lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Sohotel

139 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong - centrum / Sheung Wan, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Sohotel Hongkong - Wejście Sohotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Sohotel Hongkong - Wnętrze hotelu Sohotel Hongkong - Wejście Sohotel Hongkong - Foyer Sohotel Hongkong - Foyer Sohotel Hongkong - Recepcja Sohotel Hongkong - Wnętrze hotelu Sohotel Hongkong - Recepcja Sohotel Hongkong - Wyposażenie Sohotel Hongkong - Wyposażenie Sohotel Hongkong - Obiekty rekreacyjne Sohotel Hongkong - Pokój gościnny Sohotel Hongkong - Pokój gościnny Sohotel Hongkong - Obiekty rekreacyjne Sohotel Hongkong - Łazienka
Sohotel Hongkong - Łazienka Sohotel Hongkong - Pokój gościnny Sohotel Hongkong - Pokój gościnny Sohotel Hongkong - Pokój gościnny Sohotel Hongkong - Pokój gościnny Sohotel Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Hong Kong - centrum / Sheung Wan Liczba pokoi: 37
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

z 990 recenzji

Warty swojej ceny
7,3
Lokalizacja
8,1
Ocena pracowników
7,8
Warunki w hotelu/Czystość
8,2
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
6,2
Wszystkie recenzje (990)
Sortuj według:
Krzysztof P. Podróż w większej grupie Poland, 30 października 2012
Bardzo dobra lokalizacja, mila obsluga, maly pokoj

Niewielki, nowy hotel z milym klimatem
7,7
Bardzo dobra lokalizacja, ale niestety male pokoje z brakiem miejsca na bagaz i rzeczy osobiste. Mila obsluga, czysto. Hotel nowy z milym klimatem. Nie oferuje sniadan, ale w poblizu jest kilka swietnych i tanich restauracji z lokalnymi smakami-sa tez bary w "zachodnim" stylu.
Martin R. Podróż w większej grupie Australia, 30 marca 2015
Sales manager

Staff - clean -
8
Rubiana A. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 23 marca 2015
walking distance

near MTR
7,7
It was good but they did not consider giving me late check out for free although my light was 8pm.
Chuen Y. Podróż służbowa Malaysia, 8 marca 2015
Smiley staff

Good manner of Staffs, clean room & tasty breakfast
6,7
Fairly Good. Small Standard Room for 2 person
Mazlindah K. Podróż w większej grupie Malaysia, 8 lutego 2015
Not very friendly, stiff & nonsmiling staffs

Comfort, cleanliness, wifi
6
It was comfortable though small suite. They checked us in right away as we arrive without much hussles. I would come back on next visit if only the staffs can be extra sincere with smiles & be a bit friendly plus the location is quite a walk from the nearest mtr station's entrance/exit. Clean, neat & comfortable but not very much value for money even though we had a 40% discount at booking time.
Denise C. Podróż w większej grupie Singapore, 31 stycznia 2015
Good location, great service

Location, value for money, good service
7
It was great, except for the small rooms.
Kathryn S. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 13 stycznia 2015
Good location, helpful staff

location, staff, privacy
8,7
Room was kind of cramped but that's what you get in Hong Kong unless you're willing to pay boatloads of money. Which I'm not. Great location, Sheung Wan is my favorite part of HK.
Chuen Y. Podróż służbowa Malaysia, 10 stycznia 2015
Confortable clean hotel

Location, affortable & Clean
7,7
Nice clean hotel with a great location where MTR within walking distant
Antonio A. Podróż z partnerem Portugal, 3 stycznia 2015
Good Location

location, staff and cleanliness
7,7
room very small but enough for one night. Staff very efficient and available. right in central walking distance from Macau/Hong Kong Ferry
Zan Y. Podróż z partnerem Singapore, 28 grudnia 2014
Easy Access to MTR, Excellence Service

Service, Easy access to MTR, Comfy hotel
9
The hotel is located near to the MTR station Sheung Wan (5mins walking). Nice food around the neighborhood, Excellence services from the hotel.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Sohotel HongkongSohotel Hongkong - WejścieSohotel Hongkong - Hotel z zewnątrzSohotel Hongkong - Wnętrze hoteluSohotel Hongkong - WejścieSohotel Hongkong - FoyerSohotel Hongkong - FoyerSohotel Hongkong - RecepcjaSohotel Hongkong - Wnętrze hoteluSohotel Hongkong - RecepcjaSohotel Hongkong - WyposażenieSohotel Hongkong - WyposażenieSohotel Hongkong - Obiekty rekreacyjneSohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Obiekty rekreacyjneSohotel Hongkong - ŁazienkaSohotel Hongkong - ŁazienkaSohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3B06