieciSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pokój gościnnySofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Sala BalowaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/HolSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestauracjaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestauracjaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SalonSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Sala konferencyjnaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Sala konferencyjnaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Sala BalowaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SalonSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Kawiarnia/KafejkaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BufetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Sala konferencyjnaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BufetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestauracjaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestauracjaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Sala konferencyjnaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BufetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/Hol


AS-AGWEB-3A06