Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Sugar Palm Grand Hillside Hotel

1 Coktanote soi 3, Kata Road, Muang, Kata, Phuket, Tajlandia 83100 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Okolica Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Okolica Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Okolica Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Okolica Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Okolica Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Widok Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Widok Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Widok Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Okolica Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Wanna z hydromasażem
Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Foyer Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Foyer Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Foyer Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Wnętrze hotelu Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Foyer Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Restauracja Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Bufet Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Bufet Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Bufet Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Restauracja Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Restauracja Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrz
Okolica: Kata Liczba pokoi: 106
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,3

na podstawie
3767 recenzji

Warty swojej ceny
8,6
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,5
Komfort pokoju
8,3
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (3767)
Sortuj według:
Dorota R. Podróż z partnerem Poland, 14 lutego 2014
godny polecenia

lokalizacja, czystość, miła obsługa
8,7
Zgłoś tą recenzję
Jerzy P. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 29 kwietnia 2013
bardzo przyjemny hotel z dostępem do kilku basenów

obsługa , baseny , czystość
8,7
Zgłoś tą recenzję
Aleksandra L. Podróż z partnerem Poland, 23 kwietnia 2013
hotel slabej jakosci

dobre sniadania
5
Zgłoś tą recenzję
Aleksandra L. Podróż z partnerem Poland, 22 kwietnia 2013
hotel dla niewymagajacych

dobre sniadania, duzy pokoj
6
Hotel raczej dla wymagających klientów, pokoje ciemne i słabo oświetlone wewnątrz, dosyć surowy stan zarówno pokoju jak i łazienki
Zgłoś tą recenzję
Beata L. Podróż z partnerem Poland, 21 września 2011
Bardzo fajny hotel

Duże, nowoczesne pokoje, super baseny
8,7
Fajny hotel. Pokój bardzo przestronny, piękna łazienka, duży prysznic i ogromna wanna, no i te baseny!
Zgłoś tą recenzję
Jacek S. Podróż z partnerem Poland, 15 listopada 2009
Sugar Palm

-swietne polożenie -przestronny pokój urządzony w nowoczesnym stylu -bardzo dobra obsluga
10
Bylismy w Sugar Palm w sumie 6 dni-zapanowalismy 2 nocki, ale ze wzgledu na standard hotelu zdecydowalismy się zostać do konca podróży tym bardziej, że jest on polożony 8 km od pieknej plaży Nai Harn (polecam)!!!Hotel urządzony w bardzo dobrym stylu, do pokoi polożonych wysoko podwożą melexami - zresztą im wyżej tym ladniejsze widoki więc tez zwroccie na to uwagę. Bardzo fajne sa tez pokoje z bezposrednim zejsciem na basen. Jak my bylismy trwa jeszcze prace remontowe, ale i tak nie bylo to dla nas szczegolnie uciazliwe. Bardzo dobre śniadanka!Polecam! Jacek Susello z Wroclawia
Informacje na temat zwiedzania: Bedac na miejscu najlepszym rozwiazaniem jest wypozyczenie skutera, aby mozna bylo bezproblemowo zwiedzac okolice i latwo dostac sie na plaze Nai Harn, ktora jest chyba najladniejsza na calym Phuket.
Zgłoś tą recenzję
Bogumila O. Podróż z partnerem Poland, 22 stycznia 2009
Hotele Phuket

Super widok na morze Bardzo blisko do plazy Nowy bardzo ladny hotel
9
Nowy hotel rewelacyjnie polozony z kilkoma basenami polozonymi kaskadowo, piekny widok na morze i cala plaze, bardzo blisko do resturacji znajdujacych sie przy promenadzie. W ciagu dnia dowoza wózkami elektrycznymi do pokoi. Pokoje bardzo duze dobrze klimatyzowane i nowoczesnie urzadzone, bardzo duze balkony swobodnie mieszczace cztery osoby, barek bardzo dobrze zaopatrzony, w nocy niestety trzeba do pokoi isc bod górke co wymaga dobrej kondycji ale dla zdrowia po dobrej kolacji
Informacje na temat zwiedzania: warty polecenia na wszystkie wypady na odludne plaze
Zgłoś tą recenzję
June L. Podróż z partnerem Singapore, 16 sierpnia 2015
Relaxing and enjoyable stay

Room, facilities, pool
7,3
We like the hotel very much. It's clean and big. Services were good. Only thing is walking and climbing of stairs from lobby to hotel room is abit far.
Zgłoś tą recenzję
Patrick W. Podróż z partnerem Australia, 11 sierpnia 2015
relaxing and pleasant

The room with pool access was awesom. The staff were really friendly and the service was of good quality
8
The room with pool access was great. It was the best part being able to swim by walking a few steps. Staff were really friendly. The only fault our room was on the 9th level which made it a mission if we wanted to go to breakfast lunch or just to get a coffee
Zgłoś tą recenzję
Weng M. Podróż z partnerem Singapore, 7 sierpnia 2015
Value for money

Location, value, amenities
9
We enjoyed our 3 nights there. The hotel provides us with all amenities that are essential and we had a very comfortable stay in our room. The hotel is conveniently located with the shopping street just a few minutes walk away. The downsides are that the hotel layout was quite confusing initially and there isn't much scenic view. However, the lack of view is compensated by the affordable price so it's still worth staying there.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Sugar Palm Grand Hillside Hotel PhuketSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - OkolicaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - OkolicaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - OkolicaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - OkolicaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - OkolicaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - OkolicaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Wanna z hydromasażemSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - FoyerSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - FoyerSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - FoyerSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Wnętrze hoteluSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - FoyerSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BufetSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BufetSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BufetSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WejścieSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - ŁazienkaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - ŁazienkaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WyposażenieSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Sala konferencyjnaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - SpaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - SiłowniaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BasenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BasenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - FoyerSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - SpaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - PlażaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BasenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BasenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Basen

Recenzje klientów - Sugar Palm Grand Hillside Hotel, Phuket

Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B07