lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Sugar Palm Grand Hillside Hotel

1 Coktanote soi 3, Kata Road, Muang, Kata, Phuket, Tajlandia 83100 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Widok Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrz Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrz Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrz Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrz Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Foyer Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Restauracja Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Restauracja Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Foyer Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Okolica Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Restauracja Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny
Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Spa Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Siłownia Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Foyer Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Basen Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Spa Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny
Okolica: Kata Liczba pokoi: 106
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,2

z 3431 recenzji

Warty swojej ceny
8,6
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,5
Komfort pokoju
8,2
Jedzenie/Posiłki
7,3
Wszystkie recenzje (3431)
Sortuj według:
Dorota R. Podróż z partnerem Poland, 14 lutego 2014
godny polecenia

lokalizacja, czystość, miła obsługa
8,7
Jerzy P. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 29 kwietnia 2013
bardzo przyjemny hotel z dostępem do kilku basenów

obsługa , baseny , czystość
8,7
Aleksandra L. Podróż z partnerem Poland, 23 kwietnia 2013
hotel slabej jakosci

dobre sniadania
5
Aleksandra L. Podróż z partnerem Poland, 22 kwietnia 2013
hotel dla niewymagajacych

dobre sniadania, duzy pokoj
6
Hotel raczej dla wymagających klientów, pokoje ciemne i słabo oświetlone wewnątrz, dosyć surowy stan zarówno pokoju jak i łazienki
Beata L. Podróż z partnerem Poland, 21 września 2011
Bardzo fajny hotel

Duże, nowoczesne pokoje, super baseny
8,7
Fajny hotel. Pokój bardzo przestronny, piękna łazienka, duży prysznic i ogromna wanna, no i te baseny!
Jacek S. Podróż z partnerem Poland, 15 listopada 2009
Sugar Palm

-swietne polożenie -przestronny pokój urządzony w nowoczesnym stylu -bardzo dobra obsluga
10
Bylismy w Sugar Palm w sumie 6 dni-zapanowalismy 2 nocki, ale ze wzgledu na standard hotelu zdecydowalismy się zostać do konca podróży tym bardziej, że jest on polożony 8 km od pieknej plaży Nai Harn (polecam)!!!Hotel urządzony w bardzo dobrym stylu, do pokoi polożonych wysoko podwożą melexami - zresztą im wyżej tym ladniejsze widoki więc tez zwroccie na to uwagę. Bardzo fajne sa tez pokoje z bezposrednim zejsciem na basen. Jak my bylismy trwa jeszcze prace remontowe, ale i tak nie bylo to dla nas szczegolnie uciazliwe. Bardzo dobre śniadanka!Polecam! Jacek Susello z Wroclawia
Informacje na temat zwiedzania: Bedac na miejscu najlepszym rozwiazaniem jest wypozyczenie skutera, aby mozna bylo bezproblemowo zwiedzac okolice i latwo dostac sie na plaze Nai Harn, ktora jest chyba najladniejsza na calym Phuket.
Bogumila O. Podróż z partnerem Poland, 22 stycznia 2009
Hotele Phuket

Super widok na morze Bardzo blisko do plazy Nowy bardzo ladny hotel
9
Nowy hotel rewelacyjnie polozony z kilkoma basenami polozonymi kaskadowo, piekny widok na morze i cala plaze, bardzo blisko do resturacji znajdujacych sie przy promenadzie. W ciagu dnia dowoza wózkami elektrycznymi do pokoi. Pokoje bardzo duze dobrze klimatyzowane i nowoczesnie urzadzone, bardzo duze balkony swobodnie mieszczace cztery osoby, barek bardzo dobrze zaopatrzony, w nocy niestety trzeba do pokoi isc bod górke co wymaga dobrej kondycji ale dla zdrowia po dobrej kolacji
Informacje na temat zwiedzania: warty polecenia na wszystkie wypady na odludne plaze
Mk L. Podróż z partnerem Malaysia, 20 sierpnia 2014
A comfortable getaway

Value, comfort and peaceful.
7,3
It was good, comfortable and we tried all the 6 pools (I guess)and during the night we enjoyed the jacuzzi in our room. The beach is about only 3 minutes walk away and is one of the best beaches as compare to the others like Karon or Patong.If one wants a peaceful getaway they should stay here and not in the Patong area where the night entertainment stretches till wee hours. Tour desk and front office is very efficient however the breakfast is a disappointment.
Nuttapat K. Podróż z partnerem Thailand, 20 sierpnia 2014
room very good

room location receiption
9,3
over view is ok
Amber C. Podróż z partnerem Taiwan, 19 sierpnia 2014
5 minutes to Kata beach

location, lobby, jacuzzi
6,3
we booked the hotel because of jacuzzi, but we didnt like it very much. Wifi is so slow couldnt even use it. location is good

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Sugar Palm Grand Hillside Hotel PhuketSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - FoyerSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - FoyerSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - OkolicaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - SpaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - SiłowniaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - FoyerSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BasenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - SpaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - OgródSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny

Recenzje klientów - Sugar Palm Grand Hillside Hotel, Phuket

AS-AGWEB-3B05