lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Sugar Palm Grand Hillside Hotel

1 Coktanote soi 3, Kata Road, Muang, Kata, Phuket, Tajlandia 83100 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Widok Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Widok Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Restauracja Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrz Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Łazienka Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Łazienka Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Wnętrze hotelu Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrz Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Sala konferencyjna
Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Wyposażenie Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Basen Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Widok Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrz Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Basen Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrz Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Basen Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Basen Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Foyer Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Siłownia Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Wejście Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Foyer
Okolica: Kata Liczba pokoi: 106
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,2

z 3595 recenzji

Warty swojej ceny
8,6
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,5
Komfort pokoju
8,2
Jedzenie/Posiłki
7,3
Wszystkie recenzje (3595)
Sortuj według:
Dorota R. Podróż z partnerem Poland, 14 lutego 2014
godny polecenia

lokalizacja, czystość, miła obsługa
8,7
Jerzy P. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 29 kwietnia 2013
bardzo przyjemny hotel z dostępem do kilku basenów

obsługa , baseny , czystość
8,7
Aleksandra L. Podróż z partnerem Poland, 23 kwietnia 2013
hotel slabej jakosci

dobre sniadania
5
Aleksandra L. Podróż z partnerem Poland, 22 kwietnia 2013
hotel dla niewymagajacych

dobre sniadania, duzy pokoj
6
Hotel raczej dla wymagających klientów, pokoje ciemne i słabo oświetlone wewnątrz, dosyć surowy stan zarówno pokoju jak i łazienki
Beata L. Podróż z partnerem Poland, 21 września 2011
Bardzo fajny hotel

Duże, nowoczesne pokoje, super baseny
8,7
Fajny hotel. Pokój bardzo przestronny, piękna łazienka, duży prysznic i ogromna wanna, no i te baseny!
Jacek S. Podróż z partnerem Poland, 15 listopada 2009
Sugar Palm

-swietne polożenie -przestronny pokój urządzony w nowoczesnym stylu -bardzo dobra obsluga
10
Bylismy w Sugar Palm w sumie 6 dni-zapanowalismy 2 nocki, ale ze wzgledu na standard hotelu zdecydowalismy się zostać do konca podróży tym bardziej, że jest on polożony 8 km od pieknej plaży Nai Harn (polecam)!!!Hotel urządzony w bardzo dobrym stylu, do pokoi polożonych wysoko podwożą melexami - zresztą im wyżej tym ladniejsze widoki więc tez zwroccie na to uwagę. Bardzo fajne sa tez pokoje z bezposrednim zejsciem na basen. Jak my bylismy trwa jeszcze prace remontowe, ale i tak nie bylo to dla nas szczegolnie uciazliwe. Bardzo dobre śniadanka!Polecam! Jacek Susello z Wroclawia
Informacje na temat zwiedzania: Bedac na miejscu najlepszym rozwiazaniem jest wypozyczenie skutera, aby mozna bylo bezproblemowo zwiedzac okolice i latwo dostac sie na plaze Nai Harn, ktora jest chyba najladniejsza na calym Phuket.
Bogumila O. Podróż z partnerem Poland, 22 stycznia 2009
Hotele Phuket

Super widok na morze Bardzo blisko do plazy Nowy bardzo ladny hotel
9
Nowy hotel rewelacyjnie polozony z kilkoma basenami polozonymi kaskadowo, piekny widok na morze i cala plaze, bardzo blisko do resturacji znajdujacych sie przy promenadzie. W ciagu dnia dowoza wózkami elektrycznymi do pokoi. Pokoje bardzo duze dobrze klimatyzowane i nowoczesnie urzadzone, bardzo duze balkony swobodnie mieszczace cztery osoby, barek bardzo dobrze zaopatrzony, w nocy niestety trzeba do pokoi isc bod górke co wymaga dobrej kondycji ale dla zdrowia po dobrej kolacji
Informacje na temat zwiedzania: warty polecenia na wszystkie wypady na odludne plaze
Nazih D. Podróż z partnerem Australia, 2 stycznia 2015
Great location staff very accomodating

Location, views and pools
8
Great location, cleanliness could be improved, pools amazing , views sensational. The food needs to improve particularly for vegetarian and I think it was unfair to be forced to pay for New Year's Eve party when we didn't want to be there .
Kirsty L. Podróż z partnerem United Kingdom, 2 stycznia 2015
Disappointment

Location
3
Awful from the start. Booked and paid (over price) for the hotel driver to pick us up from the airport, after waiting for 30 minutes at arrivals we telephoned the hotel who simply said the car wasn't coming as it had a problem and told us to get a taxi. We then had to wait 40 minutes in the taxi queue. When we finally arrived at the hotel, although they apologised they offered no explanation as to why we weren't informed the car would not be coming despite having both my telephone and email details. We had paid extra for a pool access room, however the pool was full of dead flies and leaves so we couldn't use the pool. The restaurant was closed and we were just told we couldn't get a drink and that was the end of it. The room was extremely dated, despite being the most expensive available. Potential to be a lovely room but needs some tlc. The staff didn't seem to know what they were doing and were not very helpful at all. Finally, we arranged through reception for a taxi to pick us up at 1pm to take us to the ferry port. At 1.30 the taxi still hadn't arrived and we were just told the line was busy, the car eventually turned up at 1.40. All in all, one problem after another fr the start. I would not recommend this hotel and am very disappointed.
Lars L. Rodziny z dużymi dziećmi Denmark, 28 grudnia 2014
Christmas 2014

Staff, Rooms, Location
7,7
Nice Hote, Nice people and ver fine service. The Internet is not very stabil, we had two different rooms, one could say that we did not had Internet.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Sugar Palm Grand Hillside Hotel PhuketSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - ŁazienkaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - ŁazienkaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Wnętrze hoteluSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Sala konferencyjnaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WyposażenieSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BasenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BasenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BasenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BasenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - FoyerSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - SiłowniaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WejścieSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - FoyerSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - FoyerSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - SiłowniaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestauracjaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - WidokSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Wanna z hydromasażemSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnnySugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Pokój gościnny

Recenzje klientów - Sugar Palm Grand Hillside Hotel, Phuket

AS-AGWEB-3A05