lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Sohotel

139 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Centrum / Sheung Wan, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Sohotel Hongkong - Wejście Sohotel Hongkong - Wejście Sohotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Sohotel Hongkong - Wnętrze hotelu Sohotel Hongkong - Wejście Sohotel Hongkong - Foyer Sohotel Hongkong - Foyer Sohotel Hongkong - Recepcja Sohotel Hongkong - Wnętrze hotelu Sohotel Hongkong - Recepcja Sohotel Hongkong - Wyposażenie Sohotel Hongkong - Wyposażenie Sohotel Hongkong - Wyposażenie Sohotel Hongkong - Pokój gościnny Sohotel Hongkong - Pokój gościnny Sohotel Hongkong - Pokój gościnny
Sohotel Hongkong - Pokój gościnny Sohotel Hongkong - Pokój gościnny Sohotel Hongkong - Pokój gościnny Sohotel Hongkong - Pokój gościnny Sohotel Hongkong - Pokój gościnny Sohotel Hongkong - Pokój gościnny Sohotel Hongkong - Pokój gościnny Sohotel Hongkong - Łazienka
Okolica: Hong Kong Centrum / Sheung Wan Liczba pokoi: 37
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

z 970 recenzji

Warty swojej ceny
7,3
Lokalizacja
8,1
Ocena pracowników
7,8
Warunki w hotelu/Czystość
8,2
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
6,2
Wszystkie recenzje (970)
Sortuj według:
Krzysztof P. Podróż w większej grupie Poland, 30 października 2012
Bardzo dobra lokalizacja, mila obsluga, maly pokoj

Niewielki, nowy hotel z milym klimatem
7,7
Bardzo dobra lokalizacja, ale niestety male pokoje z brakiem miejsca na bagaz i rzeczy osobiste. Mila obsluga, czysto. Hotel nowy z milym klimatem. Nie oferuje sniadan, ale w poblizu jest kilka swietnych i tanich restauracji z lokalnymi smakami-sa tez bary w "zachodnim" stylu.
Chuen Y. Podróż służbowa Malaysia, 10 stycznia 2015
Confortable clean hotel

Location, affortable & Clean
7,7
Nice clean hotel with a great location where MTR within walking distant
Antonio A. Podróż z partnerem Portugal, 3 stycznia 2015
Good Location

location, staff and cleanliness
7,7
room very small but enough for one night. Staff very efficient and available. right in central walking distance from Macau/Hong Kong Ferry
Zan Y. Podróż z partnerem Singapore, 28 grudnia 2014
Easy Access to MTR, Excellence Service

Service, Easy access to MTR, Comfy hotel
9
The hotel is located near to the MTR station Sheung Wan (5mins walking). Nice food around the neighborhood, Excellence services from the hotel.
Bessie W. Wycieczka w pojedynkę Australia, 27 grudnia 2014
Pleasant

Location, comfortable albeit small room and water temperature
7,7
Sohotel was a pleasant stay in a good location just five minutes from the sheung wan mtr station. Free airport shuttle down the road was suggested by reception making it very easy for connections to the airport express. The rooms are small (the norm for Hong Kong ) but adequate. Taller people may not be as comfortable but we were fine. Shower pressure and temperature was very good. Beds were comfortable. Breakfast was simple. Overall a good experience, and I would recommend to friends(who are smaller in stature).
Angela Y. Wycieczka w pojedynkę China, 6 grudnia 2014
Small but nice hotel

clean, polite staff
7,7
Very nice stay with the hotel
Maksim K. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 5 grudnia 2014
I was really nice clean welcome hotel. I love it

Nice people staff.
10
I will do it again.
Sze N. Podróż służbowa Hong Kong, 30 listopada 2014
cozy room

friendly staff, convenient location and reasonable price
6
Fifi R. Podróż służbowa Indonesia, 29 listopada 2014
Small Modern Room

Friendly Staffs, Location, Clean
6,7
Siegfried H. Podróż z partnerem Germany, 26 listopada 2014
Small room but nice and modern

Modern room, clean, friendly staff
9

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Sohotel HongkongSohotel Hongkong - WejścieSohotel Hongkong - WejścieSohotel Hongkong - Hotel z zewnątrzSohotel Hongkong - Wnętrze hoteluSohotel Hongkong - WejścieSohotel Hongkong - FoyerSohotel Hongkong - FoyerSohotel Hongkong - RecepcjaSohotel Hongkong - Wnętrze hoteluSohotel Hongkong - RecepcjaSohotel Hongkong - WyposażenieSohotel Hongkong - WyposażenieSohotel Hongkong - WyposażenieSohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Łazienka


AS-AGWEB-3A02