Moje konto (zaloguj się)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Sugar Palm Grand Hillside Hotel

1 Coktanote soi 3, Kata Road, Muang, Kata, Phuket, Tajlandia 83100 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Widok Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Widok Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrz Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrz Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Basen Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Basen Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrz Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrz Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrz Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrz Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrz Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Jedzenie i napoje Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny
Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Foyer Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Foyer
Okolica: Kata Liczba pokoi: 106
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,2

z 3365 recenzji

Warty swojej ceny
8,6
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,5
Komfort pokoju
8,2
Jedzenie/Posiłki
7,3
Wszystkie recenzje (3365)
Sortuj według:
Dorota R. Podróż z partnerem Poland, 14 lutego 2014
godny polecenia

lokalizacja, czystość, miła obsługa
8,7
Jerzy P. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 29 kwietnia 2013
bardzo przyjemny hotel z dostępem do kilku basenów

obsługa , baseny , czystość
8,7
Aleksandra L. Podróż z partnerem Poland, 23 kwietnia 2013
hotel slabej jakosci

dobre sniadania
5
Aleksandra L. Podróż z partnerem Poland, 22 kwietnia 2013
hotel dla niewymagajacych

dobre sniadania, duzy pokoj
6
Hotel raczej dla wymagających klientów, pokoje ciemne i słabo oświetlone wewnątrz, dosyć surowy stan zarówno pokoju jak i łazienki
Beata L. Podróż z partnerem Poland, 21 września 2011
Bardzo fajny hotel

Duże, nowoczesne pokoje, super baseny
8,7
Fajny hotel. Pokój bardzo przestronny, piękna łazienka, duży prysznic i ogromna wanna, no i te baseny!
Jacek S. Podróż z partnerem Poland, 15 listopada 2009
Sugar Palm

-swietne polożenie -przestronny pokój urządzony w nowoczesnym stylu -bardzo dobra obsluga
10
Bylismy w Sugar Palm w sumie 6 dni-zapanowalismy 2 nocki, ale ze wzgledu na standard hotelu zdecydowalismy się zostać do konca podróży tym bardziej, że jest on polożony 8 km od pieknej plaży Nai Harn (polecam)!!!Hotel urządzony w bardzo dobrym stylu, do pokoi polożonych wysoko podwożą melexami - zresztą im wyżej tym ladniejsze widoki więc tez zwroccie na to uwagę. Bardzo fajne sa tez pokoje z bezposrednim zejsciem na basen. Jak my bylismy trwa jeszcze prace remontowe, ale i tak nie bylo to dla nas szczegolnie uciazliwe. Bardzo dobre śniadanka!Polecam! Jacek Susello z Wroclawia
Informacje na temat zwiedzania: Bedac na miejscu najlepszym rozwiazaniem jest wypozyczenie skutera, aby mozna bylo bezproblemowo zwiedzac okolice i latwo dostac sie na plaze Nai Harn, ktora jest chyba najladniejsza na calym Phuket.
Bogumila O. Podróż z partnerem Poland, 22 stycznia 2009
Hotele Phuket

Super widok na morze Bardzo blisko do plazy Nowy bardzo ladny hotel
9
Nowy hotel rewelacyjnie polozony z kilkoma basenami polozonymi kaskadowo, piekny widok na morze i cala plaze, bardzo blisko do resturacji znajdujacych sie przy promenadzie. W ciagu dnia dowoza wózkami elektrycznymi do pokoi. Pokoje bardzo duze dobrze klimatyzowane i nowoczesnie urzadzone, bardzo duze balkony swobodnie mieszczace cztery osoby, barek bardzo dobrze zaopatrzony, w nocy niestety trzeba do pokoi isc bod górke co wymaga dobrej kondycji ale dla zdrowia po dobrej kolacji
Informacje na temat zwiedzania: warty polecenia na wszystkie wypady na odludne plaze
Blair F. Podróż z partnerem New Zealand, 21 lipca 2014
We liked here, so extended our stay.

Nice views, large rooms, handy to everything
9,3
Our stay was relaxing and restful. We found the staff attentive and helpfull. We enjoyed the pools, but if you do not have a pool access room there is trek up or down steps to get into them. We will come back.
Glenville R. Podróż z partnerem Australia, 20 lipca 2014
Design disaster - Rooms outlook is other rooms

Size of rooms. nothing else
6
Sorry we booked. Had to keep our sheer curtains closed as there was no privacy as the rooms balconies was opposite to each other. Tiered levels that meant multiple lifts and long walks as well as steep steps to get to our room in the 4th block. Pools were terraced down the hill with rooms overlooking the pools. Not easy to get to the pool bar which was three terraces down.Whoever designed the hotel needs their head read. For older people,I would only recommend block one with easier access. Breakfast was ordinary.
Laurens D. Podróż w większej grupie Netherlands, 20 lipca 2014
Nice hotel, rooms with pool access are recommended

Large rooms, clean, nice view
8
Sure, it's a bit of a walk to some of the higher rooms. But you get a wonderful view and a quiet surrounding in return! Staff is friendly and it's a short walk to the main street and the beach. Would not recommend the restaurant opposite the parking lot near the lobby (not part of the hotel). Slow service and food is not great. Hotel itself is great value for money.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Sugar Palm Grand Hillside Hotel PhuketSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BasenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BasenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Jedzenie i napojeSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - FoyerSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - FoyerSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - SpaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - SpaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - SpaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - SiłowniaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - FoyerSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - OkolicaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - SpaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - SiłowniaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - FoyerSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BasenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - SpaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - OgródSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny

Recenzje klientów - Sugar Palm Grand Hillside Hotel, Phuket

AS-AGWEB-3A07