lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Sugar Palm Grand Hillside Hotel

1 Coktanote soi 3, Kata Road, Muang, Kata, Phuket, Tajlandia 83100 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Widok Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Widok Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Restauracja Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrz Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Łazienka Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Łazienka Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Wnętrze hotelu Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrz Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Sala konferencyjna
Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Wyposażenie Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Basen Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Widok Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrz Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Basen Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrz Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Basen Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Basen Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Foyer Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Siłownia Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Wejście Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Foyer
Okolica: Kata Liczba pokoi: 106
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,2

z 3656 recenzji

Warty swojej ceny
8,6
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,5
Komfort pokoju
8,2
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (3656)
Sortuj według:
Dorota R. Podróż z partnerem Poland, 14 lutego 2014
godny polecenia

lokalizacja, czystość, miła obsługa
8,7
Jerzy P. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 29 kwietnia 2013
bardzo przyjemny hotel z dostępem do kilku basenów

obsługa , baseny , czystość
8,7
Aleksandra L. Podróż z partnerem Poland, 23 kwietnia 2013
hotel slabej jakosci

dobre sniadania
5
Aleksandra L. Podróż z partnerem Poland, 22 kwietnia 2013
hotel dla niewymagajacych

dobre sniadania, duzy pokoj
6
Hotel raczej dla wymagających klientów, pokoje ciemne i słabo oświetlone wewnątrz, dosyć surowy stan zarówno pokoju jak i łazienki
Beata L. Podróż z partnerem Poland, 21 września 2011
Bardzo fajny hotel

Duże, nowoczesne pokoje, super baseny
8,7
Fajny hotel. Pokój bardzo przestronny, piękna łazienka, duży prysznic i ogromna wanna, no i te baseny!
Jacek S. Podróż z partnerem Poland, 15 listopada 2009
Sugar Palm

-swietne polożenie -przestronny pokój urządzony w nowoczesnym stylu -bardzo dobra obsluga
10
Bylismy w Sugar Palm w sumie 6 dni-zapanowalismy 2 nocki, ale ze wzgledu na standard hotelu zdecydowalismy się zostać do konca podróży tym bardziej, że jest on polożony 8 km od pieknej plaży Nai Harn (polecam)!!!Hotel urządzony w bardzo dobrym stylu, do pokoi polożonych wysoko podwożą melexami - zresztą im wyżej tym ladniejsze widoki więc tez zwroccie na to uwagę. Bardzo fajne sa tez pokoje z bezposrednim zejsciem na basen. Jak my bylismy trwa jeszcze prace remontowe, ale i tak nie bylo to dla nas szczegolnie uciazliwe. Bardzo dobre śniadanka!Polecam! Jacek Susello z Wroclawia
Informacje na temat zwiedzania: Bedac na miejscu najlepszym rozwiazaniem jest wypozyczenie skutera, aby mozna bylo bezproblemowo zwiedzac okolice i latwo dostac sie na plaze Nai Harn, ktora jest chyba najladniejsza na calym Phuket.
Bogumila O. Podróż z partnerem Poland, 22 stycznia 2009
Hotele Phuket

Super widok na morze Bardzo blisko do plazy Nowy bardzo ladny hotel
9
Nowy hotel rewelacyjnie polozony z kilkoma basenami polozonymi kaskadowo, piekny widok na morze i cala plaze, bardzo blisko do resturacji znajdujacych sie przy promenadzie. W ciagu dnia dowoza wózkami elektrycznymi do pokoi. Pokoje bardzo duze dobrze klimatyzowane i nowoczesnie urzadzone, bardzo duze balkony swobodnie mieszczace cztery osoby, barek bardzo dobrze zaopatrzony, w nocy niestety trzeba do pokoi isc bod górke co wymaga dobrej kondycji ale dla zdrowia po dobrej kolacji
Informacje na temat zwiedzania: warty polecenia na wszystkie wypady na odludne plaze
Aldo R. Podróż z partnerem Philippines, 25 marca 2015
Everything is Fantastic

View, Location, Massage
9
All the staff we encountered are accommodating, nice and very welcoming. We stayed at Room 1907 and we can see the ocean from our balcony. The room was big, nicely decorated and clean plus it has a jacuzzi and it is really awesome. The other rooms has its own private swimming pool. And speaking of the pool, the view from the pool is very nice and the pool itself is nice. You can have pure relaxation in this hotel. The only thing we did not like about our room is the temperature. I think they need to install a FAN or they need a high power air condition to make it a bit colder cause its quite hot in the room especially in the afternoon. Also you need to try their massage it is fantastic. Location is fine, you can reach the beach in 5 to 10 minutes. Overall, we really love this hotel. We will check in this hotel again when we go back to Phuket.
Wong P. Podróż z partnerem Malaysia, 21 marca 2015
Nice experience

Staff, location, comfortable
9,3
Good location, nice staff, comfortable, nice swimming pool.
Rencana T. Podróż z partnerem Indonesia, 20 marca 2015
Nice hotel for couple

friendly staff, comfort room for honeymoon, jacuzzi
10
its very comfortable and i order room with jacuzi for 2 nights and then i order for room pool access 2 nights more

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Sugar Palm Grand Hillside Hotel PhuketSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - ŁazienkaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - ŁazienkaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Wnętrze hoteluSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Sala konferencyjnaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WyposażenieSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BasenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BasenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BasenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BasenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - FoyerSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - SiłowniaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WejścieSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - FoyerSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - FoyerSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - SiłowniaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Wanna z hydromasażemSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny

Recenzje klientów - Sugar Palm Grand Hillside Hotel, Phuket

AS-AGWEB-3A05