Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Sugar Palm Grand Hillside Hotel

1 Coktanote soi 3, Kata Road, Muang, Kata, Phuket, Tajlandia 83100

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,3

z 3855 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 7

Wart swojej ceny
8,6
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,5
Komfort pokoju
8,3
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (3855)
Sortuj według:
Dorota R. Podróże z partnerem Poland, 14 lutego 2014
godny polecenia

lokalizacja, czystość, miła obsługa
8,7
Zgłoś tą recenzję
Jerzy P. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 29 kwietnia 2013
bardzo przyjemny hotel z dostępem do kilku basenów

obsługa , baseny , czystość
8,7
Zgłoś tą recenzję
Aleksandra L. Podróże z partnerem Poland, 23 kwietnia 2013
hotel slabej jakosci

dobre sniadania
5
Zgłoś tą recenzję
Aleksandra L. Podróże z partnerem Poland, 22 kwietnia 2013
hotel dla niewymagajacych

dobre sniadania, duzy pokoj
6
Hotel raczej dla wymagających klientów, pokoje ciemne i słabo oświetlone wewnątrz, dosyć surowy stan zarówno pokoju jak i łazienki
Zgłoś tą recenzję
Beata L. Podróże z partnerem Poland, 21 września 2011
Bardzo fajny hotel

Duże, nowoczesne pokoje, super baseny
8,7
Fajny hotel. Pokój bardzo przestronny, piękna łazienka, duży prysznic i ogromna wanna, no i te baseny!
Zgłoś tą recenzję
Jacek S. Podróże z partnerem Poland, 15 listopada 2009
Sugar Palm

-swietne polożenie -przestronny pokój urządzony w nowoczesnym stylu -bardzo dobra obsluga
10
Bylismy w Sugar Palm w sumie 6 dni-zapanowalismy 2 nocki, ale ze wzgledu na standard hotelu zdecydowalismy się zostać do konca podróży tym bardziej, że jest on polożony 8 km od pieknej plaży Nai Harn (polecam)!!!Hotel urządzony w bardzo dobrym stylu, do pokoi polożonych wysoko podwożą melexami - zresztą im wyżej tym ladniejsze widoki więc tez zwroccie na to uwagę. Bardzo fajne sa tez pokoje z bezposrednim zejsciem na basen. Jak my bylismy trwa jeszcze prace remontowe, ale i tak nie bylo to dla nas szczegolnie uciazliwe. Bardzo dobre śniadanka!Polecam! Jacek Susello z Wroclawia
Informacje na temat zwiedzania: Bedac na miejscu najlepszym rozwiazaniem jest wypozyczenie skutera, aby mozna bylo bezproblemowo zwiedzac okolice i latwo dostac sie na plaze Nai Harn, ktora jest chyba najladniejsza na calym Phuket.
Zgłoś tą recenzję
Bogumila O. Podróże z partnerem Poland, 22 stycznia 2009
Hotele Phuket

Super widok na morze Bardzo blisko do plazy Nowy bardzo ladny hotel
9
Nowy hotel rewelacyjnie polozony z kilkoma basenami polozonymi kaskadowo, piekny widok na morze i cala plaze, bardzo blisko do resturacji znajdujacych sie przy promenadzie. W ciagu dnia dowoza wózkami elektrycznymi do pokoi. Pokoje bardzo duze dobrze klimatyzowane i nowoczesnie urzadzone, bardzo duze balkony swobodnie mieszczace cztery osoby, barek bardzo dobrze zaopatrzony, w nocy niestety trzeba do pokoi isc bod górke co wymaga dobrej kondycji ale dla zdrowia po dobrej kolacji
Informacje na temat zwiedzania: warty polecenia na wszystkie wypady na odludne plaze
Zgłoś tą recenzję
Luke H. Podróże z partnerem Australia, 15 stycznia 2016
Great Hotel!!

This hotel has amazing views as it is on the side of a mountain. It was always quiet and relaxing even though it is so close to all the action and nightlife in Kata. The staff were accommodating
10
great stay would definitely book this hotel again. If you have children I would request a lower level room as the stairs to the top may be too much for kids/ older people. However we managed just fine as a young couple. Just a heads up 😀
Zgłoś tą recenzję
Michelle M. Podróże z partnerem Australia, 6 stycznia 2016
Great hotel

Great location, nice breakfast and friendly staff
9,3
Lovely place, close to the beach and staff very helpful. Breakfast buffet is great and swimming pool is excellent.
Zgłoś tą recenzję
James G. Podróże z partnerem Australia, 2 stycznia 2016
Amazing

Location, Room, pools
9,7
We stayed here for a week and it was amazing. The room was large and had an awesome view over Kata Beach. The hotel is only a 5 minute walk from Kata Beach and a bit further to Kata Noi and is surrounded by plenty of dining options. We thoroughly enjoyed our stay here. Only criticism would be that the hotel needs an extra elevator as you can only get to floor 9 via elevator than the rest you have to walk, it was quite a trek from the street to our room on the highest floor. Breakfast was great with good variety, staff were great, wifi was great in room. Highly recommend this hotel.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 7 z 7
Sugar Palm Grand Hillside Hotel PhuketSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Wnętrze hoteluSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - OkolicaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - OkolicaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - OkolicaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - OkolicaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - OkolicaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - OkolicaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Wanna z hydromasażemSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - FoyerSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - FoyerSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - FoyerSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BufetSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BufetSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BufetSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Wnętrze hoteluSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - ŁazienkaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - ŁazienkaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Sala konferencyjnaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - SpaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - SiłowniaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BasenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BasenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - FoyerSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - SpaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - PlażaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BasenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BasenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Basen


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A01