lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Sohotel

139 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Centrum / Sheung Wan, Hongkong (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Sohotel Hongkong - Wejście Sohotel Hongkong - Wejście Sohotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Sohotel Hongkong - Wnętrze hotelu Sohotel Hongkong - Wejście Sohotel Hongkong - Foyer Sohotel Hongkong - Foyer Sohotel Hongkong - Recepcja Sohotel Hongkong - Wnętrze hotelu Sohotel Hongkong - Recepcja Sohotel Hongkong - Wyposażenie Sohotel Hongkong - Wyposażenie Sohotel Hongkong - Wyposażenie Sohotel Hongkong - Pokój gościnny Sohotel Hongkong - Pokój gościnny Sohotel Hongkong - Pokój gościnny
Sohotel Hongkong - Pokój gościnny Sohotel Hongkong - Pokój gościnny Sohotel Hongkong - Pokój gościnny Sohotel Hongkong - Pokój gościnny Sohotel Hongkong - Pokój gościnny Sohotel Hongkong - Pokój gościnny Sohotel Hongkong - Pokój gościnny Sohotel Hongkong - Łazienka
Okolica: Hong Kong Centrum / Sheung Wan Liczba pokoi: 37
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

z 894 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
8,1
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
8,2
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
6,1
Wszystkie recenzje (894)
Sortuj według:
Krzysztof P. Podróż w większej grupie Poland, 30 października 2012
Bardzo dobra lokalizacja, mila obsluga, maly pokoj

Niewielki, nowy hotel z milym klimatem
7,7
Bardzo dobra lokalizacja, ale niestety male pokoje z brakiem miejsca na bagaz i rzeczy osobiste. Mila obsluga, czysto. Hotel nowy z milym klimatem. Nie oferuje sniadan, ale w poblizu jest kilka swietnych i tanich restauracji z lokalnymi smakami-sa tez bary w "zachodnim" stylu.
Hui D. Podróż służbowa Hong Kong, 16 września 2014
small room

no no no
5,3
no good
Frederico D. Podróż z partnerem Macau, 7 września 2014
Nice and neat

location , service , hygene
8,3
great location and friendly staffs
Yan Y. Rodziny z dużymi dziećmi New Zealand, 24 sierpnia 2014
Small with black colour's hotel

Convenient location, food around, close to ferry
6
I book a suit room with breakfast. The room don't look like suit's wth a bit noise. I am not going to come back for stay again. Anyway beside these I was ok for our stay
Leong C. Podróż służbowa Malaysia, 13 sierpnia 2014
not so good
2,7
Ten klient ocenił tylko ten hotel i nie pozostawił komentarza.
Jonathan D. Podróż z partnerem Philippines, 10 sierpnia 2014
room quality,clean hotel & great staff commendable

small but clean room, cozy hotel & great accomodating staff compensated for the not so favorable location
6,7
Despite the long walk from the mtr station to the hotel, we enjoyed our stay in sohotel. Room was small but cozy enough to make our stay memorable
Mei C. Podróż z partnerem Malaysia, 7 sierpnia 2014
small room, good customer service

good location- walking distance to LKF
4
Maria D. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 6 sierpnia 2014
Review SOHOTEL

Cleanliness, Comfort and Class
7,7
Janet C. Podróż służbowa Singapore, 31 lipca 2014
Venue near to clients' office which is good.

Value for money as I booked during promotional offer, free wifi. But small room.
6,7
No complaint, pleasant stay with decent breakfast and free wifi.
Clarence L. Podróż służbowa Singapore, 23 lipca 2014
Good no frills hotel.

Close to MTR, good food all around, comfortable rooms
7,7
Pleasant and absolutely comfortable rooms. Close to MTR and easy accessibility to anywhere in Hong Kong

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Sohotel HongkongSohotel Hongkong - WejścieSohotel Hongkong - WejścieSohotel Hongkong - Hotel z zewnątrzSohotel Hongkong - Wnętrze hoteluSohotel Hongkong - WejścieSohotel Hongkong - FoyerSohotel Hongkong - FoyerSohotel Hongkong - RecepcjaSohotel Hongkong - Wnętrze hoteluSohotel Hongkong - RecepcjaSohotel Hongkong - WyposażenieSohotel Hongkong - WyposażenieSohotel Hongkong - WyposażenieSohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Pokój gościnnySohotel Hongkong - Łazienka


AS-AGWEB-3C05